Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurora1611
    23. Studeni 2017. 04:22

Dena to se i Uni događa, ja pretpostavljam da je normalno! Njoj to samo po noci 

dzenny
    23. Studeni 2017. 04:28

Da i mi prijavimo svoje vecerasnje(jutrasnje) dojenje.. 
    Dena,dobra slika 😂😂 itekako poznato.. 😂😂moja Alara sad glumi sovu,jer se juce naspavala.. ona zna hroptiti kad joj nakapam fizioloske,pa dok joj stoji u grlu.. 
    Aurora,ii kod tebe beba izgladnila 😂😂

23. Studeni 2017. 04:40

Evo nas u noćnom podoju, spavao je 4 sata, da ne povjeruješ!😇
    Barbi, jel' Petrica zaspala?
    Hroptanje-moj ne hropće, ali proizvodi neki zvuk kao da tiše hrče, ne znam kako bih to opisala. Nosic mu čistimo svaki dan jer je pun pa nije stvar u tome.
    Jel' moguće da tako mala beba hrče?

• Barbi13
    23. Studeni 2017. 06:50

Dobro jutro, ne mogu vjerovat da je do sad spavala od jedan do pola sedam.....kaze dragi da sam legla i odmah zaspala.Mamisita neka je odspavao da i ti dodjes na sebe🤗

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Kiki156
    23. Studeni 2017. 07:35

Jutro! Ja lezim i cekam da se V probudi, danas bi ocito odspavao noc u komadu 😳😊 meskoljio se nesto oko 4 pa sam ga digla da jede, odradio je to u snu i odmah zaspao. Sad se opet nesto meskolji, uzela sam ga da jede al toliko spava da nema snage sisati. Ispod mene lokvetina od sise 😂
    Moj isto hropce po noci! Valjda je to normalno....preko dana bude ok. 
    Inace mi vec dva dana imamo neku fazu...stalno bi sisao, ne skida se do veceri. A noc evo mirno prode. Mislim se je li mozda od setnji? Znam da zvuci smijesno ali od kad setamo spava samo tada, cca 1h, a inace je znao po 3h u danu. Kad se vratimo iz setnje do noci vise ne spava osim po 10-tak min sto malo zaspi. Pa se mislim da nije na sisi od nervoze. Danas je zaspao u 21:30. A mozda je ovo priprema za spavanje preko cijele noci 😃 A mozda je opet neki skok... Tko zna! 
    I me super su vam fotke s vjencanja, bas fora! 😃
    Ja sam imala standard, oko 120 ljudi i usku vjencanicu od cipke, preeeeedivna je bila 😍 U subotu je bila svadba a u pon smo isli na medeni mjesec, road trip po Italiji ❤️ Ajme kad se sjetim, predivno nam je bilo...stalno pricamo kako bi opet i da moramo ponoviti. Rezervirali smo samo 1.hotel u Toskani a sve ostalo smo birali taj dan, kako nam se gdje svidjelo. Isli smo do Rima i natrag, to je bila ruta 💘

Kiki156
    23. Studeni 2017. 07:40

Barbi i Mamisita super za dobre noci! 🎉😊
    VGV je i nasa metoda, planiramo nju i dalje pratkicirati samo se moramo vise paziti jer sam ja imala carski. Bas cu pitati gin koliko sad ne smijem ostati trudna. Ja sam cula 2g. Mi bi svakako jos barem jedno dijete i jedva cekam ❤️ Kad se mali tek rodio nisam bila tako sigurna ali kako dani idu, sve je lakse i ja sam se vise navikla tako da se sad sve vise veselim drugoj bebi 😍

treca_sreca
    23. Studeni 2017. 08:17

Aurora1611

Ja nemam jos ni 23 😂 tek 22.01 punim 23 a toliko me toga snašlo, toliko toga prošla i definitivno se osjecam starije valjda zbog toga
    Cure treba mi info da li je koja koristila/koristi grijač bočica ? Help 😩

tako je i meni...s 21god već sam bila iskusila i majčinstvo i rizičnu trudnoću, pa još govorili da beba ima ozbiljne probleme i da ćemo ako preživi morat na operciju hitno....postara te to jedno 10 godina.
    ....u ta doba sam se osjećala ko vanzemaljac među svojim vršnjakinjama kojima je glavni problem bio hoće ispit položit preko kolokvija il na kraju semestra, i koje boje će im lak na noktima biti..
    grijač - kupila chicco digitalni na njuškalu 120kn...ok je!

