Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    22. Studeni 2017. 18:00

treca_sreca

Violeta dok se preispitujes, znaci jesi
    tesko je uvik idealno sve odigrat
    al ako se trudis, stalo ti je…to jest definicija "dobrog" roditelja
    Ne valja samo pretjerivat, nijedna krajnost ni dobra..

Slazem se da ne valja pretjerivat... jos je recimo frisko mi sve, nova uloga, drugi ritam, drugi nacin zivota. Ponekad mi tako fali stari zivot, ono radila sam kako sam htjela isla kud sam htjela i kad sam htjela, a sad sve gledam po njemu. Tajo nam je kod kuma na useljenje isao a mi nismo, nije mi se dalo gnjavit ga, i bas mi krivo, al opet proci ce i ovo vrijeme i doci ce ljepse i on ce narasti i bit ce lakse u ovim stvarima sto me sad muce, a opet doci ce druge teze stvari...i tako vrtimo se u krug...ah cari roditeljstva 😊😊😊

violeta1
    22. Studeni 2017. 18:01

treca_sreca

Nestalo mi baterije na mobu 😂eto koliko spava…sve sam izsurfala uzduz i poprijeko. A sad kad ju dignem sa sebe da u kolica legne, probudit ce se garant…frajerica 😏

Tako je i meni, cim ga maknem od sebe oci kao u sove ☺🤔

I_me
    22. Studeni 2017. 18:02

Crna vjencanica?! Ajd da su neki detalji ok.. al cijela u crnom mi je malo tu mač.. 
    Ja sam se vjencala u puder/rozoj haljinici sa crnim sandalama i crnim remenom.

violeta1
    22. Studeni 2017. 18:05

Tko koristi pelene violeta na akciji su od sutra u kauflandu 70kn, a u baby centru su 90kn i gratis rucnik(ispadne 10kn rucnik jer redovna cijena pelena je 80kn). 
    Evo Leon se bio ukako cijeli ajmeee, svagdje je probilo, jucer nije kakao, a danas se tako jakoo ufff... pa smo pricali pjevali pa je zaspo na 15min i onda siso i sad sam mu pustila fen i lezi na meni i pava. Napokkkooon aplikacija fen ga smiruje weee 😊😊
    Baby gym tek od jucer koristimo, nije previse zainteresiran. Najvise voli gledat u strop i lister i onda prica i guguce pa muz i ja se zezamo koji crtic je gore pa mu takoo zanimljivo hehe

violeta1
    22. Studeni 2017. 18:07

I_me

Crna vjencanica?! Ajd da su neki detalji ok.. al cijela u crnom mi je malo tu mač..
    Ja sam se vjencala u puder/rozoj haljinici sa crnim sandalama i crnim remenom.

Opa ajde stavi sliku da vidim..nisam jos vidjela takvu vjencanicu 😉 ako zelis.
    Treca fotkaj nam mladu ☺☺

• Dena1009
    22. Studeni 2017. 18:09

Mamisita ja sam vaga i neznam zakaj nas ljudi ne podnose 😂😂😂😂
    Mi smo isli popodne na setnju i do ducana, onda ae u ducanu probudio i uhvatila ga glad, pa brze bolje natrag jer nisam uzela flasu, krebuli smo nakon sto se najeo, srecom pa je ona krajnja panika i vristanke pocelo tek doma😥 onda smo se obadva najeli i natrag van, ja sam cistila terasu, a V spaval na suncu, bas je bilo lijepo vrijeme.☺
    Spirala doktorica mi je govorila o nekoj koja pusta hormone samo u podrucju reproduktivnog sustava, dok pilula pusta po cijelom tijelu. Sad neznam jel to nesta novo ili su sve takve? 
    Inace mi nismo planirali bebu, bilo je "kako Bog da", znaci dogovorili smo se da u slucaju da ne mozemo imati ne poduzimamo nista (znam da je nekima cudno al, eto, oboje smo tako htijeli), a kad sam ostala trudna, pricali smo za dalje i nije nam bila opcija "cik-cik" jer ni moj muz neda "k jajima"😅, a i u slucaju da si predomislimo. Sad nakon svega sta se desilo, rekli smo oboje "nikad vise", osim ako se "desi" ili zaboravimo na sve sto smo prolazili, a tu opet stoji taj "osim ako", pa ne zelimo jednog dana tuc glavom u zid. 

url=https://lilypie.com]

I_me
    22. Studeni 2017. 18:13

evo kuma i ja prije slikanja! Slikali smo se na otpadu aviona kako kaze muz! 😂

I_me
    22. Studeni 2017. 18:20

Dena 😂😂😂moj muz je vaga! Volimo se i koljemo non stop.. ja sam jako odlucna a on dok se smisli prodje baba sa kolacima 😂😂😂 to je jedina stvar sto mi se kod njega ne svidja.. dugo mu treba da odluci! 

I_me
    22. Studeni 2017. 18:24

a ovo je otpad aviona kako kaze muz! 😂😂😂 na aerodromu smo se slikali.

22. Studeni 2017. 18:47

Ne znam Dena, mozda zato jer smo danas vak sutra nak hahaha zezam se, ma mislim da to sge ovisi o osobi. Ja bi za sebe rekla da ne znam uvijek sta zelim, al znam sta ne zelim. e sad...Moj muz je Djevica i dosta smo slicni karakterno, s tim da je on neodlucnij od mene.A npr za Djevice kazu da su ciste i uredne, a on je nonsalantan po pitanju toga...I_me super ti je vjencanica, ti si isto imala manje vjencanje? Ja sam imala klasicnj vjencanicu, ceremonija u starogradskoj crkvi i 15ak uzvanika. I opet bi tak, najljepse....Ove esktravagancije i trosenje novca na gluposti koje ce ljudi za 3 dana zaboravit, su mi u najmanju ruku smjesni.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.