Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    25. Studeni 2017. 23:47

Kod mene je "groznica subotnje veceri"😂😂😂😂

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Maja 3
    25. Studeni 2017. 23:48

Sanjchi,meni je muz slikao savove nakon 1 poroda! Nekak cudni bili..ja se nikako nisam mogla namjestit da ih vidim,corava ko krtica,ogledalo nije pomagalo..
    Lepo on poslikao,i ja saznala na kaj to lici.
    Hemice kad sam probala gledat,spucala se glavom u zid sagnuta,odustala..opet muz u akciji s mobitelom!
    Nis mu se nije zgadilo! Seksali se ni 24 sata prije drugog poroda.

Maja 3
    25. Studeni 2017. 23:49

Barbi13

Kod tebe to ne staje. Suosjecam. Znam kako ti je,al proci ce-nekad.

26. Studeni 2017. 01:28

Barbi13

Jesi ti nju vagala? Jel dobiva na tezini? :)
    Ja sam svom dala danas 2 bocice i lijepo espumisan i spava vec 3 sata blazeno. Moze mi pricat ko god hoce sta za skokove al to traje vec ohoho i on stalno zijeva i place i stalno je na sisi. Vidim da mu se spava i da je gladan jer cim je nakon 3 sata sise popio bocicu, jadan je zaspao. Ne moze mi nitko reci da je to normalno vise zdravom logikom da nemrem pol mjeseca na wc jer non stop trazi sisu.
    A bile mi cijeli dan babinje al bili su super danas i cak sam se opustila i sta je rekla Barbs uvalila sam im malog da se malo odmorim i bilo mi je super. Opustila sam se u glavi. Idem sad spavati spokojno! Nocka:*

barbs
    26. Studeni 2017. 02:55

Sretna, aaajmeee  Ja ne podnosim sto nenajavljeno dodju s drugog kata a kamoli iz prip* da mi se nacrtaju tako... i isto tako, ja kad njima gosti dodju ne uvalim se gore,a oni su prvo vriijeme kad je Diego dosao dolazio i kad su nam frendovi dolazili da se e

barbs
    26. Studeni 2017. 03:00

*se eto malo foliraju POGOTOVOOO kad dodju Diega vidjeti njihovi frendovo.. onda mi ga zna iscupati iz ruke  Svaka njima cast na svemu, ali brate mili , ne volim sta se oglusi na moje rijeci
    Nanasanje i nosenje  sve 5 ali onda meni muz kaze da sam ga JA navikla da se nosa...  1. on ga je od pocetka uspavljivao na rukama a sada kad mu ne uspije u 5 min se ljuti  2. kad bih ja SVIMAAAAA govorila da ga ne nosaju toliko (pogotovo kad je dijete mirno!!!) eeee onda s bila ovakva i onakva
    Ja pipi nisam gledala dok se nisam morala brijati za prvi pregled ahahahh
    Sex-ne koristimo nikakav lubrikant

barbs
    26. Studeni 2017. 03:02

I me-wuhuuuuu (za svekice )
    Kolica-mislim da ona koju je muz gledao (maxi cosi) ne moze u nulti zato sam muzu i rekla da za npr 1000kn vise mozemo kupiti 3u1 (kad i ako vec ulazemo i nova!!)

barbs
    26. Studeni 2017. 03:05

Kiki-neka si se lijepo provela! 😍😍😍😍 Puuunooo znaci... i ja moram frizeru ali prije moram srediti zalihu mlijeka.. Od onih 170ml jutros muz je slucajno prolio 30 i 100ml je pojeo cim sam otisla, 20ml prije nego sam dosla i 20 je na kraju ostao... Tako da trebat ce tu zaliha ako je sve zivo potamanio u sat i pol hahahahhahahhaha
    Barbi, neka si i ti otiska i proluftala se!! 😉😉😉😉😉😉

barbs
    26. Studeni 2017. 03:09

Sinoc je muz rekao da mi se divi... opet je u zadnje vrijeme Diego poceo zaj* pri spavanju i dugoooo mu treba da ga se uspava... tj cak i ne al kad ga se spusto u krevetic odmah atrka panika i ajmo sve ispocetka.. i i ugl u petak ista stvar al Diego je u 21h bio u krevetu(prije nego je muz s treninga dosao) a danas do 21.30 nije... iiii smijesno mi je sta muz odmah dize frku da nesto sigurno ne valja ako ne zaspe odmah i ako tako drami  ahahahhahahahhahahaa i onda sam mu objasnila par stvari i onda je rekao da mi se divi koliko zivaca imam... Hahahahahaha on ne zna da ja izludim ponekad ahhahahahahahahha

• Dena1009
    26. Studeni 2017. 04:50

Ja dosla vidjet kaki su bebe, a kad ono sex savjetovaliste🤣
    Bar sam se nasmijala kad vec ne mogu spavati😥
    V fuca s jedne strane, mm s druge, a ja u sredini licitiram parku na wishu 😅
    Sanjchi tvoj dragi bio s tobom na porodu?
    Probaj selfie ak ne zelis da gleda 😉
    A kakav je tek meni bio sok dok sam prvi put pogledala...spomenuli su mi da imam hematom, pa sam mislila, kao, mali podljev, a ono dolje crno ko da su me osmudili, a ne porodili😥😥
    Idem dalje tiskat oci😏

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.