Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    25. Studeni 2017. 18:49

Suncokretica

Barbi, ti ko ja ideš u Muller na izlet hehe. Meni je pokraj zgrade i onda sam sva sretna kad ju muž pričuva a ja odem proluftat mozak i potrošiti novceMamasita, daj podijeli s nama te trikove koje ti je rekla

I meni je blizu u tower centru al samo mozak da proluftam😆😆

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

I_me
    25. Studeni 2017. 18:57

Maslacak i sretna- hvala na odgovorima. Jedva cekam da predjemo na sportski dio. Tlaka mi je rastavljat i sastavljat kolica ( ramu u gepek, kosaru iza na sjedalo)..puno mi prostora zauzima. Jos i jaje iza suvozaca..Ajd kad sam sama u autu ok, al jos i muz sve mi zgurano. A ovako cu kolica samo bubnit iza u gepek.

treca_sreca
    25. Studeni 2017. 20:28

ako kolica imaju nulti položaj onda okej
    ja sam svog do 3-3ipol mjeseca držala u košari, nekad kombinirala as jaje da mu nije dosadno...
    ali kako je onda prerastao košaru jer je bio velik
    a jaje nije dobro za kičmu,
    tako sam sa nekih 4mj počela ga stavljat u "sjedeći dio" i full bih ga spustila tak da mali praktički leži

ovo je s točno 4mj fotka
    ovo je s točno 4mj fotka

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    25. Studeni 2017. 20:30

inače kolica koja nemaju ležeći, u položaj za sjedenje je bolje šta kasnije stavljat dijete jer većina djece ne posjeda se samostalno prije 6mj tak nešto....a bolje odgodit opterećenje kičmice dok oni nisu spremni.

žena-majka-carica:)

Aurora1611
    25. Studeni 2017. 20:35

Cureee pomagajte, sto koristiti umjesto lubrikanta?? Kupil novi pred kraj trudnoce na kraju kolegici dala jer je njoj bila stiska 😂😂 sad sam bez a proslo je 4 mj od zadnjeg srca, tak da bez podmazivanja ne ide 😂😂

Aurora1611
    25. Studeni 2017. 20:35

Napisala sam sexa nezz zakaj mi je ispravio 😅

I_me
    25. Studeni 2017. 20:39

Aurora1611

Cureee pomagajte, sto koristiti umjesto lubrikanta?? Kupil novi pred kraj trudnoce na kraju kolegici dala jer je njoj bila stiska 😂😂 sad sam bez a proslo je 4 mj od zadnjeg srca, tak da bez podmazivanja ne ide 😂😂

Baby ulje 😂😂😂😂 isprobano, funkcionira. 

I_me
    25. Studeni 2017. 20:40

Samo pazi, znaju ostat fleke. Koristi neku staru plahtu ili stavi veliki rucnik ispod 😂

Aurora1611
    25. Studeni 2017. 20:44

Hahaha I me najžalosnije je sto nemam baby ulje, od svih gluposti koje sam pokupovala i dobila to nemam, ne vjerujem! Jel smijem maslinovo ahahahahah

I_me
    25. Studeni 2017. 20:46

Aurora1611

Hahaha I me najžalosnije je sto nemam baby ulje, od svih gluposti koje sam pokupovala i dobila to nemam, ne vjerujem! Jel smijem maslinovo ahahahahah

Hahahahahaha nemam pojma! To jos nisam koristila! Probaj pa nam javi 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.