Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    [OBRISANO] 24. Studeni 2017. 10:15

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

[OBRISANO] 24. Studeni 2017. 10:17

[OBRISANO] 24. Studeni 2017. 10:21

[OBRISANO] 24. Studeni 2017. 10:21

• Dena1009
    24. Studeni 2017. 10:27

Sanjchi i moj nekad, vecinom prvo kakanje ima proljevasto, a dalje je tvrđe, normalno ti je to, a i bljucka razlicito, nekad gisce nekad rijeđe, nasa pedijatrica veli da je normalno.
    Vidis ja sam ti vise za ribe, a lignje ne volim doma raditi jer mi ispadnu premasne i sve zasmrdim na kraju se ne najedem. Jednom godisnje ih pojedem al vani. 
    Ka cekam kod ginicke i tipkam. 

url=https://lilypie.com]

[OBRISANO] 24. Studeni 2017. 10:30

Kiki156
    24. Studeni 2017. 10:31

Sanjchi kod nas je kakac uglavnom rijedak a bljuckanje svakakvo, bude i sirasto i mljekasto. Sirasro je ako duzw srtoji u zelucu, a mljekasto ako je svjeze. Sve ti je to normalno. Znam da kakav ne smije biti bijeli, crni ili krvari. 

[OBRISANO] 24. Studeni 2017. 10:33

Bela
    24. Studeni 2017. 10:34

Jutro cure! 
    Sanjchi i ja sam joj kupila jednu trenerku u lidlu, bas su tople i mekane... uzela sam majicu bez patenta jer mi je prakticnije za nju..
    A bocicu kad sam joj davala ona nije htjela ako je bilo sobne temp ili hladno pa sam uvijek grijala...
    Kako god ti popije je ok...
    Robicu sarenu perem na 40 i sve se opere, tetre na 60.. meni se neka robica i na 40 unistila, npr carapice i hlace iz lidla, neke stvari iz kika... ovisi o kvaliteti ocito,najzadovoljnija sam sa C&A nekako...

[OBRISANO] 24. Studeni 2017. 10:35

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI