Evo nas s 40.tjedana i danas (3 i pol tjedna od poroda)... zensko tijelo je stvarno cudesno...koje promjene sve prodje u tako malo vremena 😊
ti belle i vi cure izgledate super ja da slikam trbuh uzas. u sredini udubina i smezurano, pupak crn, linea negra ko da sam trudna jos... tak da nije svima tijelo tak cudesni ko prije... e da, i visak kg nisam spomenula
Kiki ja sve na 44 na brzo pranje a ono ukakano i popisano na 60 ☺
Sanjchi ja sam njega povijala 1mj i vise ne. Svakako se savjetuj sa pedijatricom, ali ako pise kukovi slabiji, povijaj ju tako bih ja napravila
Kad sam rekla da je zensko tijelo cudesno nisam mislila na skidanje kila i trbuha poslije poroda nego na maternicu i sve organe koji se prilagode bebi i koji nakon rodjenja se vrate natrag na svoje mjesto, meni je nevjerojatno koje promjene se dogode u tijelu samo da se napravi mjesta za bebu u trbuhu ❤️
Mamisita nemam vise krvarenje. Prestalo prije tjedan dana. Al ja sam na carski rodila.
A kod tebe?
Belle pa ti si pravi komad,super izgledas........ne stignem ni noge depilirat jos malo pa cu si carapicu heklat kolike su mi dlake narasle😆😆
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Belle pa ti si pravi komad,super izgledas……..ne stignem ni noge depilirat jos malo pa cu si carapicu heklat kolike su mi dlake narasle😆😆
Hahaha!
Bas si me nasmijala!
Mamisita i ja se dvoumim da li kupiti klokanicu ili ne!? Mislim si da ce se mozda i ona jos koji mjesec moci zabaviti s necim i ne biti stalno na rukama....
Ja sam prije 3 dana legla u kadu,rekla muzu da ne zelim nijednom cut mama,da spremi djecu na spavanje..ja natocila casu crnog vina..i namakanje. Neznam kad sam to zadnji put uspjela..a i neznam kad ce sljedeci put to bit.
Boook cure! P i ja se vratili iz grada sada 😊 samo se skicemo 😁
Vrijeme je predivno!
Mi ne povijamo siroko jer su i u bolnici i pedijatrica je rekla da ne treba.
Spavamo u mraku, nikakvo svjetlo ne gori.
Mamsita idite van, iduci tjedab su rekli hladnoooo.
Belle super izgledas!
Sanjchi bravo za kile!
Sortiraj odgovore
Najstariji