Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    25. Studeni 2017. 13:42

I mi kapi stavimo na zlicu
    Sretna, mi smo dobili tortu od pelena sa pamp. i ne znam ako je boja zelena al cini mi se po njima da je...

Marijana12345
    25. Studeni 2017. 13:43

sretna

Zelene ne valjaju. Premium care su zakon

I nama zele ne nisu nesto... ali su mi bolje od babylove. Premium protetction zute su mi zakon. 
    Vaganje cure mislim da vam to vaganje nije tocno jer digitalna vaga zaokruzuje na 100g (npr 52.2 je 52kg i 200g) a nama je bitno u gram znati koliko dobiva ili svakih 10g. Mi smo ga vagali na kuhinjskoj vagi tako da smo na nju metnuli tacnu i gore tetricu ali postao je pretezak (jer nasa mjeri do 5kg) pa vise to ne mozemo prakticirati. Tako smo mjerili i koliko popapa, vagali smo ga prije i poslije podoja s istom pelenom (bez obzira jel za vrijeme podoja piskio i/ili kakao)

barbs
    25. Studeni 2017. 13:47

mamisita27

Ja sam mislila da za bebu mora biti 21,22 stupnja tu negdje jer ako je prevruce (pogotovo navecer) postoji velik rizik od SIDSa

I ja sam cula sa temp mora biti 

barbs
    25. Studeni 2017. 13:50

AAAA ugl i ja sam cula da je idealna temp u kuci 20-22 stup... i mi provjetravamo staaaalnoooo.... Iznad 22 ne dopustamo da ide a niti ispod 20 stup...
    Nama su babylove MRAK!! i jedva cekam da se rijesimo ovih sto imamo da opet vratim baby love.. mada mislim da pola pampersica necu moci iskoristiti...

barbs
    25. Studeni 2017. 14:08

Diego je danas obučen ovako: bodi, čarape i tuta  prije nego se ispišao: bodi, majica, hlače i tuta... 

Bela
    25. Studeni 2017. 14:26

Hedgehog u pocetku mi je patronazna dolazila svaki tjedan pa nisam to radila, vjerojatno ce i tebi...ali sada kad nikad ne znam koliko papa jednom tjedno se izvazemo prije kupanja kada je gola.
    Meni se pokazalo tocno, mozda nije bas u gram ali bitno da vidim otprilike.

barbs
    25. Studeni 2017. 14:29

Meni je tata rekao da isprobam tu metodu... Da prvo stanem ja na vagu pa s malim kad sam posumnjala da mi ne dobiva na kilaži (kad smo prolazili prvi skok u razvoju!) i kad sam vidjela da je sve ok, odahnula sam i od onda ga ne važem tako nego je muževa rođakinja donijela vagu nedavno, ali na očigled se vidi da super napreduje, pa se ne zamaram time... 

Bela
    25. Studeni 2017. 14:32

mamisita27

Ja sam mislila da za bebu mora biti 21,22 stupnja tu negdje jer ako je prevruce (pogotovo navecer) postoji velik rizik od SIDSa

To je idealna temp, tako kazu... 
    Ali ne mogu svi regulirati temp...npr mi imamo centralno na drva i ne mozemo regulirati temp, pa kad vidim da ode preko 22 zatvorim koji radijator, otvorim prozor malo,cesto prozracujem. 

treca_sreca
    25. Studeni 2017. 14:33

Belle84

Treca sreca kak tebi s rezom, jel boli? Kak se oporavljas? Meni je sad mjesec dana od carskog i puno sam bolje, osjetim rez tu i tamo samo

tak ti je i meni bilo....prvih mjesec dana me mučio
    najgore ofkors prvih tjedan-dva....tad sam se po 2 minute ustajala iz kreveta (inače za tu radnju treba 3-4sekunde jelte)
    a onda treći-četvrti tjedan sam još polako hodala, nisam mogla brzo hodat kao inače vani kad bih išla u dućan i sl
    iza 4tj napokon sam mogla bočno ležati i normalno hodat brzo itd
    tih prvih mjesec mi je bilo ključno eto
    inače baš smo stavljale slike tu.....moj je rez medju gorima jer ima jedan dio gdje se rez nije slijepio do kraja, pri kraju sastrane....pa sam tu imala ogromnu krastu koja je otpala tek nakon nekih 45 i više dana...
    ali ne osjećam bol ni ništa...kuc kuc

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    25. Studeni 2017. 14:34

temp....ja držim od 22 do 24....kako kad....imamo termometre u svakoj prostoriji, i radijatore svugdi osim u kuhinji&hodniku, pa prilagodim

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.