Barbi, ti ko ja ideš u Muller na izlet hehe. Meni je pokraj zgrade i onda sam sva sretna kad ju muž pričuva a ja odem proluftat mozak i potrošiti novceMamasita, daj podijeli s nama te trikove koje ti je rekla
I meni je blizu u tower centru al samo mozak da proluftam😆😆
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Maslacak i sretna- hvala na odgovorima. Jedva cekam da predjemo na sportski dio. Tlaka mi je rastavljat i sastavljat kolica ( ramu u gepek, kosaru iza na sjedalo)..puno mi prostora zauzima. Jos i jaje iza suvozaca..Ajd kad sam sama u autu ok, al jos i muz sve mi zgurano. A ovako cu kolica samo bubnit iza u gepek.
ako kolica imaju nulti položaj onda okej
ja sam svog do 3-3ipol mjeseca držala u košari, nekad kombinirala as jaje da mu nije dosadno...
ali kako je onda prerastao košaru jer je bio velik
a jaje nije dobro za kičmu,
tako sam sa nekih 4mj počela ga stavljat u "sjedeći dio" i full bih ga spustila tak da mali praktički leži
žena-majka-carica:)
inače kolica koja nemaju ležeći, u položaj za sjedenje je bolje šta kasnije stavljat dijete jer većina djece ne posjeda se samostalno prije 6mj tak nešto....a bolje odgodit opterećenje kičmice dok oni nisu spremni.
žena-majka-carica:)
Cureee pomagajte, sto koristiti umjesto lubrikanta?? Kupil novi pred kraj trudnoce na kraju kolegici dala jer je njoj bila stiska 😂😂 sad sam bez a proslo je 4 mj od zadnjeg srca, tak da bez podmazivanja ne ide 😂😂
Cureee pomagajte, sto koristiti umjesto lubrikanta?? Kupil novi pred kraj trudnoce na kraju kolegici dala jer je njoj bila stiska 😂😂 sad sam bez a proslo je 4 mj od zadnjeg srca, tak da bez podmazivanja ne ide 😂😂
Baby ulje 😂😂😂😂 isprobano, funkcionira.
Samo pazi, znaju ostat fleke. Koristi neku staru plahtu ili stavi veliki rucnik ispod 😂
Hahaha I me najžalosnije je sto nemam baby ulje, od svih gluposti koje sam pokupovala i dobila to nemam, ne vjerujem! Jel smijem maslinovo ahahahahah
Hahaha I me najžalosnije je sto nemam baby ulje, od svih gluposti koje sam pokupovala i dobila to nemam, ne vjerujem! Jel smijem maslinovo ahahahahah
Hahahahahaha nemam pojma! To jos nisam koristila! Probaj pa nam javi 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji