Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Belle84
    24. Studeni 2017. 11:05

Evo nas s 40.tjedana i danas (3 i pol tjedna od poroda)... zensko tijelo je stvarno cudesno...koje promjene sve prodje u tako malo vremena 😊

24. Studeni 2017. 11:08

ti belle i vi cure izgledate super ja da slikam trbuh uzas. u sredini udubina i smezurano, pupak crn, linea negra ko da sam trudna jos... tak da nije svima tijelo tak cudesni ko prije... e da, i visak kg nisam spomenula

24. Studeni 2017. 11:11

tebi su belle prestale lohije?

violeta1
    24. Studeni 2017. 11:14

Kiki ja sve na 44 na brzo pranje a ono ukakano i popisano na 60 ☺
    Sanjchi ja sam njega povijala 1mj i vise ne. Svakako se savjetuj sa pedijatricom, ali ako pise kukovi slabiji, povijaj ju tako bih ja napravila

Belle84
    24. Studeni 2017. 11:18

Kad sam rekla da je zensko tijelo cudesno nisam mislila na skidanje kila i trbuha poslije poroda nego na maternicu i sve organe koji se prilagode bebi i koji nakon rodjenja se vrate natrag na svoje mjesto, meni je nevjerojatno koje promjene se dogode u tijelu samo da se napravi mjesta za bebu u trbuhu ❤️ 
    Mamisita nemam vise krvarenje. Prestalo prije tjedan dana. Al ja sam na carski rodila. 
    A kod tebe?

• Barbi13
    24. Studeni 2017. 11:20

Belle pa ti si pravi komad,super izgledas........ne stignem ni noge depilirat jos malo pa cu si carapicu heklat kolike su mi dlake narasle😆😆

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Maja 3
    24. Studeni 2017. 11:26

Barbi13

Belle pa ti si pravi komad,super izgledas……..ne stignem ni noge depilirat jos malo pa cu si carapicu heklat kolike su mi dlake narasle😆😆

Hahaha!
    Bas si me nasmijala!

Bela
    24. Studeni 2017. 11:28

Mamisita i ja se dvoumim da li kupiti klokanicu ili ne!? Mislim si da ce se mozda i ona jos koji mjesec moci zabaviti s necim i ne biti stalno na rukama....

Maja 3
    24. Studeni 2017. 11:28

Ja sam prije 3 dana legla u kadu,rekla muzu da ne zelim nijednom cut mama,da spremi djecu na spavanje..ja natocila casu crnog vina..i namakanje. Neznam kad sam to zadnji put uspjela..a i neznam kad ce sljedeci put to bit.

• sretna
    24. Studeni 2017. 11:36

Boook cure! P i ja se vratili iz grada sada 😊 samo se skicemo 😁
    Vrijeme je predivno!
    Mi ne povijamo siroko jer su i u bolnici i pedijatrica je rekla da ne treba.
    Spavamo u mraku, nikakvo svjetlo ne gori.
    Mamsita idite van, iduci tjedab su rekli hladnoooo.
    Belle super izgledas!
    Sanjchi bravo za kile!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.