Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Studeni 2017. 05:06

barbs

mamisita27

chicco je kiko ( ja sam isto dosta dugo u skoli ucila talijanski, dosta toga je isparilo al smjesno mi je izgovarat čiko😂😆)

HAHAHAHAHAHAHA definitivno je to i mene nasmijalo 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    Fascinantno je kako nitko nista nije zapamtio, a u startu odg.na sex pitanje (ja prva😂😂😂😂😂😂) ahahahhhag

A bas to hahhag😆😆😆

22. Studeni 2017. 05:07

Barbi (bbrletic), jesi li dala Petri Espimusan kapi? Da li se smirila?

• Barbi13
    22. Studeni 2017. 05:57

mamisita27

Barbi (bbrletic), jesi li dala Petri Espimusan kapi? Da li se smirila?

Dobro jutro,dala sam joj nisam se ni stigla javit samo se izvrnuls u krevetu,odmah joj se smirilo a onda je ona zivnula a srce malo ook jedan je zaspals pa do pola sest,evo je na cici......

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    22. Studeni 2017. 06:02

Od pet popodne do destet nosanje i mjenjanje cica,ja sam bila luda mislila sam da ce proc a ono sve jace i na kraju u dezurnu ljekarnu po kapi.......i dijete se izmorilo i odspavalo cetiri sata......

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

dzenny
    22. Studeni 2017. 07:13

Wuuuhuu .. ja vam se sinoc u kasne sate nisam javila,jer moja Alara je opet bila doobra mamina curica.. znaci nesto malo poslije ponoci je zaspala ii nikako me nije budila.. ne bi ni sad,nego sam se ja probudila i skontala da mi dijete nije jelo,a ona u dubokom snu..(7h u komadu je zaista luksuz)  nisam ju budila,nego sam ju polako stavila da cica,najela se i nastavila spavati.. 😊😊

• Mrvica
    22. Studeni 2017. 07:31

Pozdrav mame! Evo i mene k vama. Ne zamjerite,nisam citala zaostatke. Samo se ubacujem ovdje i nastavljam druzenje. Moj bebac je evo danas 5.dan starosti. Snalazimo se nekako,znate kako je 😉
    I naravno,odmah imam pitanje. Davala bih mu Bio gaia kapi. Mogu li vec sad krenuti, daje li se 5 kapi odjednom ili 5 puta u danu po kap??
    Hvala 😘

• sretna
    22. Studeni 2017. 08:02

Evo mog trbuha. Danas slikano. Nisam bas zadovoljna,ali rijesit cu to vjezbqnjem,nadam se.
    P.s. zanemarite ludacku pidzamu 😂

• sretna
    22. Studeni 2017. 08:04

Mrvica

Pozdrav mame! Evo i mene k vama. Ne zamjerite,nisam citala zaostatke. Samo se ubacujem ovdje i nastavljam druzenje. Moj bebac je evo danas 5.dan starosti. Snalazimo se nekako,znate kako je 😉
    I naravno,odmah imam pitanje. Davala bih muBiogaiakapi. Mogu li vec sad krenuti, daje li se 5 kapi odjednom ili 5 puta u danu po kap??
    Hvala 😘

Mozes odmah pocet davat. 5 kapi dnevno odjednom dajes. Nemoj preskakat dane jer ti nece imat ucinka. Njima treba 3 tjedna da krenu djelovat. Ali to je probiotik i stetit ne moze nikako vec samo pomoc 😊 
    I dobrodosla 😚

Maja 3
    22. Studeni 2017. 08:16

sretna

Evo mog trbuha. Danas slikano. Nisam bas zadovoljna,ali rijesit cu to vjezbqnjem,nadam se.
    P.s. zanemarite ludacku pidzamu 😂

Jbt-e,kaj ste vec sve na predtrudnickoj kilazi?
    Ja cu se poslikat tamo negdje prije ljeta..valjda cu se do tad utegnut.
    Sretna,super izgledas!
    I treca isto-cini mi se da si i ti nekad sliku stavila.

Maja 3
    22. Studeni 2017. 08:19

Jutro cure! Vrijeme je za kavicu!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI