Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    26. Studeni 2017. 08:30

Bela, i ja isto sizim jer budem umorna a muz ga uspava prije mene dok vikendom bude obrnuto hahaha
    Hmmm... ja se onda ravnan sto se AD-a tice sa frendicom... njoj su twinsi do jutra spavali i tek onda trazili

barbs
    26. Studeni 2017. 08:31

To ociti ovisi od bee do bebe jer i cimerici je malk na ADu i rekla je da po noci ne jede...

Aurora1611
    26. Studeni 2017. 08:52

Jutro curkice, sinoć na zalost nista nije bilo! Uspavala Unu stavila ju u kindac, muz mi okrenuo leđa i rekao ceskaj me 😩 na kraju se Una probudila za 5 min u užasnim grcevima i tako do jutros, poludjela sam 🤪🤪
    Nego, sex savjetovalište nista od toga 😂😂 
    Ima cura kojima su djeca iskljucivo na AD ??

26. Studeni 2017. 08:55

Dena, ti dajes 120 ml svako 2.5 do 3 sata?Mene jddino brine kao da teze podrigne na ad, ispusta neki zbuk ko da mu stane u grlu pa ga okrenem na trbuh i malo lupnem po ledima .... malo me tog strah a nastojim da ne jede halapljivo

26. Studeni 2017. 08:57

Mislim da Dena iskljucivo daje AD. 
    Sretna, slazem se s tvojim postom od prije par str, uopce ne stignem razmisljat o seksu nit mi se da, huraaa za junk food hahaha Carica si! 
    Jesi davala kasnije svome bocicu ti ?

Aurora1611
    26. Studeni 2017. 09:00

Uu onda me zanima kako to obavljate po noci da bude sto brze gotovo? Nemrem si ni zamisliti da Una ceka dok mi voda prokuha i dok to sve smiksam 

• Barbi13
    26. Studeni 2017. 09:03

mamisita27

Pa i dala sam mu ad prije spavanja u 22 h i spavao je maltene cijelu noc do 3 a onda je u 3 dobio samo sisu ;)

Dobro jutro cure......vec dva puta napisem i sve mi se obrise i vrati na prvu stranicu😤...mamisita na prvoj kontroli je dobila preko 800 g a nakon tjedan dana sam zvala patronaznu dobila je 275 g to bi bilo preko kile

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Maja 3
    26. Studeni 2017. 09:34

Aurora1611

Uu onda me zanima kako to obavljate po noci da bude sto brze gotovo? Nemrem si ni zamisliti da Una ceka dok mi voda prokuha i dok to sve smiksam

Moj mali ti jee na ad-u.
    Lijepo navecer kad idem spavat prokuham vodu..i natocim u termosicu,u drugu posudu stavim hladnu prokuhanu vodu,i onda to sve smuckam..a posto cujem komesanje i prije nego se probudi..hrana u vecini slucajeva ga ceka spremna vec.

Aurora1611
    26. Studeni 2017. 09:39

Maslačak hvala na info, bas me to brinulo tko ce toliko čekati to sve! Sad cemo s termosicom dok nam ne dođe grijač! Narucila sam grijač bočica pa ce valjda biti od koristi 

violeta1
    26. Studeni 2017. 09:39

Jutro cure, ja pijem kavu, tajo hrce u spavacoj nakon burnog dana i noci zbog sviranja, Leon pava na kutnoj ☺ Vec par veceri idemo spavat skupa, ugasim svjetlo, upalim aplikaciju fen i dam mu sisu, sinoc mu se nije nimalo spavalo ali je zaspo bez problema, i jutros prije 8 budi se stenje i grci se kaka, bas se napinje jucer i danas dok kaka, onda sam ga previla, igrali se i dala sisat i opet zaspo.
    Dnas poslije mise cure iz moje organizacije ce prodavat ukrase u dobrotvorne svrhe za djecu iz doma. radile su bozicne ukrase pa idem kupit nesto i malo slikat ih i druzit se. A muzu sam rekla da ga pustam ujutro da odmori a onda budenje jer ja odoh hehe... nadam se samo da se mali nece ljutit sto sam ga ostavila.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.