Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    23. Studeni 2017. 08:39

Cure,kavica....ne mogu doc sebi jer sam odspavala,ni ovo tmurno vrijeme mi ne smeta sunca nije bilo tri dana al nema veze ja sam odspavala😆😆😆😆

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

treca_sreca
    23. Studeni 2017. 08:40

kiki....uglavnom....nadam se da će nam se djeca naviknut uskoro.
    jer koliko god mi je eto SPAS da mogu s njom i radnim danom izać van i obavit spizu itd, toliko je teško poslije doma tak da mi ne da mira....skupo "platim" taj izlazak jutarnji...sve do večeri

žena-majka-carica:)

23. Studeni 2017. 08:41

Jutro! 
    Napisala cijeli post i stisnem posalji i prebaci me na 1.str grupe i ne posalje. Sad cu ovo poslat za probu pa ponovno napisat, mali sisa ima vremena

treca_sreca
    23. Studeni 2017. 08:41

barbi super za noć....mi spavamo noć ali po danu sam toliko krepana da mi je slaba to utjeha
    jedva čekam da se muž vrati, neće ni kofere odložit već ću mu malu uvalit na vratima

žena-majka-carica:)

23. Studeni 2017. 08:50

Barbi-mislim da to mozemo zahvaliti Espumisanu, moj je zaspao u 12, probudio sw u 4 do 5.30 i spavao do 8.
    Kiki-mozda je skok a mozda ko i moj nemre spavat jer u setnji odspava. I super za svadbu😀
    Sanjchi-pocni ti vec sad za izlaske pricati da nisi da usavrsis pricu  ( ja sam ti to napisala😁)
    Treca-ja sam 21 god bila u toj skupini kako cu ispit polozuti i gdje cu van ovaj vikend. Tek s 25 me uhvatila zelja za bebom tak da svaka cast. A i oni znaju prepasti svojim procjenama. Tak su meni na 1. mini anomaly scanu rekli kao da je nuhalni nabor u granicama al blago povisen pa da idem na onaj neki test za anomalije i ak ce trebat na amniocintezu. Nisam htjela jer sam cula price kak bzvz maltretiraju trudnice i da se vise s*** desi na amniocintezi nego ovak. Na kraju sam rodila ne zdravog, nego kak su mi u bolnici rekli naprednog djecaka. Bio je rumen, velik 4300, Apgar score 10/10, toliko o njihovim procjenama.
    Treca, moj muz ima provale😂 A to ti je super da tak odrzis kontakte, to mi je bas lijepo. Mozes isto ak te nesto muci razmjeniti iakustva kao s bebom.

• Barbi13
    23. Studeni 2017. 09:21

treca_sreca

barbi super za noć….mi spavamo noć ali po danu sam toliko krepana da mi je slaba to utjeha
    jedva čekam da se muž vrati, neće ni kofere odložit već ću mu malu uvalit na vratima

Hahahahah

Leptirica.com

Maja 3
    23. Studeni 2017. 09:21

Jutro cure! Danas kasnim sa svim! Necu stic uzivat u kavici jer su mi oboje vec budni i zivahni!
    Mi danas krecemo s dohranom,idemo papat jabuku!
    Cure jel se koja vraca na posao nakon 6 mjeseci?

• Barbi13
    23. Studeni 2017. 09:25

mamisita27

Barbi-mislim da to mozemo zahvaliti Espumisanu, moj je zaspao u 12, probudio sw u 4 do 5.30 i spavao do 8.
    Kiki-mozda je skok a mozda ko i moj nemre spavat jer u setnji odspava. I super za svadbu😀
    Sanjchi-pocni ti vec sad za izlaske pricati da nisi da usavrsis pricu ( ja sam ti to napisala😁)
    Treca-ja sam 21 god bila u toj skupini kako cu ispit polozuti i gdje cu van ovaj vikend. Tek s 25 me uhvatila zelja za bebom tak da svaka cast. A i oni znaju prepasti svojim procjenama. Tak su meni na 1. mini anomaly scanu rekli kao da je nuhalni nabor u granicama al blago povisen pa da idem na onaj neki test za anomalije i ak ce trebat na amniocintezu. Nisam htjela jer sam cula price kak bzvz maltretiraju trudnice i da se vise s*** desi na amniocintezi nego ovak. Na kraju sam rodila ne zdravog, nego kak su mi u bolnici rekli naprednog djecaka. Bio je rumen, velik 4300, Apgar score 10/10, toliko o njihovim procjenama.
    Treca, moj muz ima provale😂 A to ti je super da tak odrzis kontakte, to mi je bas lijepo. Mozes isto ak te nesto muci razmjeniti iakustva kao s bebom.

Mamisita,spomenik cemo dignut kapima😆😆😆drago mi je da si se i ti naspavala i moja je vec oba dvije pocicala.....danas nam dolazi prva posjeta i vec mi je kosa u zraku😨opet ispiranje mozga o mojim sisama

Leptirica.com

Kiki156
    23. Studeni 2017. 09:47

Treca sreca mislis da je to strah? Pa ne znam...nisam primjetila da se on necega vani boji, jos je kod mene u marami i zaspi nakon tri koraka. Probudi se tek kad dodemo doma al zasto onda vise nece spavati nemam pojma. Ali evo u Zg kazu jos sutra ok vrijeme i onda opet kisaaaaa 🙄😭🙄😭🙄😭🙄😭

Kiki156
    23. Studeni 2017. 09:48

Maslacak sretno s dohranom! Ja cu godinu dana biti na porodiljnom.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.