Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    22. Studeni 2017. 16:15

Grrrrrr
    Mamisita, steznik sam ja pocela koristiti 2tj nakon poroda... meni trbuh nije smezuran aliiiii ga ima  I vec par dana ne koristim steznik... prala su mi se oba.. Nema na cemuuu ( za kompliment 😘😘😘😘😘😘😘).... Jesam, 90.sam godiste... 😁😁😁😁😁😁😁😁 jos imam 26g ehehhehehehe 31
    qw

barbs
    22. Studeni 2017. 16:15

AAAAAAAAAAAA 
    Ugl, Mamisita, 31.12. cu 27g 😊😊😊😊 Kad i Violetin muz imam rockas 

barbs
    22. Studeni 2017. 16:16

E, da zvala sam prdijatricu radi oka.. i rekla mi je sestra da svakih pola h(osim ako ne spava!) mu stavljam fiziolosku u oko.. Kako je i Marijana rekla 😊😊😊😂😂

barbs
    22. Studeni 2017. 16:17

*PEDIJATRICU a ne pRdijatricu hahahhahahhagagagaghahahahhahahahhahahahhahahahhaa

22. Studeni 2017. 16:25

Barbs, blago se tebi, ja u 10.mj malo prije poroda napunika 27.punu😭

22. Studeni 2017. 16:26

Pa ti si rodena na staru godinu!

treca_sreca
    22. Studeni 2017. 16:34

Ja sam presla 30 ☺usla u one godine kad zene vise ne vole da ih pitaju ni za godine ni za kile 😂
    ali nekidan u frizera su mi dali (klijentice, ne frizerka) 25 😎
    da me pricam soka kad sam rekla da sam mama 😁onda nisam tila rec TROSTRUKA jer sam vec vidjela da bi pale sa stolca

žena-majka-carica:)

22. Studeni 2017. 16:34

Danas mi se u Bipi probudio osjecaj za Bozic i blagdane, sve je puno ukrasa i imaju prefora svijece Bozicne. Kao sto sam pisala, necu drvce vadit vec ono malo stolno al ove visece ukrase za po prozoru bi migla uzet. I koju svijecu. Svjecnjak imam umjetnicki jedan koji mi vec godinama sluzi.

barbs
    22. Studeni 2017. 16:35

Mamisita, jesaaam  Pogodi TKO mi se sjeti cestitati rodjendan?! HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHHAHAHAHAHA
    ma joooojjj, pa nije valjda da te godine diraju??? Sto nam faliiiii?? 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁
    Inace, da, super je zivjeti u kuci... da zivimo u stanu (npr s mojima!) i meni bi bilo veeeeeseeeelooo s kolic

22. Studeni 2017. 16:37

treca_sreca

Ja sam presla 30 ☺usla u one godine kad zene vise ne vole da ih pitaju ni za godine ni za kile 😂
    ali nekidan u frizera su mi dali (klijentice, ne frizerka) 25 😎
    da me pricam soka kad sam rekla da sam mama 😁onda nisam tila rec TROSTRUKA jer sam vec vidjela da bi pale sa stolca

hahaha ti si ko moja rodica, ona je 6 god starija od nene a izgleda mrak. Isto ima 3, 2 kceri i sina. Isto mrsava ko ti. Ta je ko raketa, sve stigne, uvijek nasminkana i sredena. To ti moze biti samo kompliment da izgledas mladoliko i fit ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.