Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    22. Studeni 2017. 20:45

mamisita27

barbs

Violeta, ne brini se… Nitko nije rodio sa uputamaSve radimo kako mislimo da je najbolje za nase dijete… isto tako i ja znam razmisljati o tome ako sam dobra majka s odredjenim postupcima…

Potpisujem!
    Mm dosao s posla i veli:"Jos uvijek si na toj klokanici?! Ja sam mislio da ce to prestat kad se mali rodi a ocito cete se dopisiva t dopunoljetnosti!"

Nas desetak cura sa foruma iz prve t imamo.face grupu i znaci doposijemo se vec skoro 5 g
     Neke sam upoznala, neke ne, ali za sve imam osjecaj da oh znam oduvijek. Kad sam dosla doma iz bolnice, sa P, doma me docekala ogroooomna kutija sa poklonima za P i L od tih cura 😊

• Barbi13
    22. Studeni 2017. 20:50

sretna

mamisita27

barbs

Violeta, ne brini se… Nitko nije rodio sa uputamaSve radimo kako mislimo da je najbolje za nase dijete… isto tako i ja znam razmisljati o tome ako sam dobra majka s odredjenim postupcima…

Potpisujem!
    Mm dosao s posla i veli:"Jos uvijek si na toj klokanici?! Ja sam mislio da ce to prestat kad se mali rodi a ocito cete se dopisiva t dopunoljetnosti!"

Nas desetak cura sa foruma iz prve t imamo.face grupu i znaci doposijemo se vec skoro 5 g
    Neke sam upoznala, neke ne, ali za sve imam osjecaj da oh znam oduvijek. Kad sam dosla doma iz bolnice, sa P, doma me docekala ogroooomna kutija sa poklonima za P i L od tih cura 😊

Jako ljepo

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Barkleys
    22. Studeni 2017. 21:00

mamisita27

Sretna, Bubamara mi daleko. Ne isplati mi se za 7 kn razlike, trositi goriva da dodem do King Crossa na Jankomir.Ali, hvala na info, mozda nekom dobro dode.
    Barbi, ma oni su super, malo jesu komplicirani al sve bi napravili za obitelj. Bar moj.
    Dena, hahaha to je najbitnije…
    I_me, predivno, najljepse je intimno…Mislim da je danas cjenovno svadba bas raspucana stbar. Ali, naravno ko voli i moze, nek izvoli…
    Hedgehog, sesiric stavis na bradavicu, drzis sa strane i bebi stavljas u usta sta veci dio aureole i sesirica ali da ipak drzis fiksiran onaj rub
    Ne znam kako bi bolje objasnila, bitno da ne "sece", da ne ispada ker ce se beba nazivcirat i nagitat zraka ako joj ispadne, pa ce ti stucati/bljuckato itd.I zovi patronaznu sesteu da vidi mlijeko/dojke, masiraj prije podoja i sta vise bebu na sisu da izvuce mlijeko. Drzim lagano dojku isto tak da bebi ne pricepi nosic da moze disati. Ali ne prejako, da ne zacepis kanalice. Nadam se da su ti u rodilistu barem nesto pokazali?
    Ugl, moj savjet : zovi patronaznu! 😁

Ej. Hvala, ma bole me bradavice i peku pa ne znam dal da probam sa šeširićima ili ne. Ide nam dojenje, polako ali sigurno. Trudimo se.  Jesu, sve su mi pokazali vezano za dojenje. Ali da sam u Petrovoj pitala kako se koriste šeširići izbacili bi me kroz prozor XD XD XD 

Barkleys
    22. Studeni 2017. 21:13

sretna

mamisita27

barbs

Potpisujem!

Ajme, ovo je baš lijepo od njih. Općenito da se još čujete i sve. *. *

barbs
    22. Studeni 2017. 21:20

Mamisita, AHHAHAHAHAHA, do punoljetnosti!!! 
    Sretna, wooooooooooooowwwwwwwwwwwww, kako lijepoooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

barbs
    22. Studeni 2017. 21:21

barbs

Mamisita, AHHAHAHAHAHA, do punoljetnosti!!!Sretna, wooooooooooooowwwwwwwwwwwww, kako lijepoooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fali smajl sa srčekimaaaaa 

22. Studeni 2017. 21:25

Sretna, pa to je fkt supeeer!:)) Klokanica spaja!
    Hedgehog, ne trzaju se u bolnici bas pokazat, znam al okreci  si se sisirc i namjesti kak tebi pase. Pogotovo dok te boli...Bitnk da je fiksirano i da sesiric i sto veci dio areole ude bebi u usta onda dok sise izvuci ce bradavicu u onaj ispupceni dio sesirica.I uvijek stavi tetru ispod usta bebinih jer u sesiricu ostane mlijeka pa da ti se ne izlije i ne zmazes okolo.  I redovito ih peri.Ja sam ih prije svake upotrebe isprala u vrucoj vodi iz pipe pa u hladnoj ohladila da ne ide vruce bebi u usta a 1x dnevno bi u prokljucaloj vreloj vodi na min drzala sesiric ( znaci kad prokljuca, maknem s vatre i ubacim 1min sesiric da se sterilizira, izvadim van i pustim da se ohladi ;)). Nadam se da sam pomogla.Sretno!

22. Studeni 2017. 21:26

Mi smo se kupali a sad smo na sisi :)

• sretna
    22. Studeni 2017. 21:30

Mamasita tada sam bila aktivna na trudnicama na forum.hr
    Hedgehog drago mi je da vam dojene ide na bolje 😊 jel mazes s cim bradavice?

22. Studeni 2017. 21:57

sanjchi255

Moje cice su poludile danas😳😳 samo nekako "peckaju" ko da se pune mljekom…mala jr danas puno cicala. I curi mi mljeko…sad je ona u fazi uspavljivanja, sita je, pa cu se izdojit (ak ce sta ic-sinoc nije htjelo curit nista😕)…al bas cudan feeling u cickama dans…jest da sam u zadnja dva dana popila 3-4 l soka od jabuke i pijem hipp caj za dojilje..pa mozda neka navala😁 hehe…bas mi je bilo lijepo vidjet ju danas da je cicala i sam se okrenula i zaspala😍

Ja ne znam taj osjecaj kad se okrene, moj bi do prekosutra sisao.Zaspe ali i dalje sisa😂 I meni nijad ne ide izdajanje, cak ni kad mi probije majicu mlijeko🙁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.