Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Studeni 2017. 22:15

sanjchi255

Hahaha Mamisita…nezasitan je znaci😅 ja sam evo izdojila 80, iz svake po 40…taman za jedan nocni obrok😁
    E sad bi se keksala😂😂😂😂 to izdajanje me napalilo tj. bradavice mi je nadrazilo i eto zeljeeee….hahahhaha….jedva cekam taj pregled kod ginica i zeleno svjetlo😅

umirem od smijeha😂😂😂😂😂Kad imas pregled? Da, bas full voli sisati...😉

violeta1
    22. Studeni 2017. 22:18

I_me prekrasna si..i fotke su fora 😊😊
    Mamasita ja sam djevica i jesam i cista i uredna i odlucna, dok moj muz je jarac i bas se super slazemo 😁 iii Leon je djevica, vec vidim bit ce borbe ja i on 😊Dvije djevice u kucu wuhu veselooo

Marijana12345
    22. Studeni 2017. 22:19

Cure trebam pomoc. Jednako dajem malom obje sise, svaki podoj drugu. No lijeva mi je uvijek veca i brze se puni. Nakon podoja nikad nije onako mlohava kao desna. Kako to iznivelirati i ujednaciti. Znam da ju ne smijem jos vise nuditi jer ce doci do kontraefekta... ne znam dal da vise nudim desnu? Od prvog do treceg podoja mi se sisa oce razletit kolka je, a i stvrdne se da boli kolko navre mlijeka... Tko ima pametan savjet??? Evo sad sam podojila iz desne a iz lijeve u gazu 10ak mlazova jer je punija od desne, a iz nje sam zadnje dojila. 

22. Studeni 2017. 22:26

violeta1

Mamasita ja sam djevica i jesam i cista i uredna i odlucna, dok moj muz je jarac i bas se super slazemo 😁 iii Leon je djevica, vec vidim bit ce borbe ja i on 😊Dvije djevice u kucu wuhu veselooo

Ajuuuj, bit ce vam veselo. 😁Ja mislim da ce nas mali Skorpioncic nas vrtjeti oko malog prsta

violeta1
    22. Studeni 2017. 22:27

Sretna predivno je cuti da se jos dopisujete 😘 lijepoooo ☺☺
    SVADBA mi smo imali klasika slavonska svadba, 450 ljudi i cijeli dan, tulum do jutra, u pola9 drugi dan smo dosli doma. Muz i ja smo cijelo vrijeme bili na plesnom podiju, svi su rekli da je bila odlina festa, aliii przilo je tak dan ajmeee najtopliji dan u 2012 godini. 
    Marijana ona sisa koja je punija, tvrda i boli te, izdoji i olaksaj si, i stavi tu odmah na sisanje prvu, ja uopce ne gledam koja je bila vec u kojoj ima vise mlijeka. I meni se nekad jedna brze napuni, na pocetku je desna uvijek bila punija, ali sad nekako se to uskladilo, neki dan mi je desna bila bomba, a danas lijeva.

violeta1
    22. Studeni 2017. 22:28

sanjchi255

violeta1

Kod nas u kuci: bik, blizanac i skorpion😅 bit ce veselo..hahaha
    E reko je nas radnik da ce dat stampat mom dragom majcu s natpisom:
    Imam kcer
    Imam motiv
    Imam oruzje
    A imam i alibi
    😂😂😂😂😂

Hahaha pre foraaa 👌👌👌

violeta1
    22. Studeni 2017. 22:29

mamisita27

violeta1

Ajuuuj, bit ce vam veselo. 😁Ja mislim da ce nas mali Skorpioncic nas vrtjeti oko malog prsta

Moguce hehe... vidit cemo za neko ccc 10 godina tocno. 😊

violeta1
    22. Studeni 2017. 22:30

😂😂😂😂

violeta1
    22. Studeni 2017. 22:42

sanjchi255

Violeta….ajmeeee 450 ljudi…ajmee…jeste vi kredit dizali za svadbu??😳😳😳
    Mi AKO cemo se zenit, to cemo kod maticara s kumovima i na veceru…

Hahhahaha neee, platili su moji/njegovi/mi. I jos nam je ostalo punooo para od dara. Takve svadbe su kod nas klasika, sad su poceli po 600-700ljudi pravit svadbe. Nedavno se jedan decko zenio 700 ljudi i mate bulic mu je dosao pjevati na neki sat vremena. Mi da smo si sami pravili, pravili bih za max 200 ljudi, najuzi, al ovako kak su i roditelji sudjelovali to se zvalo svakoga, i moji idu svima u svatove, dok ja ne, sve sam srezala 🤣🤣 Npr.od mamine sestricne kcer se udaje, nit ju vidim nit cujem i nisam htjela ic u svatove, ili od svekrvine kume sin se zeni, a ista stvar, ni ne znam kako izgledaju pa ne pada mi na pamet ic. Dok stari ljudi to sve gledaju kako je bilo prije pa i sad se tako ponasaju.

Marijana12345
    22. Studeni 2017. 22:56

violeta1

Marijana ona sisa koja je punija, tvrda i boli te, izdoji i olaksaj si, i stavi tu odmah na sisanje prvu, ja uopce ne gledam koja je bila vec u kojoj ima vise mlijeka. I meni se nekad jedna brze napuni, na pocetku je desna uvijek bila punija, ali sad nekako se to uskladilo, neki dan mi je desna bila bomba, a danas lijeva.

Izdojim malo u gazu, ne izdajam bas u flasicu, a bilo bi vjv 100ml... zato me to i muci... koliko izdojiti? Ne sve? Ili? Bojim se ako izdojim da ce sisa dobit info da treba bebi i jos vise producirati

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.