Sretna, hahahahaha, trk u BIPU A to za look balavice 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Treca steca, iiimaaaa vremena 😂😂😂😂😂 kad je ono pir?? Aaaa Diego ima 4 dude... tj 6 ali Aventove ne voli... stavila sam mu jednu u usta i ispovracao mi se skoro tako da 2 otpadaju... sad mi je zao sto je muz (uuuporan!!) otvorio bez veze pack a mogli smo pokloniti nekome..
Budem vidila sutra kad joj obucem ove sto imam iz lidla 62/68 pa cu odluciti koji cu kupiti.. ili ako ne budem se mogla tako odluciti kupim kao sto je treca rekla.. nije mi lidl daleko 😉😉
Ako nisi jos otisla..
nasla sam sad komade koje sam kupila na purecollection
pidzamica jednodijelna br62 je isti kalup kao i next62 i ostale "normalne" 62ice, nije veca!!
ALI BODIJI (oni su na dvobroj) jesu duzi u trupu od prosjeka (mada su uski pa tko je okrugliji ne pashe)
Evo foto mojih bodija tj bodibenkica dvi velucine uzeh
livo je 62/68 a desno 50/56….valjda se vide centimetri na metru gradjevinskom 😂
Hahah bisam jos otisla,od ponedjeljka je tek robica u lidlu.. hahah slab ti taj neki metar,nista ne viidim.. jel ta robica samo 62 ili je 62/68.. jer danas sam joj probavala bodice iz lidla 62/68 ii doooosta su joj veliki.. 🤔 sutra budem tacno znala koliko je duga,ali mislim negdje oko 54-55cm.. mislis da bi 56 brzo prerasla??
Treca sreca, sve zene vole izgledati lijepo 😊😊😊😊 a jos kad dobijemo komplimente... aaa uuuuu 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Prvi su 40cm cca u trupu a ovi 5056 su cca 36cm…sad tek vidim da je muuuutna slika. Los mob imam…
Izvini nisam vidjela post.. 🙂 ii hvala ti..
E mene bilo strah gurat avent bocu u grlo nasilu da ne izriga...iovak s bljuvanjem njenim muke teske prosli....
p.s. pir je za 15danaaaaa...ja ni haljinu nemam ni nista....o moj boze....samo da mi ona nauci na bocu papat inace dzabe ja izdajala....necu ni ic nakraju!
žena-majka-carica:)
Nije bitna visina bebe
nego duzina trupa bebe
i da li beba nosi siroko povijanje (debeeeela pelena!!)
Zato vam je najbolje izmjerit cm neki bodi koji trenutno nosi da je taman...pa ako kupujete unaprijed dodate 1-2cm da bude dobro za narednih misec-dva
Dzenny tocno kako sam napisala...bodiji su "dvobroj" (62/68 npr)
A pidzamice ima posebno svaku velivinu npr 50....pa 56....pa 62 itd
Moj jos nije zaspo, kad smo dosli iz setnje, presvukli smo pelenicu, dojili sisu a i sisu b pa je opet plakao pa sam opet presvukla punu pelenu. Zaspo je u njihaljci, valjda ga treskanje tj.njihanjepodsjeca na voznju u kolicima. Odspavao 2 i nes sata. Ja rucak stedila i paraleno robu i pospremila malo. Pa se probudio oko 3 i dala mu sise al nis nije djelovalo pa sam mu dala espumisan, sad se smirio.
Moja otkad nema taje u shoku pa popodne/navecer spava na meni prsa o prsa....juhuuuu. tak da mi nema mrdanja....a kuca ko da je bomba pala. Nisam ni hranu od babinja sa stola sklonila....mogu jedino na mob drkeljat
Sortiraj odgovore
Najstariji