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    23. Studeni 2017. 08:22

Dena1009

Spirala doktorica mi je govorila o nekoj koja pusta hormone samo u podrucju reproduktivnog sustava, dok pilula pusta po cijelom tijelu. Sad neznam jel to nesta novo ili su sve takve?

nije novo...to je mirena, koju sam ja imala u sebi. Navodno otpušta LOKALNO, ali utječe ona itekako na cijeli organizam. Prvo se poremete spolni hormoni, a onda dalje redom jer su svi hormoni u tijelu povezani...meni je platila štitnjača, nekom drugom će gušterača itd
    inače ima i neka mehanička koja uoće ne ispušta hormone, ali brate mili nakon ove, ne bih niti tu....prejezivo je imat strano tijelo u sebi. Pogotovo me bilo strah onih 0.000001% šanse da zatrudnim s njom (da ne ošteti plod)
    tak da....hvala, ali ne hvala...

treca_sreca
    23. Studeni 2017. 08:28

mamisita27

barbs

Violeta, ne brini se… Nitko nije rodio sa uputamaSve radimo kako mislimo da je najbolje za nase dijete… isto tako i ja znam razmisljati o tome ako sam dobra majka s odredjenim postupcima…

Potpisujem!
    Mm dosao s posla i veli:"Jos uvijek si na toj klokanici?! Ja sam mislio da ce to prestat kad se mali rodi a ocito cete se dopisiva t dopunoljetnosti!"

muž legenda
    inače ja se sa svojim curama iz preth T sa starog foruma (koji više ne postoji) još uvijek dopisujem na zatvorenojgrupi, nas 20ak...ne pišemo svaki dan naravno (prorijedi se to kako su klinci veći) ali svako toliko se javimo....evo zadnje postrojavanje je bilo sad kad su nam klinci svi krenuli u 1.razred pa smo se updejtali sve redom...a inače neke pišu svakodnevno (ove koje imaju 1 dijete i ne rade npr) a mi koje imamo još djece i posao, upadnemo ko padobranci da održimo kontakt čisto - simpa mi je to.
    a čak neke iz 1.T (prije 10godina) forumašice imam na fejsu dodane i kroz toliko godina "druženja" (na račun djece i istih interesa) zbilja imam feeling da smo si prijateljice...puno više nego s nekim prijateljica iz srednje/fakulteta.....jer imamo iste interese oko djece..

treca_sreca
    23. Studeni 2017. 08:38

Kiki156

. Mislim se je li mozda od setnji? Znam da zvuci smijesno ali od kad setamo spava samo tada, cca 1h, a inace je znao po 3h u danu. Kad se vratimo iz setnje do noci vise ne spava osim po 10-tak min sto malo zaspi. Pa se mislim da nije na sisi od nervoze.

ovo sam ja neki dan napisala...
    mi smo bile zatočene većinu tjedna doma prvih 2mj
    kolica nam nisu stala u lift a ja zbog carskog nisam smjela nosit ih niz/uz skaline
    tako da smo prvih 2mj šetali najčešće samo sub+ned
    i onda sam napokon kupila druga kolica da mogu s malom van bez muža
    jer on dolazi kasno s posla kad je već mrak i nije za bebu da ide vani
    otkad šetamo:
    van bude okej, plače tu i tamo, ali jedan dobar dio se pošuti
    čudno za nju....jer ona inače nikad ne šuti
    pa ja to zovem kao da je "u šoku"
    bude dakle "dobra" van u šetnji
     a onda doma tako kako ti veliš - svako 10min zoveeee, ne može odspavat dnevnu turu duže od 15ak min
    prije tog je spavala super po danu
    točno odonda otkad smo redovno van kuće, ona kao da nakupi neki taj strah u sebi
    pa onda doma traži me svako 10min da zna da je na sigurnom

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.