Treca sreca! Sad sam zvala jednu ljekarnu tu kod mene dali imaju tih tableta Cerazette i kazu imaju 😊
Samo treba recept od ginekologa.
Znaci ipak ih ima u Hr.
Barbs kako malac uziva! ☺I mi smo bili u setnji danas 😊 bas uzivaju klinci, ma samo da izadjem snjom na 5 min na terasu odmah lakse
Barbs tak i moj spava ko klada u kolicima 😄 slatki je 😙
Pilule sta to mozete na svoju ruku uzimat, mislim na marku pilula. Sta nije da se treba vadit krv pa po tome se dobe pilule koje zeni odgovaraju?
Violeta plakala si jer on place? Ja svoju nekad moram pustit da malo place jer insce ni na wc ne mogu. Recimo jucer. Prala sam zube i taman pri kraju a oma udri u plac…pa se plakala dok nisam zavrsila😧
Daaa...jer sam ga bas namjerno pustila da place odnosno krevelji se..daleko je to od plakanja kad je tuzan ili ga nesto boli. Bilo mi je bas tesko, ali ne mogu bas stalno da bude na rukama i svaku minutu njemu posvetit. I od tad je punoo bolje. Sad cak u kreveticu spava a ja u dnevnoj odmaram. 😊 Moram bit malo cvrsca
OOO NAAAPOKON FREE 5 MIN... U MIRUUU... TV, KAVICA JA... Diego spava.. rucak se kuhaaaa...
Inace, citala sam sveeee ali nisam puno toga zapamtila Svasta ste vi pisale od zadnjeg puta kad sam komentirala posteno (po n
*po noci... A nazalost ako idem na komp tipkati Diego ce se razbuditi...
Mamisita i Sretna, bas ste zgodne 😍😍😍😍 a Sretna, seksiii slika 😁
Treca sreca, ja sam mislila da niti jedno tvoje dijete nije htjelo dudicu...
Za PILULE sam i ja mislila kao i Sretna...???
Maslacak, neeee briniiii za kg... nisam ni ja skinula sve i dalje na +6-7kg... a cimerica iz bolnice me vidjela preko web cam i govori: ZEEENOOO, STO SI SMRSAVILA
Ja sebe ne vidim...
Sanjchi, ja pisem po noci, DA MI OPROSTIS(
*OPROSTITE, idem na wc i imam svoj mir...
BROJ DJECE-min 2 max 3.. Ali me UZASNO strah poroda..
ali o tome cemo za 4-5-6g... hahahaha Muz kaze: za 3!!! Ne dam seeee
Cak me i strah sexati se...
VGV tehnika-i mi koristimo tu "zastitu" i u 5 i pol g je sljakala.... aaaaa onda se
*onda se dogodio Diegooo Aliii nije mi zao 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Barbiii, braaavooo za Petruuu!! Tako sam i mislila ja za Diega da ne dobiva na kilazi iz istih razloga... a jos je bio na cici svakih pola sata...Kad ono suuuuper napredovao... em bila patronazna em bili kod pedijatrice na sistematskom i u tih tj dana je dobio 340-360g...
Kiki, te marame su mi taaakooo foooraaaa 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 A ja sam posudila klokanicu samo jos nismo isprobali...
Cure koje su bile vani s bebacima-nek ste iskoristile
Dobro nam dosla, Mrviceeee 😘😘😘😘😘😘😘😘😘
Grudnjaci-inace ih nisam nosila pri spavanju ali sad je jednostavni neizbjesno
Sortiraj odgovore
Najstariji