Hedgehog, samo nek' ste vi dosle doma 😍😍😍😍😍😍😍😍 A mlijeko ce doci i cice ce nabujati 😉
Mamisita ja sam sebi svaki dan super 😂😂😂
Nase vjencanje je bilo prilicno tradicionalno, sve dok nije zavrsio prvi ples, nakon toga preeee luda rock festa, trgali se gumbi parale kosulje😅 Svekrva je cak napravila scenu i otisla doma jer joj se nije sviđala muzika.
A najbolji dio mi je bio, kad sam se u jednom trenutku pocela okretati i traziti di mi je muz, pomalo ljuta jer ga nema u sali sa mnom/gostima, da bi pogledala prema bini, a mm na pozornici sa mikrofonom i pjeva 😂😂
url=https://lilypie.com]
Ima vas dosta mladih mamica 😍😍😍😍😍😍
Ma sve smo mi mlade mamice, neke po godinama neke po pameti 😉😉😘
url=https://lilypie.com]
Ja danas cijeli dan odmaram.. 😊 Alara mi nesto postala previse dobra,sumljivo mi to 🤔 danas je zaspala u 13.30,ustala u 17h nahranila je,okupala i opet je cicala,pa odmah zaspala.. ii jos uvijek spava.. 😉 danas mi je dan bas za odmor.. 😊
Dzenny, ne zaaaliii see Samo ti odmaraj kad ona odmara 😘😘😘😘😘😘😘
Dena, jesmo 😍😍😍😍 Ah jooojjjj, sveki Aaaa fooraaaa 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 Mi smo imali DJa... nitko od nasih nije imao niti je bio na piru gdje je bio
Violeta, ne brini se... Nitko nije rodio sa uputama Sve radimo kako mislimo da je najbolje za nase dijete... isto tako i ja znam razmisljati o tome ako sam dobra majka s odredjenim postupcima...
Sretna, Bubamara mi daleko. Ne isplati mi se za 7 kn razlike, trositi goriva da dodem do King Crossa na Jankomir.Ali, hvala na info, mozda nekom dobro dode.
Barbi, ma oni su super, malo jesu komplicirani al sve bi napravili za obitelj. Bar moj.
Dena, hahaha to je najbitnije...
I_me, predivno, najljepse je intimno...Mislim da je danas cjenovno svadba bas raspucana stbar. Ali, naravno ko voli i moze, nek izvoli...
Hedgehog, sesiric stavis na bradavicu, drzis sa strane i bebi stavljas u usta sta veci dio aureole i sesirica ali da ipak drzis fiksiran onaj rub
Ne znam kako bi bolje objasnila, bitno da ne "sece", da ne ispada ker ce se beba nazivcirat i nagitat zraka ako joj ispadne, pa ce ti stucati/bljuckato itd.I zovi patronaznu sesteu da vidi mlijeko/dojke, masiraj prije podoja i sta vise bebu na sisu da izvuce mlijeko. Drzim lagano dojku isto tak da bebi ne pricepi nosic da moze disati. Ali ne prejako, da ne zacepis kanalice. Nadam se da su ti u rodilistu barem nesto pokazali?
Ugl, moj savjet : zovi patronaznu! 😁
Violeta, ne brini se… Nitko nije rodio sa uputamaSve radimo kako mislimo da je najbolje za nase dijete… isto tako i ja znam razmisljati o tome ako sam dobra majka s odredjenim postupcima…
Potpisujem!
Mm dosao s posla i veli:"Jos uvijek si na toj klokanici?! Ja sam mislio da ce to prestat kad se mali rodi a ocito cete se dopisiva t dopunoljetnosti!"
Violeta, ne brini se… Nitko nije rodio sa uputamaSve radimo kako mislimo da je najbolje za nase dijete… isto tako i ja znam razmisljati o tome ako sam dobra majka s odredjenim postupcima…
Potpisujem!
Mm dosao s posla i veli:"Jos uvijek si na toj klokanici?! Ja sam mislio da ce to prestat kad se mali rodi a ocito cete se dopisiva t dopunoljetnosti!"
Hahahahaha do punoljetnosti
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sortiraj odgovore
Najstariji