Violeta, ne brini se… Nitko nije rodio sa uputamaSve radimo kako mislimo da je najbolje za nase dijete… isto tako i ja znam razmisljati o tome ako sam dobra majka s odredjenim postupcima…
Potpisujem!
Mm dosao s posla i veli:"Jos uvijek si na toj klokanici?! Ja sam mislio da ce to prestat kad se mali rodi a ocito cete se dopisiva t dopunoljetnosti!"
Nas desetak cura sa foruma iz prve t imamo.face grupu i znaci doposijemo se vec skoro 5 g
Neke sam upoznala, neke ne, ali za sve imam osjecaj da oh znam oduvijek. Kad sam dosla doma iz bolnice, sa P, doma me docekala ogroooomna kutija sa poklonima za P i L od tih cura 😊
Ajme, ovo je baš lijepo od njih. Općenito da se još čujete i sve. *. *
Mamisita, AHHAHAHAHAHA, do punoljetnosti!!!
Sretna, wooooooooooooowwwwwwwwwwwww, kako lijepoooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mamisita, AHHAHAHAHAHA, do punoljetnosti!!!Sretna, wooooooooooooowwwwwwwwwwwww, kako lijepoooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fali smajl sa srčekimaaaaa

Sretna, pa to je fkt supeeer!:)) Klokanica spaja!
Hedgehog, ne trzaju se u bolnici bas pokazat, znam al okreci si se sisirc i namjesti kak tebi pase. Pogotovo dok te boli...Bitnk da je fiksirano i da sesiric i sto veci dio areole ude bebi u usta onda dok sise izvuci ce bradavicu u onaj ispupceni dio sesirica.I uvijek stavi tetru ispod usta bebinih jer u sesiricu ostane mlijeka pa da ti se ne izlije i ne zmazes okolo. I redovito ih peri.Ja sam ih prije svake upotrebe isprala u vrucoj vodi iz pipe pa u hladnoj ohladila da ne ide vruce bebi u usta a 1x dnevno bi u prokljucaloj vreloj vodi na min drzala sesiric ( znaci kad prokljuca, maknem s vatre i ubacim 1min sesiric da se sterilizira, izvadim van i pustim da se ohladi ;)). Nadam se da sam pomogla.Sretno!

Mamasita tada sam bila aktivna na trudnicama na forum.hr
Hedgehog drago mi je da vam dojene ide na bolje 😊 jel mazes s cim bradavice?

Moje cice su poludile danas😳😳 samo nekako "peckaju" ko da se pune mljekom…mala jr danas puno cicala. I curi mi mljeko…sad je ona u fazi uspavljivanja, sita je, pa cu se izdojit (ak ce sta ic-sinoc nije htjelo curit nista😕)…al bas cudan feeling u cickama dans…jest da sam u zadnja dva dana popila 3-4 l soka od jabuke i pijem hipp caj za dojilje..pa mozda neka navala😁 hehe…bas mi je bilo lijepo vidjet ju danas da je cicala i sam se okrenula i zaspala😍
Ja ne znam taj osjecaj kad se okrene, moj bi do prekosutra sisao.Zaspe ali i dalje sisa😂 I meni nijad ne ide izdajanje, cak ni kad mi probije majicu mlijeko🙁

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji