Violeta, hvala na info za pelene. Ja dns bas u bipi kupila pampers premium care, 107 kn isto kakti neka akcoja . Iako jos imamo skoro full pakiranje violete. Drecom sta kaze Barbs, K nije delikatna ghzica pa mu svasta kombiniram
Ne znam Dena, mozda zato jer smo danas vak sutra nak hahaha zezam se, ma mislim da to sge ovisi o osobi. Ja bi za sebe rekla da ne znam uvijek sta zelim, al znam sta ne zelim. e sad…Moj muz je Djevica i dosta smo slicni karakterno, s tim da je on neodlucnij od mene.A npr za Djevice kazu da su ciste i uredne, a on je nonsalantan po pitanju toga…I_me super ti je vjencanica, ti si isto imala manje vjencanje? Ja sam imala klasicnj vjencanicu, ceremonija u starogradskoj crkvi i 15ak uzvanika. I opet bi tak, najljepse….Ove esktravagancije i trosenje novca na gluposti koje ce ljudi za 3 dana zaboravit, su mi u najmanju ruku smjesni.
Mamisita i tebi je muz djevica i mog brigs za pedanteriju.......
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Citam pomalo keoz cijeli dan i evo sad kad mogu tipkt sam sve zaboravila sto sam procitala 😂🙄
Mamisita bilo nas je 6. Muz, ja, kumovi i njihove polovice ☺ i bilo je tako lijepo, opusteno..😆😊 slikanje,maticar,voznja barkom u zalazak i delfini,vecera i festica sa 10ak prijatelja. 😆
I me, koja fora slikeeee i super vjencanicaaa!! 😍😍😍😍 Moja frendica je imala haljinu bijele boje s crnim stiklama i crnim remenom... to ona kojoj sam kuma bila u 9.mj ali kad se udavala u Svicarskoj...
Mi smo imalo veliko vjencanje... bilo nas je 95 A da su dosli i oni koji nisu mogli, bilo vi nas i vise ahahahaha Jedino sto bih promijenila kod svega je petljanje sa MUZEVE strane ali i to je proslo i bilo je
Ej, samo da se javim, mi smo danas stigli doma. Izgleda da je prvi dan moja curica još uvijek bila pod dojmom, pa je puno spavala i nije baš bila zainteresirana za sisanje...sad smo se kao naučili na sisu. Jedino što me bradavice ubijaju...Čim smo danas došli doma otvorila sam šeširiće. Kako se to koristi? Osim što ga stavim na bradavicu i gurnem u usta? Pa ne stane u usta :D Uzela sam aventove normal veličinu. Mlijeka imam, nemam sad još ono, da curi samo od sebe, ali rekle su sestre da će i to ubrzo. :* Svima.
Ja nemam jos ni 23 😂 tek 22.01 punim 23 a toliko me toga snašlo, toliko toga prošla i definitivno se osjecam starije valjda zbog toga
Cure treba mi info da li je koja koristila/koristi grijač bočica ? Help 😩
Ja eto 19.12 punim 23.. 😉😉 ja sam jedna od onih mladih mamica.. 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji