Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    26. Studeni 2017. 05:26

mamisita27

Barbi13

Kod mene je "groznica subotnje veceri"😂😂😂😂

Jesi ti nju vagala? Jel dobiva na tezini? :)
    Ja sam svom dala danas 2 bocice i lijepo espumisan i spava vec 3 sata blazeno. Moze mi pricat ko god hoce sta za skokove al to traje vec ohoho i on stalno zijeva i place i stalno je na sisi. Vidim da mu se spava i da je gladan jer cim je nakon 3 sata sise popio bocicu, jadan je zaspao. Ne moze mi nitko reci da je to normalno vise zdravom logikom da nemrem pol mjeseca na wc jer non stop trazi sisu.
    A bile mi cijeli dan babinje al bili su super danas i cak sam se opustila i sta je rekla Barbs uvalila sam im malog da se malo odmorim i bilo mi je super. Opustila sam se u glavi. Idem sad spavati spokojno! Nocka:*

Mamisita,vagala je patronazna pred par dana i dobila za tjedan dana 225 grama,ma zajebava mala...neka si mu dala bocicu i odmori se a koje mljeko mu das?

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Barkleys
    26. Studeni 2017. 06:30

Bela

Hedgehog u pocetku mi je patronazna dolazila svaki tjedan pa nisam to radila, vjerojatno ce i tebi…ali sada kad nikad ne znam koliko papa jednom tjedno se izvazemo prije kupanja kada je gola.
    Meni se pokazalo tocno, mozda nije bas u gram ali bitno da vidim otprilike.

Ma da, bitno je da se bar malo vidi napredak i da se mi smirimo. Nama je patronažna bila jednom za sad, dan nakon rodilišta, pa je nije vagala, nadam se da će u ponedjeljak.... 

Barkleys
    26. Studeni 2017. 06:41

sanjchi255

Mene jos muci sjedenje😒 a ovo bozemeprosti izgleda ko da je avion proso tuda a ne beba😫😰

Svaka čast na hrabrosti, ja se ne usudim to gledati još! :) :) :) :) Ja još uvijek nemogu sjediti duže od 5 min od reza, a moja kuglica hermić se i dalje pojavljuje sporadično. Izađe nakon kakanja i vrati se. XD

26. Studeni 2017. 06:50

Barbi13

mamisita27

Barbi13

Kod mene je "groznica subotnje veceri"😂😂😂😂

Jesi ti nju vagala? Jel dobiva na tezini? :)
    Ja sam svom dala danas 2 bocice i lijepo espumisan i spava vec 3 sata blazeno. Moze mi pricat ko god hoce sta za skokove al to traje vec ohoho i on stalno zijeva i place i stalno je na sisi. Vidim da mu se spava i da je gladan jer cim je nakon 3 sata sise popio bocicu, jadan je zaspao. Ne moze mi nitko reci da je to normalno vise zdravom logikom da nemrem pol mjeseca na wc jer non stop trazi sisu.
    A bile mi cijeli dan babinje al bili su super danas i cak sam se opustila i sta je rekla Barbs uvalila sam im malog da se malo odmorim i bilo mi je super. Opustila sam se u glavi. Idem sad spavati spokojno! Nocka:*

Mamisita,vagala je patronazna pred par dana i dobila za tjedan dana 225 grama,ma zajebava mala…neka si mu dala bocicu i odmori se a koje mljeko mu das?

Jao moja Barbi, on je meni spavao 22 do 3 kad san ga ja probudila, inače ko zna dokle bi. Ja njemu dajem Novalac 1.
    A ak smijem pitat: kolko je Petra dobila kg na kilazu s kojom je izasla iz rodilista, u prvih mj dana?

barbs
    26. Studeni 2017. 07:54

Dena-SEX SAVJETOVALISTE!!! HAHAHAHAH Jooojjjj, kako riknem kad se desi da muz fuce s jedne strane, a Diego s druge... a ja buljim u plafon i cekam da se utihnu
    Hedgehog, e da, ne smeta mi sto si listu stavila ja sam se ionako pogubila haha

barbs
    26. Studeni 2017. 07:56

Pozdrav, Yel!! 😍😘
    Hedgehog, samo pomalo! Sve u svoje vrijene! 😘😘
    Mamisita, zar se AD daje i po noci? Ja sam mislila da od ADa bolje i duze spavaju....

barbs
    26. Studeni 2017. 07:57

Juuuutrooo 😘😘😘😘
    Mi u krevetu... kod nas okrenulo na buru...
    Sanjchi, kod nas je padala sinoc...

Bela
    26. Studeni 2017. 08:11

Juutroo 
    Sanjchi vrati se to u prvobitni oblik ne brini, ja iskreno nisam ni gledala prvih mj dana. Muz je pogledao jer me zatezalo pa mi on spricao octanisept 
    Barbs ja sam kao tvoj muz, ako mi se ne uspava iz prve, duge lagano sizim cijeli dan sam olicenje strpljivosti, ali navecer budem bas umorna i nema sanse da je uspavam, muzu uspije iz prve
    Nevjerojatno kako osjete nasu nervozu 

26. Studeni 2017. 08:11

Pa i dala sam mu ad prije spavanja u 22 h i spavao je maltene cijelu noc do 3 a onda je u 3 dobio samo sisu ;)

• Dena1009
    26. Studeni 2017. 08:18

A kod nas snijeg, al se topi 😐
    Yel i Adrian dobro nam dosli 😘😘
    Barbs naravno da i po noci, u teoriji svaka 4 sata. A sad od bebe do bebe je razlika. Necak je papal svaka 4 sata danju i nocu, a V meni prespava vecinoma noc pa se tek pod jutro budi, a po danu svaka 2.5-3 sata. Zadnje 3 noci mi se budi i oko 3 papat. 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.