Meni svekriva i svekriv dolaze sutra i odlaze u pon 😨😨😨😨 ne zelim .... 🙁
Meni svekriva i svekriv dolaze sutra i odlaze u pon 😨😨😨😨 ne zelim …. 🙁
A joooooj😲😲
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Jedino mi zao sto ce za vikend kisa pa cemo biti stalno u stanu. Ovako da je lijepo vrijeme moze muz snjima djirivat okolo. Svekrvu jos i mogu istrpit, svekar je pacijent kakvog nema 😥
Jedino mi zao sto ce za vikend kisa pa cemo biti stalno u stanu. Ovako da je lijepo vrijeme moze muz snjima djirivat okolo. Svekrvu jos i mogu istrpit, svekar je pacijent kakvog nema 😥
Jos je svekar u pon zavrsio u bolnici jer mu bilo slabo. ( pustili ga isti dan) al ni to ih ne sprecava da proputuju 500km. Strah me da mu opet ne pozli a najbliza bolnica 50km.
Uh I me, zeznuto... 😣
Violeta, svasta...i sta je bilo opravdanje za toliko cekanje?
Cure, sta kuhate i kada kuhate?
Kuhanje- u ova 2 mj sam kuhala 2x 😂😂😂 muz svaki dan kad dodje u 14:30 kuci kuha! On to voli 😋 tako da iskoristavam max dok mogu.
Jucer je napravio varivo,meso i kiflice 😂😂😂
Al zato ja spremam za njim. Poslije njega u kuhinji ko da je bomba eksplodirala 😂😂
Ajme cure, koliko se vi raspišete...ko jesenske bebe u boljim danima, ja sam navikla na laganini tempo sad pred kraj.
Sad sam malo probala baciti oko unazad, vidim bilo je tu svega od priča o svadbama do horoskopskih znakova
Uglavnom super ste! A bebice, bebice su vam premedene. Nama je sva odjeća velika, jer imam par komada broj 50, ostalo sve 56. A moja miLena se rodila s 3,130 i 49cm, izašli smo s 2,900kg. Sve tako visi s nje....Hahahaha. A medo skafander smo uzeli 62 (ono da bude i za kasnije
, tako da smo bili komični pri izlasku, hahaha).
Kuhanje - za sada još ništa, ali jel kod vas običaj da se rodilji nosi/pravi kokošja juha? Mene mama malo iznenadila s time, ja nisam imala pojma, još si mislim kaj sad ona izvodi, dok mi nije cimerica u sobi u bolnici pričala kako su se kod nje svekrva i mama posvađale koja će joj skuhati juhu....
Krompir sam pripremila da gulim a kad cu ne znam jer smo opet na sisi.....kad je pauza od sise onda se razletim po kuci,same smo do osam navecer i jos imam posjetu danas a kuca bombaaaa
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Dena 😂😂😂😂😂 fenomenalna slika
Momof, mozda smo se srele na svatovima😅 udavala se Dijana Mirkovic (mladozenjinog imena se ne sjecam)…
Tko je rekao: sad si mama, nisi izlazila? 😂😂😂😂 o tome cemo za cca 15 godina😅
I me hahahaa..nefotogenicnog…a boze moj, nisu svi stvoreni za fotoaparate 😅😁
Pobjeze mi kom. 😂
Neznam sanjchi nisam bila ja u svatovima. Nego ja sam iz gradiske. 😁 pa reko to je to,moj kraj tamo. Jedva cekam da idem kuci malo jos mj dana. 🤗🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji