Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    22. Studeni 2017. 15:17

Diego ooobozaaavaaaa dudu  cesto ga ona smiri kad je nervozan... a stavim ga na cici saaaamo jos vise zivcani jer nije gladan... ali ima trenutaka kad ne moze ga smiriti nista drugo osim CICE... 
    Mi 

barbs
    22. Studeni 2017. 15:21

Mi smo sinoc super spavali.. Znaci Diego je spavao od 20 do ponoci, od ponoc i pol do 2 i pol i oko 5.30 se probudio i skuzila sam da mu je promocila pelena s jedne strane... nismo mu dobro zakopcali  Iiii onda smo spavali od 6 do 9.20 s jos jednom budjenjem... 
    Diego se obozava uvaliti pored mene i tako spavati... a ja iskoristim priliki da spavam s njime HAHAHHHAHAHAAHAHHHAHAHA na pocetku sam se dizala oko 7-8 ujutro da uspijem napraviti sve po stanu alo bi se i on Diga

barbs
    22. Studeni 2017. 15:22

I on bi se probudio iiiiii nema meni odmoraaaa... bolje da ja spavam  Dok jos nemam drugo dijete HAHAHHAHAHAHAHHAHAHHHAHHAHA
    Dzenny, BRAAAAVOOOO za Alaruuu.. ja se pitam kad ce Diego izdrzati cijeli noc  Aliii ne zelim se zaliti... dobar je...

barbs
    22. Studeni 2017. 15:26

Sincokretice, ja sam pocela pred 2-3tjedna stavljati ga ispod baby gyma 
    Buba mara, Diego jede kroz dan svaka 2,2 i pol h... danas je eto izdrzao 3h... po noci kako kada... svaka 3-4h... 

barbs
    22. Studeni 2017. 15:27

sanjchi255

E cure…peckanje u cicama…jel to normalno? Ne konstantni neg povremeno…

I meni se to zna desiti... tj ne peckanje vise ko da me svrbi.. i mene zanima ako je to normalno.... 

22. Studeni 2017. 15:44

sretna

Mamasitaja kod tebe ne vidim trbuh 😄

Hvala ti😘al kad se skinem odvratno izgleda, sve smezurano i visi, cekam pregled da dobijem zeleno svjetlo za pojas.
    Treca, dobro da si mi rekla, sad cu nosit grudnjak iako su mi svi prenaknap za dojenje, stalno mi ispadaju😂
    Barbs, hvala ti😚
    To kak si opisala da Diego spava, tu je negdje i Karlo. Ti isto imas 27 god jelda, 90. godiste si, Barbs?
    Barbi(bbrletic), krepajem od smjeha na post o rucku, ja sam pire radila 45 min, paralekno robu a njega sam uvalila u njihaljku i njihala dok nije zaspao jer ga to podsjeca na drdanje kolica u setnji pa ga njihaljka 90% pokusaja-uspava.
    Treca sreca-kolica- stara zgrada: mi smo u staroj zgradi al srecom 1. kat pa ja ostavljam ramu tj.konstrukciju od kolica u prizemlju a njega nosim sa sobom u kosari jer nemamo lift uopce😂Mozes mislit kakav je meni veseljkovic. A  stibiste je usko da stane samo konstrukcija od kolica pa kosaru moram furat sa sobom.Onda kad dodem moram ocustit tajice/kaput itd.a on place iz petnih zila😂Bas sam rekla muzu da investiramo u lift s vanjske strane. Kaze da jis spara ta onog robota za peglanje😂😂😂

22. Studeni 2017. 15:45

Barbs, i pitam za godisze jer bi ti isla onda na 2.kad D bude imao 5, 6 god?😊

22. Studeni 2017. 15:48

inace, mm me poceo zvati Milka jer su mi sise stalno vani a Karlo visi na njima i tipa ak jedem cokoladu , govori bit ce cokoladno mlijeko😂😁

• sretna
    22. Studeni 2017. 16:03

Mamasita, na koji pojas mislis? Steznik ili nesto drugo? Jer ako je steznik to si mogla stavit cim si dosla iz bolnice, on nicemu ne smeta

barbs
    22. Studeni 2017. 16:12

Evo mene nazad  Rucali smo a Diego je bio nemiraaan.... Spavaaaaaalooooo mu se a nikako da zaspi... uzmes ga i nanasas zaspi... spustis ga u krevetic i zbudiii se... Muz i ja smo na ture rucali 
    mamisita, stez

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.