Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Belle84
    25. Studeni 2017. 21:04

Blago vama koje se mozete seksati 🎉🔝 ja moram cekat pregled za 2 tjedna... 

• sretna
    25. Studeni 2017. 21:05

Vidim muke po sexu 😂
    Ja jos nemam tih problema jer mi to nije ni na kraj pameti 😄
    Zato sam se ja sad lijepo najela mcmenia, kako mi je pasaloooo, njam! Ja volim junk 😁

• Barbi13
    25. Studeni 2017. 21:22

Nisam se dugo dobro poseksala......

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Aurora1611
    25. Studeni 2017. 21:32

HAhahahhaha Sanjchi i ja imam hemice i iskreno zaboli me.. ne bole me i to mi je najbitnije, a zadnji sex prije 4 mj pa to mi je uzas xD ali izgleda nista od toga ni veceras, u jutro odmah u trgovinu 😂😂

• Barbi13
    25. Studeni 2017. 21:34

Aurora1611

HAhahahhaha Sanjchi i ja imam hemice i iskreno zaboli me.. ne bole me i to mi je najbitnije, a zadnji sex prije 4 mj pa to mi je uzas xD ali izgleda nista od toga ni veceras, u jutro odmah u trgovinu 😂😂

😂😂😂😂😂😂

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Belle84
    25. Studeni 2017. 21:57

Sanjchi bez brige, sve ce se to vratit na svoje mjesto... pa tek su 3 tjedna prosla

Belle84
    25. Studeni 2017. 22:01

Doduse ja sam rodila na carski tako da je kod mene pi-pi netaknuta ostala 😂 pa ne mogu iz osobnog iskustva komentirat al vidim po frendicama koje mi pricaju da se svima s vremenom vratilo sve kak je bilo prije sto se tice izgleda pi-pi a i osjecaja u seksu..

Kiki156
    25. Studeni 2017. 23:40

Bokic! Evo mene bez dlaka i urednih obrva, konacno na svome! Jos moram kod frizera i na pedikuru, al to ce malo pricekati. 😜 Dobro je proslo, mali se nije naljutio, bio je dobar kod tate. Ostavila sam im puno mlijeka pa je bio sretan 😁
    Buba mara, da ja sam se raspitivala, ali samo ti sebi to ostavi i probaj piti kako ti je Marijana savjetovala, meni ne treba ali hvala svejedno! 😘 
    Meni se danas pojavila neka sukrvica sad navecer. Nije valjda vec menga?? 😳 Mozda je jos ostatak lohija... 
    Zelim vam laku, mirnu i naspavanu noc! 😘

Aurora1611
    25. Studeni 2017. 23:41

Hahahhaahhaah Sanjchi ludo luda pa di si to isla gledati, ja sam gledala facu svoje ginicke kad sam radila papa test, reko ako ona napravi neku facu znaci da izgleda odvratno! Zena je bila mrtva ‘ladna xD a sex do daljnjeg u mraku sto zbog hemica sto zbog avionske piste 😂😂

Maja 3
    25. Studeni 2017. 23:43

Aurora1611

Cureee pomagajte, sto koristiti umjesto lubrikanta?? Kupil novi pred kraj trudnoce na kraju kolegici dala jer je njoj bila stiska 😂😂 sad sam bez a proslo je 4 mj od zadnjeg srca, tak da bez podmazivanja ne ide 😂😂

Hahhahahhahah! Vristim od smjeha! Sorry.
    To se ne daje!
    Pa kaj nisu kondomi dosta skliski?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.