Mamasitatada sam bila aktivna na trudnicama na forum.hr
Hedgehogdrago mi je da vam dojene ide na bolje 😊 jel mazes s cim bradavice?
Onom masti od biobaze i luftam... Danas smo došli iz bolnice, pa mi sutra dolazi patronažna. Ma ja nemam još ono mlijeka toliko pa valjda jače povuče ili što. U bolnici su mi sestre stvarno stalno gledale hvat i pomagale. Pa se uzdam u to da je pravilan. Vjerojatno bi pomoglo i da počnem dojiti u nekom drugom položaju a ne samo u ležećem. Bar pretpostavljam. Ali to će mi sutra pokazati patronažna. Ja sam uzela šeširić standard ali mi onak izgleda preogromno, onak veći od usta od malene. (p. S. Pošaljem ja muža u ljekarnu po aventove šeširiće za dojenje, vrati se on bez njih, nemaju, imaju samo štitnike za dojenje XD. Nije skužio da je to isto, a ni teta u ljekarni XD)
Sretna, Bubamara mi daleko. Ne isplati mi se za 7 kn razlike, trositi goriva da dodem do King Crossa na Jankomir.Ali, hvala na info, mozda nekom dobro dode.
Barbi, ma oni su super, malo jesu komplicirani al sve bi napravili za obitelj. Bar moj.
Dena, hahaha to je najbitnije…
I_me, predivno, najljepse je intimno…Mislim da je danas cjenovno svadba bas raspucana stbar. Ali, naravno ko voli i moze, nek izvoli…
Hedgehog, sesiric stavis na bradavicu, drzis sa strane i bebi stavljas u usta sta veci dio aureole i sesirica ali da ipak drzis fiksiran onaj rub
Ne znam kako bi bolje objasnila, bitno da ne "sece", da ne ispada ker ce se beba nazivcirat i nagitat zraka ako joj ispadne, pa ce ti stucati/bljuckato itd.I zovi patronaznu sesteu da vidi mlijeko/dojke, masiraj prije podoja i sta vise bebu na sisu da izvuce mlijeko. Drzim lagano dojku isto tak da bebi ne pricepi nosic da moze disati. Ali ne prejako, da ne zacepis kanalice. Nadam se da su ti u rodilistu barem nesto pokazali?
Ugl, moj savjet : zovi patronaznu! 😁
Ej. Hvala, ma bole me bradavice i peku pa ne znam dal da probam sa šeširićima ili ne. Ide nam dojenje, polako ali sigurno. Trudimo se. Jesu, sve su mi pokazali vezano za dojenje. Ali da sam u Petrovoj pitala kako se koriste šeširići izbacili bi me kroz prozor XD XD XD
Ejj..tako su ti i mene pekle i boljele bradavice,i to nekih deset dana,ali nisam koristila sesirice,samo mazala sa purelanom i drzala dojke na zraku i proslo je..boljelo je uzasno dok sam hranila Milu ali sam nekako izdrzala🙂
Marijana samo onoliko koliko je potrebno da si olaksas, tako sam ja, cak i po noci sam se znala izdajat, ako mali duze spava. Jednu noc sam imala navalu mlijeka cak 3 puta se izdajala, a mali je i sisao jos. Ovisi sve sta jedemo koji dan i kako sisaju, bar ja tako kontam
Sanjchi hahahhaha cugerice 🤣🤣🤣 ma najbolji su ti svatovi gdje se popije 😁😁 mi idemo nagodinu za sad u jedne i jedva cekammm
Ja sam bila na jednoj slavonskoj svadbi, ostala mi je u magli jer sam se tad prvi put napila😂😂😂😂 to sam bila u Orubici, blizu Davora..to je blizu Gradiske…
Velika svadba…puno ljudi je bilo…
Bila si u mome kraju 😁😁 sta je je kod nas su svatovi najbolji. Festaaa 😂😂
ja nisam znala da imaju velicinu. Otisla u baby centar kad je bio onaj tommee tippee popust i uzela prve s police, dok sam skuzila da to ide po velicini vec sam bacila kutiju tak da ce mi bit vjecni misterij koji je br al pomogle su😂
Hahahah sanjchi, sad si mama nd smijes reci da si se napila...nikad nisi izlazila itd.😆😜
Mi jos ne spavamo,gleda ko sova na sisi😂😂😂
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sretna, Bubamara mi daleko. Ne isplati mi se za 7 kn razlike, trositi goriva da dodem do King Crossa na Jankomir.Ali, hvala na info, mozda nekom dobro dode.
Barbi, ma oni su super, malo jesu komplicirani al sve bi napravili za obitelj. Bar moj.
Dena, hahaha to je najbitnije…
I_me, predivno, najljepse je intimno…Mislim da je danas cjenovno svadba bas raspucana stbar. Ali, naravno ko voli i moze, nek izvoli…
Hedgehog, sesiric stavis na bradavicu, drzis sa strane i bebi stavljas u usta sta veci dio aureole i sesirica ali da ipak drzis fiksiran onaj rub
Ne znam kako bi bolje objasnila, bitno da ne "sece", da ne ispada ker ce se beba nazivcirat i nagitat zraka ako joj ispadne, pa ce ti stucati/bljuckato itd.I zovi patronaznu sesteu da vidi mlijeko/dojke, masiraj prije podoja i sta vise bebu na sisu da izvuce mlijeko. Drzim lagano dojku isto tak da bebi ne pricepi nosic da moze disati. Ali ne prejako, da ne zacepis kanalice. Nadam se da su ti u rodilistu barem nesto pokazali?
Ugl, moj savjet : zovi patronaznu! 😁
Ej. Hvala, ma bole me bradavice i peku pa ne znam dal da probam sa šeširićima ili ne. Ide nam dojenje, polako ali sigurno. Trudimo se. Jesu, sve su mi pokazali vezano za dojenje. Ali da sam u Petrovoj pitala kako se koriste šeširići izbacili bi me kroz prozor XD XD XD
Ejj..tako su ti i mene pekle i boljele bradavice,i to nekih deset dana,ali nisam koristila sesirice,samo mazala sa purelanom i drzala dojke na zraku i proslo je..boljelo je uzasno dok sam hranila Milu ali sam nekako izdrzala🙂
Joj i ja se kao trudim i trpim. Jednom sam i suzu pustila. Hahaha. Da, nadam se da ću izdržati. Btw, Ana, ja sam baš zadovoljna Petrovom. Stvarno su bili super, pogotovo ovo kad sam rodila, i sestre za bebe i za mame. Stvarno su pristupačni i sve pohvale. Baš sam oduševljena bila.
I me…super slikice! Jel mi se cini ili je muz stariji dosta od tebe? Onako po slici koliko se vidi…
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Nije sanjchi! Stariji je od mene 2 mj!
Samo imam jako me fotogenicnog muza.
U ovih i godina koliko smo zajedno moooozda imamo 5 lijepih zajednickih slika...
I to sve iz mladih dana ( pocetka veze)
Curkeeee....alo, ima koga?
Ja sam jucer legla vec oko 9, pa sad prodajem zjake. Sad smo papali, V spava dalje, a ja glumim sovu. 🦉🦉🦉
Jel i vase bebice hropocu? V kad spava ko da ima pyn nosic, a kapamo i vucem sa aspiratorom i ne izlazi nista. Jel to normalno?
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji