Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    24. Studeni 2017. 00:08

Mi jos ne spavamo😆

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Kiki156
    24. Studeni 2017. 00:31

Evo probudio se, upisan do grla i gladan. Presvukla ga i sad jede. Nadam se da sad ide dalje spavati! 😂😅 
    Sanjchi kako je medenaaa 😍😍 a oni tako u pocetku svi imaju stisnute sakice ali ih s vremenom moraju poceti opustati. Mozes je lagano maziti s vanjske strane sakice i noj joj davati da ti stisce prst ili nekom drugom. To se starci tope kao vidi kako ccrsto primi, a to se zapravo s bebama ne smije raditi. Stavljala je Treca sreca bas neki link o tome. Ili joj mozes ti lagano otvsrari sakicu i tako je poticati da je sto vise otvara - to mi je pedica rekla. 

Kiki156
    24. Studeni 2017. 00:33

Barbi veselo vam je! 😄 Nadam se da sad vec spavate 😘

• Barbi13
    24. Studeni 2017. 00:36

Ma jok,oci bistre😆😆😆

Leptirica.com

barbs
    24. Studeni 2017. 00:55

I Diego se zbudio da jede  i naravno posrao se dok sam ga hranila ahahhha  Sad ga moram presvuci 
    Barbi, nadam se da cete brzo zaspati 😘😘😘😘😘

barbs
    24. Studeni 2017. 00:57

Sanjchi, preslatka je! 😍😍😍😍 Onaj bijeli skafander? Je li iz Kika?  Imamo istiii 
    Buba maro, da sam na tvome mjestu bih pomislila isto... ako se ne zali sa nije gladan...  ali vjerujem ti da ti je tesko.....

barbs
    24. Studeni 2017. 00:59

Violeta, ma tko zna zasto sisu odbija... Ocito jedna od faza... od 1000 
    Plakanje u snu-par puta sam dozivjela da D place u snu, tj "stenje" onako tuznu... pomazim ga, nanasam, stisnem uz sebe i opet mirno nastavi spavati... To je normalno... citala sam o tome..

• Barbi13
    24. Studeni 2017. 01:33

Napokon je zaspala,idem i ja jer budjenje brzo sljedi....😴😴😴😴

Leptirica.com

• Dena1009
    24. Studeni 2017. 02:26

Kiki V je na pocetku jaukao i plakao u snu i rekla je pedica da vjwrojatno zbog OP jer se puno toga događalo pa sad prozivljava jos to sve u glavi. Bilo je grozno tako ga gledati, uzimala sam ga na ruke da spava i svaki put kad bi zajecao stisnula uz sebe. Sad ae smirilo al jos ponekad zna. Sad se ne moze po noci probuditi, a gladan je pa onda vuce na prazno u snu, to sve pucketa.
    Sakice su na pocetku uvijek stisnute. Ja ih nisam otvarala, osim kad ih cistim, ma da kad ih stisne je nemoguce ih rastvoriti. Al postepeno on to sam i sve vise ih drzi otvorene. 
    Prematanje V ne place al jako rice i mase rukama, jedva ga premotam, obavezno sa rukama sve pobaca.
    Sanjchi strasna je ta tvoja mala žena 😍

url=https://lilypie.com]

Marijana12345
    24. Studeni 2017. 03:30

Kiki i moj mali mis tako tuzno place u snu da mi srce skoro prepukne. Nekad samo jeca a nekad bas zaplace onako jako, ali u snu pa dotrcim do njega pa ga umirim sa šššššššš  šššššššššš i smiri se. To bebe sanjaju nesto... citala sam, vjerojatno i porod koji je za njih takodjer traumaticni iskustvo, ili neudobnu pidjamicu (haha ovo pise na netu i bas mi je smijesno).
    Buba maro stvarno mi je zao... napravila si sve da potaknes laktaciju i da dojis ali kad ne ide ne ide... znam da ti je tesko, tako je bilo i mojoj seki, isplakala je dusu jer je izgubila bitku s dojenjem, ali prihvatila je to i krenula dalje... doduse, ona se uz AD pocela izdajati i tako si navukla izdajalicom mlijeka evo to radi vec 6mj da maleni dobije bar nesto majcinog mlijeka, no to su ogromna odricanja, nespavanje, doslovno trostruki posao... pa boze moj, evo i ja sam odrasla na ADu jer nas mama kao blizanke nije mogla nahraniti pa smo normalne 😊
    Spavanje ja imam osjecaj da smo mi nekako zamijenili dan za noc. Evo sad je zaspala zvijer... legli smo oko pol 11, u 12 je sovica oci sirom rasirila, pojeo, povracao, plac, opet sisa, pa bljuc, pa buljenje u svjetlo (nocnu lampicu) jel i vase bebe to rade??? Moj je ocaran svjetlom, lusterima, sjenama i narancastim svjetlom grijalice iznad komodne za presvlacenje. Cim ugasim grijalicu ili svjetlo to je dreka... btw, jel vi spavate u mrklom mraku ili gori neka lampica? Ja ne mogu u mrklom mraku otkad njega imam... gori nocna lampica i preko sjenila je prebacena jos tkanina tako da nije jako svjetlo... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI