Grrrrrr
Mamisita, steznik sam ja pocela koristiti 2tj nakon poroda... meni trbuh nije smezuran aliiiii ga ima I vec par dana ne koristim steznik... prala su mi se oba..
Nema na cemuuu ( za kompliment 😘😘😘😘😘😘😘).... Jesam, 90.sam godiste... 😁😁😁😁😁😁😁😁 jos imam 26g ehehhehehehe 31
qw
AAAAAAAAAAAA
Ugl, Mamisita, 31.12. cu 27g 😊😊😊😊 Kad i Violetin muz imam rockas
E, da zvala sam prdijatricu radi oka.. i rekla mi je sestra da svakih pola h(osim ako ne spava!) mu stavljam fiziolosku u oko.. Kako je i Marijana rekla 😊😊😊😂😂
*PEDIJATRICU a ne pRdijatricu hahahhahahhagagagaghahahahhahahahhahahahhahahahhaa
Barbs, blago se tebi, ja u 10.mj malo prije poroda napunika 27.punu😭
Ja sam presla 30 ☺usla u one godine kad zene vise ne vole da ih pitaju ni za godine ni za kile 😂
ali nekidan u frizera su mi dali (klijentice, ne frizerka) 25 😎
da me pricam soka kad sam rekla da sam mama 😁onda nisam tila rec TROSTRUKA jer sam vec vidjela da bi pale sa stolca
žena-majka-carica:)
Danas mi se u Bipi probudio osjecaj za Bozic i blagdane, sve je puno ukrasa i imaju prefora svijece Bozicne. Kao sto sam pisala, necu drvce vadit vec ono malo stolno al ove visece ukrase za po prozoru bi migla uzet. I koju svijecu. Svjecnjak imam umjetnicki jedan koji mi vec godinama sluzi.
Mamisita, jesaaam Pogodi TKO mi se sjeti cestitati rodjendan?! HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHHAHAHAHAHA
ma joooojjj, pa nije valjda da te godine diraju??? Sto nam faliiiii?? 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁
Inace, da, super je zivjeti u kuci... da zivimo u stanu (npr s mojima!) i meni bi bilo veeeeeseeeelooo s kolic
Ja sam presla 30 ☺usla u one godine kad zene vise ne vole da ih pitaju ni za godine ni za kile 😂
ali nekidan u frizera su mi dali (klijentice, ne frizerka) 25 😎
da me pricam soka kad sam rekla da sam mama 😁onda nisam tila rec TROSTRUKA jer sam vec vidjela da bi pale sa stolca
hahaha ti si ko moja rodica, ona je 6 god starija od nene a izgleda mrak. Isto ima 3, 2 kceri i sina. Isto mrsava ko ti. Ta je ko raketa, sve stigne, uvijek nasminkana i sredena. To ti moze biti samo kompliment da izgledas mladoliko i fit ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji