Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebushka
    25. Studeni 2017. 17:33

Baby handling mi je pokazivala pedijatrica na prvom pregledu, valjda je skuzila da krivo radim kad sam tamo bebu dizala...a ja mislila da dobro radim  fora mi je taj handling puno je lakse i cini mi se da puno bolje istreniraju vratne misice tako, nisam jos sve proucila al bar neke osnovne principe postujem

• Bebushka
    25. Studeni 2017. 17:36

Ja isto viss ne uzimam pampersice, mislim da su od njega dobile gljivice na guzi, ocito njima ne pasu ni zelene ni premium

• sretna
    25. Studeni 2017. 17:39

Meni su upravi dosli svekici, ne najavljeni!!!! Mrzim to! Mm nema doma. Kak mogu samo tako banut. Sta da smo mi negdje otisli ili da su moje cure tu i slicno..ne razumijem ih!!

Belle84
    25. Studeni 2017. 17:43

Sretna grozno, ne mogu vjerovat da samo tako banu?! Jel zive blizu vas?

• sretna
    25. Studeni 2017. 17:49

Belle84

Sretnagrozno, ne mogu vjerovat da samo tako banu?! Jel zive blizu vas?

Ne, mislim, u klc je sve blizu 😂 treba ima autom 15 minuta

• Barbi13
    25. Studeni 2017. 17:49

Meni je dosla mama,nahranila Petru i uspavala obukla se i otisla prosetat do mullera😂😂😂razbistrila sam glavu,kupila sam nukove jastucice,blazinice i evo me kuci......pasalo mi je da budem malo sama😁legla mi je lova i od firme juhuuuuu

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    25. Studeni 2017. 17:53

sretna

Meni su upravi dosli svekici, ne najavljeni!!!! Mrzim to! Mm nema doma. Kak mogu samo tako banut. Sta da smo mi negdje otisli ili da su moje cure tu i slicno..ne razumijem ih!!

To meni cesto naprave,uvijek kazem da se najave al uzalud govorit.....neki dan su bili a mala je taman pojela a moja svekrva se gura da je uzme i nisam joj dala dok ne podrigne😤

Leptirica.com

• Barbi13
    25. Studeni 2017. 17:54

Barbi13

sretna

To meni cesto naprave,uvijek kazem da se najave al uzalud govorit…..neki dan su bili a mala je taman pojela a moja svekrva se gura da je uzme i nisam joj dala dok ne podrigne😤

Meni ce se sutra nacrtat garant.....

Leptirica.com

• sretna
    25. Studeni 2017. 17:54

Barbi13

sretna

To meni cesto naprave,uvijek kazem da se najave al uzalud govorit…..neki dan su bili a mala je taman pojela a moja svekrva se gura da je uzme i nisam joj dala dok ne podrigne😤

Sto se tice nosenja, tu sam vrlo stroga. Dam da ga nose tek tolko da se pomaze i onds ga moraju spustit dolje. Sveko bi ga bila.u stanju nosit 24 sata

Barkleys
    25. Studeni 2017. 17:56

Marijana Dena Hvala za savjete za espumisan. Probat ćemo na žličicu. Uh, zar već grčevi... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.