Barbs mi smo definitivno i konacno odlucili ostat pri violetinim pelenama, stvarno su mi super. I trojku koristim, imam 2 pakiranja jos. Super mu je. 4 sam htjela kupit jer su sad na akciji u kauflandu ali nije bilo pa nista od kupnje iako kontam da bi mu bilo velika 4.
Barbi, ti ko ja ideš u Muller na izlet hehe. Meni je pokraj zgrade i onda sam sva sretna kad ju muž pričuva a ja odem proluftat mozak i potrošiti novce
Mamasita, daj podijeli s nama te trikove koje ti je rekla
Meni su upravi dosli svekici, ne najavljeni!!!! Mrzim to! Mm nema doma. Kak mogu samo tako banut. Sta da smo mi negdje otisli ili da su moje cure tu i slicno..ne razumijem ih!!
To meni cesto naprave,uvijek kazem da se najave al uzalud govorit…..neki dan su bili a mala je taman pojela a moja svekrva se gura da je uzme i nisam joj dala dok ne podrigne😤
Sto se tice nosenja, tu sam vrlo stroga. Dam da ga nose tek tolko da se pomaze i onds ga moraju spustit dolje. Sveko bi ga bila.u stanju nosit 24 sata
šta ja nemam takvu sveki??? rado bih joj dala da ju nosa
barbs - kolica imam maxi cosi mura (stariji model, taj koji ti gledaš je modernizirana verzija....ima dodano "plus" u nazivu") i okej su kolica za sve terene....mada ja osobno sam ih izabrala zato jer su compatibilna sa mc as jajetom, i sa quinny dreami košarom (to je ona velika ravna košara od rođenja do cca 5mj) s odgovarajućim adapterima tako da su mi sama kolica bila manje bitna. Želila sam samo neka quinny ili maxi cosi tako da si mogu ovu svoju rozu košaru quinny koristit.
a sjedeći dio ide od 5-6mj (ovisi o bebi i koji nagib podesiš!), ne prije nikako....kad bebi dosadi u košari, onda se koristi jaje....ja sam to s njima dvojicom koristila dosta u nekoj dobi od 3-4mj dok još nisu sjedili a košara im dojadila
žena-majka-carica:)
pelene - muller trojka su nam ideala....taman za nju....
a dm babylove sam nekidan kupila 4orku (nisam joj ih prije kupovala, mada sam s dečkima koristila tu marku i bila zadovoljna omjerom cijene i kvalitete) od straha da će nam trojka bit mala pa da ju neću stić potrošit, ali je velika
...znači definitivno TROJKA....to je naša veličina već neko vrijeme...
žena-majka-carica:)
Treca sreca ajmeee, ja mrziiiim kad ga se nanasa po rukama! Bas mrzim! Ni ja ga ne nosam tolko da bi drugi. Pogotovo sveki, ona je dobra zena, al.brate mili stalno klincima visi nad glavom, a.ja na to luuudim!
Kao L kad je tek prohodao, ona je sva splasena hodala iza njega sa ne bi slucajno pao i stalno uzdisala "uh uh, a joj". Ono, daj ga pusto da dise i padne, nis mu nece bit
a sjedeći dio ide od 5-6mj (ovisi o bebi i koji nagib podesiš!), ne prije nikako....kad bebi dosadi u košari, onda se koristi jaje....ja sam to s njima dvojicom koristila dosta u nekoj dobi od 3-4mj dok još nisu sjedili a košara im dojadila
Ne kuzim? Sorry.. a kad onda sportski dio?
Moj sportski dio ide od 0-36mj.
Jaje mi je stalno u autu, iako i njega mogu staviti na kolica. Sada smo i kosari stalno. Tek na proljece sam ju mislila stavit u sportski dio. Jel to ok?
Hranim malu i malo sam pobjegla od svekrivih 😂😂😂
Ocito im je muz neke stvari objasnio telefonski prije nego su dosli jer se za divno cudo ponasaju ok.
Operu ruke prije nego ju diraju. Izuju se kad ulaze unutra. Pitaju dal je mogu uzet.. 😆😆 nesto mi tu smrdi 😂😂😂🤔🤔🤔
Pelene- imam jos pola paketa mullerovih dvojki. Potrosim to i prelazimo na trojku. Od sada pa na dalje i ubuduce ostajem na mullerovim pelenama. Jako sam zadovoljna. Jucer sam dobila paket pampersa.. a nisu mi pampers neke ok. Sad razmisljam.. 3 frendice mi trebaju rodit nagodinu... prosljedit cu ih dalje 😂😂😂.. il ko barbs napravit tortu od pelena..
a sjedeći dio ide od 5-6mj (ovisi o bebi i koji nagib podesiš!), ne prije nikako.…kad bebi dosadi u košari, onda se koristi jaje….ja sam to s njima dvojicom koristila dosta u nekoj dobi od 3-4mj dok još nisu sjedili a košara im dojadila
Jaje mi je stalno u autu, iako i njega mogu staviti na kolica. Sada smo i kosari stalno. Tek na proljece sam ju mislila stavit u sportski dio. Jel to ok?
Ja malog sad s 4 mj pocela u sportski dio stavljat,moze ic i prije u sportski ako ima nulti polozaj.
Ja malom sad malo povisim da vidi van,a kad vidim da mu se spava polegnem ga.
a sjedeći dio ide od 5-6mj (ovisi o bebi i koji nagib podesiš!), ne prije nikako.…kad bebi dosadi u košari, onda se koristi jaje….ja sam to s njima dvojicom koristila dosta u nekoj dobi od 3-4mj dok još nisu sjedili a košara im dojadila
Ja sam L stavila u sportski sa 3.5 mj jer mu je kosara dosadila. On moze ici skroz u nulti polozaj i jos 3. Ali nikad u sportskom nije bio u nultom nego na onom prvom od nultog pa nakon nekog vremena na 2 i onda kad je poceo sjedit 3
Sortiraj odgovore
Najstariji