Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Studeni 2017. 14:21

napisem cijeli post i stisnem posalji i prebaci me na 1. str i ne posalje. Uopce nemam vremena i zivaca 2x pisati... Ne kuzim zakaj steka al oke

23. Studeni 2017. 14:21

i svaki put tako

Suncokretica
    23. Studeni 2017. 14:30

Nema što nismo probali od preparata i masaža i položaja ali mi smo jedni od onih kojima ništa ne pomaže 
    Samo strpljivo i nadam se da će što prije proći. Sad je šesti tjedan kad je to kao najjače. I da ja ne poludim u međuvremenu 
    Radili smo analizu urina jer mi je imao neki miris al srećom sve ok, očito je od dohrane..

Maja 3
    23. Studeni 2017. 14:48

Dena1009

Maslacak ja jucer izvadila zadnji grah iz skrinje😅
    Ti kreces sa kasicama od 4.mj? Kako vam ide? Uskoro to i nas ceka. Bas cu pitat pedicu kad nam savjetuje da pocnemo. Ti dojis ili ste na ad?

Ide super! Bolje od ocekivanog! Mislila sam da ce pljuvat van al ono nista-sve popapao,fino usta otvara! Milina. Na ad-u smo,prva 2 mjeseca sam se izdajala.
    Sad cu ja koji dan opet loncinu skuhat,razdjelit i ubacit u skrinju. Ja obozavam grah,mogla bi ga svaki dan jest,a muz bas nije neki fan,al jednom tjedno mora bit!

Maja 3
    23. Studeni 2017. 14:49

Suncokretica

Nema što nismo probali od preparata i masaža i položaja ali mi smo jedni od onih kojima ništa ne pomaže
    Samo strpljivo i nadam se da će što prije proći. Sad je šesti tjedan kad je to kao najjače. I da ja ne poludim u međuvremenu
    Radili smo analizu urina jer mi je imao neki miris al srećom sve ok, očito je od dohrane..

Jeste probali tiba kapi?

Kiki156
    23. Studeni 2017. 14:52

Suncokretice bas mi je zao da je tako muce grcevi...nadam se da ce uskoro proci!
    Violeta, grozno! Dobro se ti jos i drzis, treba izdrzari svaki dan gledati nekoga U takvim odnosima...😕 A ovo sto si pisala da nisi znala kako da postupis, pa dala dijete inonda kipila u sebi e tako meni bude, samo ja glupaca ne znam nista reci 😒
    Meni isto muz voli kuhati pa je jucer radio cufte. A u skrinji imam nasjeckanog povrca pa radim juhe i tako nesto sto samo treba ubacit u vodu 😂 Uopce ne znam kad bi stigla kuhat neko konkretno jelo. Mali je i danas opet na sisi nakon setnje. Satima mi je vec na rukama...

Maja 3
    23. Studeni 2017. 14:53

I me,i meni jedno vrijeme bila krcata skrinja sa skuhanim,ali brzo se to prazni! Ja sve volim na vece kolicine skuhat,pa da se nadje za koji dan kad su klinci nemoguci,i kad ne stignem od njih.
     A najbolje mi za nenajavljene babinje,ofmah kolace van..za 15 min spremni za jest

• Barbi13
    23. Studeni 2017. 15:03

Sav mi se krompir zaljepio za protvan a meso mi je kao da jedem mamuta a jeb....

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Dena1009
    23. Studeni 2017. 15:06

I_me

Maslacak31

Sanjchi,super slika!
    Ja izvukla iz skrinje grah i kasu,kod nas se to ricet zove..
    Violeta,totalno te razumijem! I ja imam slicnu situaciju,isto jedva cekam odselit! I zivim za to svaki dan da cu jednom imati svoju kucu i svoj mir!
    Ali muz ima jos 2 god kredita za otplatit..i tek onda bi novi dizali..

I meni je pola skrinje sa smrznutim jelima.. neki dan muz kaze stavi ovu punjenu papriku u skrinju. Samo sam mu rekla, nema mjesta vise u skrinji i nemam plastike vise 😂😂😂. Tako da smo 3 dana jeli punjenu papriku. Ne zelim ju jesti vise do sljedece zime 😂

Salji meni, ja bi ubila za papriku😅 a neznam je napraviti, mislim, napravim ja al  dva puta sam probala i uvijek nam bude muka u stomaku poslije. 😆

url=https://lilypie.com]

treca_sreca
    23. Studeni 2017. 16:00

Barbi13

Dena1009

Hadgehog kod nas obicaj cijeli rucak, obicno juhica, pohanoili peceno, povrce, prilog, tacna kolaca min.5 vrsta, vino i pokloni za bebicu + novac "ispod jastuka". To su nosili kumovi i sva bliza familija, npr. moja baka je svojoj necakinji bar 5×, od ukupno devetero dijece.
    Kolko sam shvatila bit toga je da rodilja za vrijeme babinja ne kuha i ne brine o hrani.

Sad vise nema tolko toga, obicno krsni kumovi i roditelji. Moja mama je seki napravila rucak kad je izasla iz bolnice i kolace, al naravno ne u tolikoj kolicini.
    Barbi danas ce biti krumpir-sisa-krumpir-sisa, pazi da se ne zabunis, oboje je okruglo😅😉😘
    Ja sam jucer napravila rucak za danas - kelj varivo.

Hajahahhahaa a Dena draga kad smo ko hobotnice😆

ovo mi se šta Dena piše za babine sviiiiiđa....da je tako ja bih od prvog tjedna bila otvorena za babine
    ovak sam lijepo dala do znanja da mi smetaju da mi dolaze prvih misec pa i duže
    ja sam ko ta tvoja violeta za koju se zgražaš rekla sam i rodicama kad su me zvali nakon misec dana, da ih lipo molim da se strpe
    jedva i ovako hendlam sve po kući i oko djece
    a ne da još za gostima čistim (i prije njih...jer kao sve treba bit pic-pic) ma ajde molim te
    nek se ljuti tko hoće
    barbi - welcome to the cluuuuub....ti sama do 20h a ja već danima....i to s njih troje....i onda me ljudi pitaju kak nisam raspoložena za goste. Kuća mi je bombaaaaa....gosti su totalno NEpoželjni :)

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.