Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    26. Studeni 2017. 13:51

Mamisita, mali od cimi iz rodilista 😁😁😁 koooo Diego je staaaarrr

• Dena1009
    26. Studeni 2017. 13:54

mamisita27

barbs

To ociti ovisi od bee do bebe jer i cimerici je malk na ADu i rekla je da po noci ne jede…

A koliko je star? Mene je bilo strah pustit Karla ni s mj dana da spava cijelu noc jer sam cula da nije dobro radi jetre nesto…ne sjecam se tocnog ibjasnjenja.
    Danas mu pokusavamo uvalit i dudu, ja se nisam nigdje od njega makla cijelo vrijeme a sad u 12.mj cu morat obavljat neke stvari pa da ga ostavim na cuvanje. Jer ovak nema sanse da bi mogla…
    Nama Espumisan i dalje pomaze , s tim dok ne prodjeluje, skinem mu hlace i lagano mu skvrcim noge u koljenima i pritisnem prema trbuhu da mu oslobodim guzu da se isprdi i bude mu lakse i onda samo u toj pozi nastavim par vjezba za kukice, siroko povijem, obucem hlace, zabacim ga preko ramena i voila- on spava! Preporod. I meni i njemu.

Moj isto zna odvalit od 8-9 do 5-6. Nisam to ni cula da ne smiju, uglavnom su mi svi rekli kad spava nek spava. Inace ga ni ne mogu probuditi kad se ne probudi sam. Znam ga i u snu nahraniti jer spava i vuce, cini mi se ko da je gladan a ne moze se probuditi, onda ga uzmen nahranim i stavim nazad u krevetic, a on ni ne otvori oci. 
    Sad smo bili vani i odspaval je 4 sata, inace po danu spava po 20min.

url=https://lilypie.com]

Maja 3
    26. Studeni 2017. 14:02

mamisita27

Barbi, to je ok jer sam dobila info da min treba beba dobit do prvog pregldd tj sa mj dana 750 g. Za neucitavanje komentara ides strelicom back i vratit ce se komentar i opet stisnes send:)
    Una, kuhalo za vodu, voda prokljuca u sec, stavis u jednu bocicu da se ohladi a u térmosicu vrucu vodu…I smuckas za duos minutos…
    Maslacak kako pogodis omjer topla/hladna voda?

Nekih 30-70 omjer vruce-hladno.

Maja 3
    26. Studeni 2017. 14:03

Dosli iz grada..i skuhali kavu doma. Obisli elupso,C&A,yisk,pacici podivljali,meni zivci pri kraju..i odlucila si doma kavu skuhat.

Maja 3
    26. Studeni 2017. 14:04

Yel,Adrian dobrodosli!

Belle84
    26. Studeni 2017. 14:08

Evo mi imali prvi pokusaj seksa nakon sto godina... bolilo je dosta pa smo odustali, osjecaj kao da se prvi put seksam u zivotu, al se nadam da ce svakim novim pokusajem biti bolje... 😂

• sretna
    26. Studeni 2017. 14:15

Yel i Adrian dobrodosli! 😊
    Belle vi ste se bas pozurili sa sexom, ima vremena, tek je 4 tj proslo od poroda.
    Mamasita dobio je neki dan kad sam bila sa curama na kavi i jedbu vecer je urlao i popio 40 ml samo i zaspao.
    Mi idemo doma sa rodendana i popodne nam dolazi L frend iz vrtica na igru. Uglavnom, cijeli dan popunjen 😊

26. Studeni 2017. 14:25

Dena1009

mamisita27

barbs

To ociti ovisi od bee do bebe jer i cimerici je malk na ADu i rekla je da po noci ne jede…

A koliko je star? Mene je bilo strah pustit Karla ni s mj dana da spava cijelu noc jer sam cula da nije dobro radi jetre nesto…ne sjecam se tocnog ibjasnjenja.
    Danas mu pokusavamo uvalit i dudu, ja se nisam nigdje od njega makla cijelo vrijeme a sad u 12.mj cu morat obavljat neke stvari pa da ga ostavim na cuvanje. Jer ovak nema sanse da bi mogla…
    Nama Espumisan i dalje pomaze , s tim dok ne prodjeluje, skinem mu hlace i lagano mu skvrcim noge u koljenima i pritisnem prema trbuhu da mu oslobodim guzu da se isprdi i bude mu lakse i onda samo u toj pozi nastavim par vjezba za kukice, siroko povijem, obucem hlace, zabacim ga preko ramena i voila- on spava! Preporod. I meni i njemu.

Moj isto zna odvalit od 8-9 do 5-6. Nisam to ni cula da ne smiju, uglavnom su mi svi rekli kad spava nek spava. Inace ga ni ne mogu probuditi kad se ne probudi sam. Znam ga i u snu nahraniti jer spava i vuce, cini mi se ko da je gladan a ne moze se probuditi, onda ga uzmen nahranim i stavim nazad u krevetic, a on ni ne otvori oci.
    Sad smo bili vani i odspaval je 4 sata, inace po danu spava po 20min.

Predobrooo, spavalica mala. Koliko mu onda AD das na svako 20 min?

26. Studeni 2017. 14:26

barbs

Mamisita, mali od cimi iz rodilista 😁😁😁 koooo Diego je staaaarrr

ahaaaa dok ja povezeeeem 😁

26. Studeni 2017. 14:27

Maslacak31

mamisita27

Barbi, to je ok jer sam dobila info da min treba beba dobit do prvog pregldd tj sa mj dana 750 g. Za neucitavanje komentara ides strelicom back i vratit ce se komentar i opet stisnes send:)
    Una, kuhalo za vodu, voda prokljuca u sec, stavis u jednu bocicu da se ohladi a u térmosicu vrucu vodu…I smuckas za duos minutos…
    Maslacak kako pogodis omjer topla/hladna voda?

Nekih 30-70 omjer vruce-hladno.

Hvala ti😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.