Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    26. Studeni 2017. 09:43

Aurora,ja nikad nisam ni probala s grijacem,al znam da ima brzih,i sporijih,uglavnom mislim da minimalno 3 min ti treba za grijanje bocice. Meni se cini da sam ovako brza. Pogotovo kad skuzis omjer tople i hladne vode.
    Danas nema kave na stolu,spremamo se u gradu negdje popit..

• Barbi13
    26. Studeni 2017. 09:48

Maslacak31

Aurora,ja nikad nisam ni probala s grijacem,al znam da ima brzih,i sporijih,uglavnom mislim da minimalno 3 min ti treba za grijanje bocice. Meni se cini da sam ovako brza. Pogotovo kad skuzis omjer tople i hladne vode.
    Danas nema kave na stolu,spremamo se u gradu negdje popit..

Uzivajte....u Ri puse jaka bura

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Kiki156
    26. Studeni 2017. 09:55

Nismo spavali. Sad je nervozan jer je umoran. 😴☕️

26. Studeni 2017. 10:00

Barbi, to je ok jer sam dobila info da min treba beba dobit do prvog pregldd tj sa mj dana 750 g. Za neucitavanje komentara ides strelicom back i vratit ce se komentar i opet stisnes send:)
    Una, kuhalo za vodu, voda prokljuca u sec, stavis u jednu bocicu da se ohladi a u térmosicu vrucu vodu...I smuckas za duos minutos...
    Maslacak kako pogodis omjer topla/hladna voda?

• Barbi13
    26. Studeni 2017. 10:31

mamisita27

Barbi, to je ok jer sam dobila info da min treba beba dobit do prvog pregldd tj sa mj dana 750 g. Za neucitavanje komentara ides strelicom back i vratit ce se komentar i opet stisnes send:)
    Una, kuhalo za vodu, voda prokljuca u sec, stavis u jednu bocicu da se ohladi a u térmosicu vrucu vodu…I smuckas za duos minutos…
    Maslacak kako pogodis omjer topla/hladna voda?

Jesi se odmorila?

Leptirica.com

I_me
    26. Studeni 2017. 10:45

Yel i adrian - dobrodosli 😍😍😍
    Sanjchi- kise, neki dan je 4x za redom. 

Barkleys
    26. Studeni 2017. 10:49

Mi smo sinoć u ponoć dali AD, meni su sise bile prazne... L je ludilaaa, a ja nervozna i živčana. Spavala je do 4, pa onda sisa i odrapila do 6. Malo sam se jedino zabrinula jer nije još kakala... 

• Barbi13
    26. Studeni 2017. 11:06

Hedgehog

Mi smo sinoć u ponoć dali AD, meni su sise bile prazne… L je ludilaaa, a ja nervozna i živčana. Spavala je do 4, pa onda sisa i odrapila do 6. Malo sam se jedino zabrinula jer nije još kakala…

Koliko nije kakala?

Leptirica.com

Barkleys
    26. Studeni 2017. 11:27

Barbi13

Hedgehog

Mi smo sinoć u ponoć dali AD, meni su sise bile prazne… L je ludilaaa, a ja nervozna i živčana. Spavala je do 4, pa onda sisa i odrapila do 6. Malo sam se jedino zabrinula jer nije još kakala…

Koliko nije kakala?

Od sinoć prije AD

Barkleys
    26. Studeni 2017. 11:28

Samo dvije popisane pelene su bile u međuvremenu... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.