Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bela
    25. Studeni 2017. 11:57

mamisita27

cure kako oblacite bebace za pp doma. mi imamo centralno gr. ali ja njemu obucem dugi bodi preko majica o hlacice pa carape ili bodi dugi pa preko jednodjelnu pidzamu odjelce. Cini mi se da mu he hladno samo u dugom bodiju. a ne znam jel to previse?

I ja isto tako. nije mi bas za samo jedan tanki bodi, iako bude 21,22 c...bolje da im je malo toplije nego zima.

25. Studeni 2017. 11:59

Bela, slazem se s tobom😉

Belle84
    25. Studeni 2017. 12:55

Evo nas s prvog pregleda kod pedijatrice. Sve je ok, pohvalila ga da je jako usmjeren i bistrog pogleda 😊 Dobio je 1035grama u mjesec dana, iskljucivo dojimo. 🤗 Jedino je zut jos malo pa cemo mozda morato vaditi bilirubin u bolnicu iako pedijatrica misli da je u pitanju laktacijska zutica tj. da je zut od mog mlijeka. Suncam ga svaki dan kad ima sunca i stavljam pored prozora.

Barkleys
    25. Studeni 2017. 12:58

Mamasita- kako daješ espumisan kapi? Jel daješ točno na broj? Ja nakon dojenja, nekako nakapam na dudu pa onda uvali u usta... Ja nemam pojma jel su to grčevi ili ne, mislim šta nije malo prerano za njih? L se svaku večer od 7-8 do ponoć napinje što za kakanje što za prdenje, pa da joj olakšam malo... 

Barkleys
    25. Studeni 2017. 13:03

Bela

Buba mara i ja se stalno mozgam da li mi curka dovoljno jede…od pocetka smo krenuli sa ad uz ciku i sad me uvijek kopka da li joj je dovoljno..
    Isto zadovoljna beba, vesela, spava duze ali bas ne mozes znati…ja se izvazem na digitalnoj vagi, onda uzmem nju da vidim da li je sta dobila…
    Dajes joj cicu i dalje?

Predobra fora ovo za vaganje. Meni je palo na pamet da stavim npr. Kadicu i nju izvažem, pa onda kadica + beba.... Ali ovo tvoje je puno jednostavnije! 

barbs
    25. Studeni 2017. 13:04

SUUUPER, BELLE

barbs
    25. Studeni 2017. 13:06

Ja sam bila kod kozmeticarke a Diego je malo zezato tatuuu hahhahaga

Belle84
    25. Studeni 2017. 13:07

I ja isto tako radim, prvo sebe izvazem pa onda stanem s njim na vagu. 
    Treca sreca da ja sam isto na carski... 

barbs
    25. Studeni 2017. 13:08

Tteca sreca, vidim, tebi je bilo veeeseeelo u shopppinguui  A za nocno hranjenje-nikad ne reci nikad 
    Kiki-suuuuupeeer za spavaaaanjeee!!! 😍😍😍😍😍
    Diego je zaspao u 21h i probudio se u 2.30 za jesy

• sretna
    25. Studeni 2017. 13:09

Belle, super za pregled! 😊
    Mi smo bili na bozicnom fotkanju 😊 jedva cekam fotke!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.