Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Studeni 2017. 13:04

i Sretna, ni meni nikad vgv nije podbacila a mislim da ni nece ;)

• sretna
    22. Studeni 2017. 13:09

Mamasita ja kod tebe ne vidim trbuh 😄 

• sretna
    22. Studeni 2017. 13:12

mamisita27

i Sretna, ni meni nikad vgv nije podbacila a mislim da ni nece ;)

I ja mislim da nece 😄 ak nije tolko god zakazala valjds nece ni dalje. Pilule ne zelim pit, nikad nisam i nikad necu, spiralu isto ne zelim bas...pomisao na strano tijelo u meni...bljak. a kondome smo koristili dok smo bili cura i decko, onak jos mladiiiii, a sad ne bi. Nije to to 😄

• Barbi13
    22. Studeni 2017. 13:15

Sat vremena sam cistila blitvu😂😂sisa blitva pa opet sisa blitva😂😂kad cu meso ispec pojma nemam,dug je dan😂😂😂😂

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    22. Studeni 2017. 13:20

Sex...ni ne sjetim se dok mi moj dragi ne spomene😂😂😂ja samo vicem nema nista 6 tjedana i dok prolazi ok a kad tad cu morat obavit tu gradjansku duznost😆😆😆

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

treca_sreca
    22. Studeni 2017. 13:22

mamisita27

Grudnjaci-ja imam 4 bijela pamucna Lidl, 2 ljetna kolekcija, 2 jesenska k. i 2 iz H&M-a. Al doma najradije hodam samo potkosulja plus majica, nek mljekare "disu" 😁

tak sam i ja radila prije....pa su mi se sise objesile do poda kak se kaže
    sve to dobro izgleda dok su one onak fino nabujale od mlijeka
    ali kad se prestane dojit, onda tučeš glavom o zid šta nisi nosio grudnjak
    ovisit će se ovako i onako od dojenja, ali ak nosiš grudnjak BAR MALO manje
    ja sad s trećim obvezno nosim grudnjak (mad je šteta od ranije nepopravljiva hahaa)

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    22. Studeni 2017. 13:26

I_me

Ja sam bila godinama na pilulama i puj puj nikad nikakve komplikacije. Zatrudnila sam 3 mj nakon sto sam ih prestala koristiti. E sad kad sam bila na pregledu raspitivala sam se za kontracepciju jer ne bi isli na vise djece.
    Pilule ( ja sam pila Logest npr) ne preporuca i ne daje dok mame doje!! Rekla je o tome mozemo razgovarati nakon 6 mj kad uvedemo kasice i smanji se mlijeko i dobijem mengu, prije nikako ne ako zelim dojiti.
    Ponudila mi je spiralu al kad me gledala dolje rekla je nema sanse. Zacementirana sam dolje i stavljanje bi mi bilo jako bolno.
    Ponudila mi je neki prsten sto se 1x tjedno stavlja i vadi u rodnicu. Al to mi je bljakavo.
    A ima neke tabl cerazette se zovu, to su bas za rodilje koje doje i ona kaze da su super a i citala sam o njoma, dosta ih mame hvale! Ali problem je,u hr ih nema, morala bi malo malo u sloveniji. Nije mi daleko al nije mi isplativo.. vise bi put platila nego njih.. jedino da zicam okolo ljude koji idu da mi kupe 😥
    Kondomi su meni! Fuj fuj, a vgv nepouzdana metoda.. tak da sam sad luda sta i kako

I_me ako se odlučiš nekom davat da ti kupuje, mene isto interesiraju te pilule
    kondom mi smanjuje doživljaj a spiralu više ne bih
    a tablete kontam mogu ih prestat pit ako vidim da imam nuspojave kao od Mirene
    inače, Logest sam i ja pila kao cura, ali kad mi je gin reko da uz dojenje ne idu onda sam se bila odlučila na Mirenu

treca_sreca
    22. Studeni 2017. 13:36

mamisita27

Treba prosetati.Vama je u kuci super i da napravite dir oko kuce odlicno. U zgradi ide kolica gore, kolica dole pa se zmazes noseci sve stvari, pa zapnr ovo zapne ono…grozno…

ooooo potpis na ovo
    još pogotovo ak je neka šlempava zgrada
    ja sam do pred 2 god živjela u novogradnji
    ljudi moji pa to je milina
    široki prolazi i stubište
    lift komodaaan
    otvara se tak da samo pritisneš i otvore se vrata
    + invalidski pristup zgradi za jednu jedinu stepenicu
    s kolicima...nemaš problema!
    a ovde:
    stara zgrada
    lift uzak nenormalno (uža vrata nego sobna unutar stana!) pa sam morala NOVA KOLICA KUPOVAT! (ne bi čovik vjerovao!!)
    plus ima nenormalno teška vrata (od lifta) koja te poklope, trebaš tonu snage da ih pridržiš da te ne poklope dok ulaziš s kolicima
    pa onda unutra ima još jedna "sigurnosna" vrata koja guraš rukom...ko u 15.stoljeću (ovo su prvi primjerci liftova u gradu splitu jer je starogospodski kvart)
    plus skaline 2-3 koje nemaju invalidsku onu "nizbrdicu" nego i tu moram dignut kolica nakratko
    uglavnom
    iz*ebem se dok izađem iz stana
    katastrofa
    al eto onda planiram da obavim više stvari odjednom i ne izlazim nego tak 1x u danu s njom, sve drugo je prevelika gnjavaža

barbs
    22. Studeni 2017. 13:41
    ovako spava tijekim setnje 😁😁😁😁
    ovako spava tijekim setnje 😁😁😁😁

ovako spava tijekom setnhe 

treca_sreca
    22. Studeni 2017. 13:50

barbs

ovako spava tijekom setnhe

super! tak je i moj david...dudio bi dudu i šutio ili zaspo van
    meni zafali eto jedino tak u kolicima šta Mila nije dudač, jer ovak kad se uznemiri npr u dućanu dok naplaćujem, nekad ju moram dignut iz kolica da se smiri....onak prljavih ruku od novaca grrrr
    ali šta ćeš, naviknut će se s vremenom pa ju neću morat dizat...već u par dana vidim napredak, prvi dan je bila sva u šoku
    sad joj se trudim uvest to kao novu rutinu - plac p ovoće/povrće, pa dućan/spiza, pa šetnjica/riva....da prihvati da joj je to novi đir i bok. Tko ju pita jel joj se sviđda

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.