I_me prekrasna si..i fotke su fora 😊😊
Mamasita ja sam djevica i jesam i cista i uredna i odlucna, dok moj muz je jarac i bas se super slazemo 😁 iii Leon je djevica, vec vidim bit ce borbe ja i on 😊Dvije djevice u kucu wuhu veselooo
Ajuuuj, bit ce vam veselo. 😁Ja mislim da ce nas mali Skorpioncic nas vrtjeti oko malog prsta
Moguce hehe... vidit cemo za neko ccc 10 godina tocno. 😊

Violeta….ajmeeee 450 ljudi…ajmee…jeste vi kredit dizali za svadbu??😳😳😳
Mi AKO cemo se zenit, to cemo kod maticara s kumovima i na veceru…
Hahhahaha neee, platili su moji/njegovi/mi. I jos nam je ostalo punooo para od dara. Takve svadbe su kod nas klasika, sad su poceli po 600-700ljudi pravit svadbe. Nedavno se jedan decko zenio 700 ljudi i mate bulic mu je dosao pjevati na neki sat vremena. Mi da smo si sami pravili, pravili bih za max 200 ljudi, najuzi, al ovako kak su i roditelji sudjelovali to se zvalo svakoga, i moji idu svima u svatove, dok ja ne, sve sam srezala 🤣🤣 Npr.od mamine sestricne kcer se udaje, nit ju vidim nit cujem i nisam htjela ic u svatove, ili od svekrvine kume sin se zeni, a ista stvar, ni ne znam kako izgledaju pa ne pada mi na pamet ic. Dok stari ljudi to sve gledaju kako je bilo prije pa i sad se tako ponasaju.

Marijana ona sisa koja je punija, tvrda i boli te, izdoji i olaksaj si, i stavi tu odmah na sisanje prvu, ja uopce ne gledam koja je bila vec u kojoj ima vise mlijeka. I meni se nekad jedna brze napuni, na pocetku je desna uvijek bila punija, ali sad nekako se to uskladilo, neki dan mi je desna bila bomba, a danas lijeva.
Izdojim malo u gazu, ne izdajam bas u flasicu, a bilo bi vjv 100ml... zato me to i muci... koliko izdojiti? Ne sve? Ili? Bojim se ako izdojim da ce sisa dobit info da treba bebi i jos vise producirati
Mamasitatada sam bila aktivna na trudnicama na forum.hr
Hedgehogdrago mi je da vam dojene ide na bolje 😊 jel mazes s cim bradavice?
Onom masti od biobaze i luftam... Danas smo došli iz bolnice, pa mi sutra dolazi patronažna. Ma ja nemam još ono mlijeka toliko pa valjda jače povuče ili što. U bolnici su mi sestre stvarno stalno gledale hvat i pomagale. Pa se uzdam u to da je pravilan. Vjerojatno bi pomoglo i da počnem dojiti u nekom drugom položaju a ne samo u ležećem. Bar pretpostavljam. Ali to će mi sutra pokazati patronažna. Ja sam uzela šeširić standard ali mi onak izgleda preogromno, onak veći od usta od malene. (p. S. Pošaljem ja muža u ljekarnu po aventove šeširiće za dojenje, vrati se on bez njih, nemaju, imaju samo štitnike za dojenje XD. Nije skužio da je to isto, a ni teta u ljekarni XD)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji