Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    23. Studeni 2017. 23:38

Kiki ruke na prsa moj cesto stavlja i stisne sakice, svi kazu bot ce skrt 😂😂 ali dok ga presvlacim nema stisnuto, nekad bude kad mu bude hladno, ali vecinom ne. A plac u snu nisam cula, jedino kad se budi nocu a nema sise pokraj onda place zatvorenih ociju jer se nije probudio. Tko zna sta oni sanjaju/misle bas bih voljela znati o cemi razmislja, sta bi mi rekao i takve stvari hehr

Kiki156
    23. Studeni 2017. 23:38

Ana bas to, nas mame sve brine. Mene brine svaka promjena i stalno se pitam jel to normalno tako i jel sve u redu. I kad place i ne place, jede, ne jede...cim je promjena ja sam u panici 😂
    Sto se tice nosanja maloga tek se sada kuzi i koga imam povjerenja a u koga ne. Onima kojima opcenito vjerujem dam da ga nose i ne brinem se, a onima kojima ne vjerujem, ako ga uzmu, umirem od straha. Znala sam doslovno stajat i pratit svaki korak te osobe dok ga konacno ne bi uzela natrag. 
    I evo, ja sad kad mogu, ne mogu spavati. Fali mi mali, znam, bolesna sam, ali kad mi je stalno na rukama a sad cec dugo spava i jednostavno mi fali 😁❤️
    Treca sreca ooooodlicno je ono! Bas sam se pitala kako cu ga nosit po zimi. Ps cure MARAMA UOPCE NIJE KOMPLICIRANA ZA VEZANJE! 😛

[OBRISANO] 23. Studeni 2017. 23:40

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

[OBRISANO] 23. Studeni 2017. 23:43

Kiki156
    23. Studeni 2017. 23:50

Violeta nemoj biti tuzna, jel se to sad prvi put tako dogodilo da nece sisu? Mozda je danas samo takav dan. Propaj mu davat sisu sto vise, cekaj s bocicom dok ne bude bas alarm pa vidi kako ce biti. Ja sad tu zvucim ko neka roda hahhaah 😁 Al ja bi tako probala. 
    Sanjchi moj inace ne drzi stalno stisnute sake, cesto ih ima lijepo otvorene, pogotovo kad je dobre volje i zadovoljan/sit. Stisnute ima kad je nervozan i evo sad sam skuzila i to kod presvacenja da ih stavlja na prsa i stisne sake. Ne uvijek, ali ponekad zna a nije prije. Violeta hahahha nisam to cula! Pa nece valjda biti male skrtice 😜😜
    Kako je netko rekao bas bi bilo fora da se sve upoznamo i nademo zajedno s bebama, ja bi to bas voljela. Meni ste sve super! 😄

Kiki156
    23. Studeni 2017. 23:55

Moj bas zna plakati, ono kao da jeca. Uzasno zvuci, nekad mi tako zna zaspat na sisi pa kad krene plakat ja ga odmha budim i tjesim. Srce moje malo sto on to sanja... onda se ja stalno pitam jel mu dajem dovoljno paznje i ljubavi, nije valjda ruzan jer mu nesto fali...😟

Kiki156
    23. Studeni 2017. 23:56

Tuzan ne ruzan 😂😂🤣

[OBRISANO] 24. Studeni 2017. 00:04

[OBRISANO] 24. Studeni 2017. 00:04

[OBRISANO] 24. Studeni 2017. 00:06

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI