Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bela
    24. Studeni 2017. 10:34

Jutro cure! 
    Sanjchi i ja sam joj kupila jednu trenerku u lidlu, bas su tople i mekane... uzela sam majicu bez patenta jer mi je prakticnije za nju..
    A bocicu kad sam joj davala ona nije htjela ako je bilo sobne temp ili hladno pa sam uvijek grijala...
    Kako god ti popije je ok...
    Robicu sarenu perem na 40 i sve se opere, tetre na 60.. meni se neka robica i na 40 unistila, npr carapice i hlace iz lidla, neke stvari iz kika... ovisi o kvaliteti ocito,najzadovoljnija sam sa C&A nekako...

24. Studeni 2017. 10:37

sanjchi255

Sretna…..tvoj bor…jel to umjetni? Ja sam gledala neki umjetni u pevecu, prekrasan je…samo da je veci..nisam pitala ih dal ima…moram prvo dragog nagovorit da uzmemo umjetni..idu mi na zivce iglice…i kad svake godine moram trazit bor, pa nikak nac da budem zadovoljna, pa su skupi…😧 ovaj je bas prekrasan..a i mozes grane pomicat kak ti pase😅
    Mamisita, jesi ti pisala da kad napises kom da te vrati na prvu stranu? Samo stisni da se vratis natrag, pa ce ti bit komentar dolje, i onda stisnes posalji…to se i meni zna desit, sad mi se dogodilo s komentarom za bljucanje..pa se samo vratis i sendas post😁 bar ja tak mogu ..

Hvalaaaa ti :**** 
    tko je pitao:ja oerem robicu na 40 pkus susilica i nikad mi nijedne pelene nisu pronocule a namjenjaki smo ih se vise vrsta ...

Bela
    24. Studeni 2017. 10:38

sanjchi255

Jel vi siroko povijate? Meni patronazna rekla kao: nema potrebe iako pise na OP kukovi slabiji…😕

Ja jesam do kontrole, nakon toga sam maknula...u bolnici nista nisu rekli ali mi je patronazna rekla da povijam do kontrole...mislim da to ne moze ni odmoci ni pomoci, svatko ima svoje teorije..
    Nama je bilo lakse je drzati s tim jer se rodila sa 3 kg

Bela
    24. Studeni 2017. 10:42

Te hlacice nisu bas neki materijal pa zato, ostalim sam zadovoljna, bodici su premekani i kvalitetni pogotovo ova pure colection..

violeta1
    24. Studeni 2017. 10:45

Kiki daaa prvi put je odbijao sisu a gladan je bio jako pa sam mu zato dala bocicu, iako sad bih ga malo pustila da mi opet odbije, ali ono jucer mi je bio bas sok. I onda smo si muz i ja skuzili da je sigurno jer sam ga ostavila kod mame. 
    Sanjchi mala ima sve sto pozeli i kad hoce,za mljeko hehe...mama se trudi ☺☺ A prekrasna je a ona ovoj fotki di ti je presmjesna bas je kao neka mala mugerica, opasno gleda ☺

24. Studeni 2017. 10:50

sanjchi255

I bljucanje…nekad bljucne onako kao gusto, bas ko da bljucne visak van..a nekad kao da povrati (to izgleda slicno ukiseljenom mljeku) al to kad kao da povrati sam primjetila nakon cicanja…neznam….mozda to sve isto pa se samo meni ucinjava..

potpisujem kod nas je isto

24. Studeni 2017. 10:51

sanjchi255

E da se pohvalim..jos imam samo 2 kg od trudnoce za skinut😊 znaci, eto, u 23 dana otislo 17 kg🎉🎉🎉

bravoooo

violeta1
    24. Studeni 2017. 10:51

Barbi haljinica je divnaaa 
    Sanjchi super su kompletici 
    Marijana mi pavamo u mrklom mraku vecinom, nekad upalim lampu. Na pocetku mi je bila obaveznaaa lampa ali sam se sad opustila i u mraku smo..i me smeta mu

24. Studeni 2017. 10:55

sanjchi255

Mamisita, vec nosi 62/68??😳😳😳

Bucko je ja vam velim plus ja siroko povijam oreventive radi pa svedska zauzme mjesta. Pa napisala sam vec da ga patronazna zove Jumbo beba.
    Ko je pitao za siroko povijanje, mi smo kupili moderne svedske s umetkom za 50 kn komad u Pointu, tj miz je isao mislim da je u baby centru il tak nes, veli da je ducan do Pepcoa, ja sam kupila 2 komada tih pelena, ko gacice su, zakoocas ih na cicak ispod bodija pa preko hlacice...za 100 kn se ne bi patila dal moram il ne moram povijat siroko...
    Nosenje bebe- na fejsu trazila nosiljku, doslo tolko "pametnih " kom, i gledala sam malo to sve, beba je raskrecena, nogice i sve...ne svida mi se to...necu sad to vise gledat do njegovog 3.mj ako i tad...a sve koje sam pitala kratko su nosile (moje frendice) pa se pitam isplati li se hmmm ne znam bas...ooet muje po kopcanju a dotad ga stavim u kolica i vec sam u parku

24. Studeni 2017. 11:03

Barbi13

mamisita27

wooohooo za posjetu…

Bar niko nije komentirao moje jadne sise

hahahaha  postignuceee

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.