*jesti Pa je zaspao oko 3 i za ciuuudoooo Booozjeeee se probudio u 6.30 za jesti... bila sam u soooookuuu
Dena, ti si me pitala koje pampersice nosi??? Zelene su... i eto promocile mu dok sam bila kod kozmeticarke...2-3h je bio u njima...
Razmisljam sa li slijedeci mjesec ici na veceeu s curama s treninga... zvale su me jucer...
Belle, super za pregled! 😊
Mi smo bili na bozicnom fotkanju 😊 jedva cekam fotke!
wwwwaaaawwww😍😍😍😍😍
Treca sreca kak tebi s rezom, jel boli? Kak se oporavljas? Meni je sad mjesec dana od carskog i puno sam bolje, osjetim rez tu i tamo samo
Moj crvic spava na meni, obozavam to❤
Hadgehog nakapaj na plasticnu zlicicu i das bebi u usta i sigurma si da je progutala sve. Mi tako dajemo i vitamin i kapi, to su nam savjetovali u bolnici i funkcionira.
url=https://lilypie.com]
*jesti Pa je zaspao oko 3 i za ciuuudoooo Booozjeeee se probudio u 6.30 za jesti… bila sam u soooookuuu
Dena, ti si me pitala koje pampersice nosi??? Zelene su… i eto promocile mu dok sam bila kod kozmeticarke…2-3h je bio u njima…
Razmisljam sa li slijedeci mjesec ici na veceeu s curama s treninga… zvale su me jucer…
Zelene ne valjaju. Premium care su zakon
Mamasita- kako daješ espumisan kapi? Jel daješ točno na broj? Ja nakon dojenja, nekako nakapam na dudu pa onda uvali u usta… Ja nemam pojma jel su to grčevi ili ne, mislim šta nije malo prerano za njih? L se svaku večer od 7-8 do ponoć napinje što za kakanje što za prdenje, pa da joj olakšam malo…
Hedge, ja ti ujutro oko 7, 8 kad mi se probudi prvo nakapam 5 kapi bio mgaie, pa oko 12;13 h na prije podoja na zlicicu nakapam 25 kapi Espumisana (malo nakosim bocicu da ne kaplje prebrzo), na to spricnem 5,6 kapi svog mlijeka a buduci on place uvijek cim nije lrikljucen na sisu , pomazim ga po obrazu da se smiri i instiktivno se okrene mislec ide sisara i onda kad je smiren a otvorenih usta lagano mu ulijem opisani sadrzaj za zlice i naravno sve slisti zderonja 😁 Iducu rundu dam popodne oko5,6 h pa navecer oko 10,11 h prije spavanja, ovisno. Ali uglavnom: biogaiu 1x ujutro i espumisan 3x tijekom dana 25 kapj prije obroka tj .dojenja.
V je u bodicu, hlacama, carapicama. Kod nas je vecinom toplije od 22 moram i cesto luftati jer je prevruce pa je nervozan i dobije osip. Inace sam ovu noc kipnula prozor, a vani kisa i primjetila sam da nije tolko hropotao.
url=https://lilypie.com]
Buba maro, svome si djetetu uuuuvijek potrebna!! 😘😘😘😘😘😘😘
Maslacak, nadam se da su te pacici pustili da na miru popijes kavu!! 😁😍😘
Bela, i ja sam radila sto i ti sto se vaganja tice😁😁😁
Barbi, koje jastucice koristis
Ja sam mislila da za bebu mora biti 21,22 stupnja tu negdje jer ako je prevruce (pogotovo navecer) postoji velik rizik od SIDSa
Sortiraj odgovore
Najstariji