Treca sreca, ti si k'o DADILJA (iliti NANNY FINE )... ona je slavila 32.g jedno 4G
Btw. mislim da to jako ovisi o tome kako se covjek nosi s godinama..
Meni daju 18g ahahhahahhahahhahahhaahhahah Bas me zanima sto si ljudi misle kad me vide u setnji s malim...
Mamisita, i mi cemo stolno drvce imati jer nemamo mjesta za neko vece..
Sanjchi, lijepa slikicaaaa 😍😍😍😍😍😍😍
Moja najstarija sestra ima troje djece i uopce nije fit ahahahahahahhaah Ne da mi se uopce o njoj... Nije vrijedna spomena..
Inace, tata mi non stop govori da imam samo jedno dijete da ne bude svadje (valjda misli na tu najstariju
Heh ja sam sve samo ne nasminkana i sredjena! Ali to mi sad ne treba, bebi sam dobra i ovako☺
...cudan feeling u cicama - to se pune kanalici kad navre mlijeko..
žena-majka-carica:)
Treca sreca, mislim da je najbitnije kako se TI osjecaj ako ti zracis onda si lijepa nasminkana ili nenasminkana A to za taj feeling kad se puni mlijekom... znam ga... al taj drugi feeling je nesto drugo...
Inace, diego je jeo zadnji put u 1.30.... cice su mi silikoooniii... MALO SILIKOOON
Ugl... pocet cu pjevati ko Sevka: MALOOOO SILIKOOONIII I DRUGIII FAZOOONIII
Treca sreca, mislim da je najbitnije kako se TI osjecaj ako ti zracis onda si lijepa nasminkana ili nenasminkanaA to za taj feeling kad se puni mlijekom… znam ga… al taj drugi feeling je nesto drugo…
Inace, diego je jeo zadnji put u 1.30…. cice su mi silikoooniii… MALO SILIKOOON
Fali mi ovaj smajlic nakon nenasminkana 😍😍😍😍
Ja sam navrsila 30 u 10 mj 😁 a niiiktko me vjeruje da tolko imam 😂 u bolnici su mislili da je neka balavica dosla rodit 😄
Mamasitaaaaaa aaaaaaa, jesi morala spomenit da i bipa ima bozicne ukrase?! Sad moram i tamo vidjet sto nude 😂😂😂
Treca sreca, ja sam mislila da niti jedno tvoje dijete nije htjelo dudicu
David jedini nije dojio (nego samo misecipol) i on je htio dudicu....imali smo kolekciju od 15-20 duda...na svakom kutku stana da imamo pri ruci 😀
Toma osim sise nije htio nista, a evo i mila slicno...ni izdojeno ne zeli na bocu ali ima vremena naucit cu ju valjda.
Barbs nisam za naslovnicu bas haha...ali dobro se osjecam u svojoj kozi....ipak s godinama sazrijes i ne zamaras se toliko izgledom ko neka iskompleksirana balavica. Mada, ko i svaka normalna zena, volim i ja dobro izgledat....ali nije mi prioritet to...odavno.
Sortiraj odgovore
Najstariji