Sanjchi i moj nekad, vecinom prvo kakanje ima proljevasto, a dalje je tvrđe, normalno ti je to, a i bljucka razlicito, nekad gisce nekad rijeđe, nasa pedijatrica veli da je normalno.
Vidis ja sam ti vise za ribe, a lignje ne volim doma raditi jer mi ispadnu premasne i sve zasmrdim na kraju se ne najedem. Jednom godisnje ih pojedem al vani.
Ka cekam kod ginicke i tipkam.

url=https://lilypie.com]
Sanjchi kod nas je kakac uglavnom rijedak a bljuckanje svakakvo, bude i sirasto i mljekasto. Sirasro je ako duzw srtoji u zelucu, a mljekasto ako je svjeze. Sve ti je to normalno. Znam da kakav ne smije biti bijeli, crni ili krvari.

Jutro cure!
Sanjchi i ja sam joj kupila jednu trenerku u lidlu, bas su tople i mekane... uzela sam majicu bez patenta jer mi je prakticnije za nju..
A bocicu kad sam joj davala ona nije htjela ako je bilo sobne temp ili hladno pa sam uvijek grijala...
Kako god ti popije je ok...
Robicu sarenu perem na 40 i sve se opere, tetre na 60.. meni se neka robica i na 40 unistila, npr carapice i hlace iz lidla, neke stvari iz kika... ovisi o kvaliteti ocito,najzadovoljnija sam sa C&A nekako...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji