Bila nam je patronazna za sedam dana je dobila 245 grama juhuuuuuuu……..
Bravo Petra👏👏👏👏
Ma jucer me ono zelenilo u stolici kostalo zivaca jer kazu da je dijete gladno pa sam zvala patronaznu da dodje sa vagom a uvijek nesto.....sanjchi uzivajte u setnji popodne😘
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Bila nam je patronazna za sedam dana je dobila 245 grama juhuuuuuuu……..
Bravo Petra! 😊
Mame koje imaju bebe od 2 mj, koliki vam je razmak izmedu podoja? Mi smo jos na dva sata razmaka tako je on sebi odredio…
Po danu svakih cca 2h ( nekad manje, nekad vise)
Po noci svakih cca 3-4h.
Kad su vaše bebe postale zainteresirane za baby gym?
Moj tek ovih dana počela fokusirati pogled pa ju tek sad stavljam
Barbi, je uzivao jeeee...Cak sam otisla u bipu kraj zgrade s njim jer je spavao cijelo vrijeme, kupila jos pelena, tetri , blaznica, duda, vlaznih m...nema sta nisam hahaha.Bravo za Petruuuu😇
cim dodemo doma on u plac, jedva se stignem presvuc....Sad sam kupila ne malo bolje dude, nisu skroz ko one al slicne su mojim bradavicama, kad ih izvuce😂
Sanjchi, vani je divno, sjela na klupu i njega okrenula prema suncu, neka upija zadnje zraje i uziva. 😁Treba prosetati.Vama je u kuci super i da napravite dir oko kuce odlicno. U zgradi ide kolica gore, kolica dole pa se zmazes noseci sve stvari, pa zapnr ovo zapne ono...grozno...
Moj se jos budi svako 2 sata, u prosjeku...al on kos nije 2 mj.
E cure…peckanje u cicama…jel to normalno? Ne konstantni neg povremeno…
Mene jutros zatezalo al moj je stalno na sisi pa zato...Al ne pecka me
Evo nas,setali smo,.kupili poklone za nedjeljni rodendan i taaaako 😊 sad jede i nadsm se da ce zaspat da popijem ness u miru 😁
hahaha Sanjchi, ko Kim K😂
Pa da😂😂😂😂 tak sam kod frenice probavala neku haljinu i kaze ona meni: eto te ko kim, ispale ti cice i guzica😂😂😂😂😂😂😂😂😂
A vgv metoda…to smo mi koristili kad sam prestala pit tablete…i sad bi mi tako al strah me da nam se ne zalomi brzo a moram odradit staz…da sam to rijesila, nebi bio problem….i mi bi jos bar 1 ili dvoje tako da nam nebi smetalo ..ali jos je rano😂 zamisli da s porodiljnog odem na drugi porodiljni😱😱😂😂😂😂
pa bolje da te ima nego da te nema...tak sam i ja uvijek bila sise i guza:) A gle, i ja bi voljela da Karlo napuni 3,4 god da bude malo samostalniji kako bi isla na 2., al znam zene koje su nakon god vec ostale trudne i isle doslovno s porodjnog na porodiljni.
Al, po meni je to napor, dvoje full bebaca, a i treba tijelu i psihi par god da se oporavi. Ja sam jedinica al oduvijek sam znala da hocu barem 2 djece, ne znam zasto ali vidin ss u toj ulozi, to ne ispunjava i na neki nacin meni je to najvece postignuce u zivotu. Mozda glupo zvuci al tako osjecam. Al shvacam i ljude kije zele jedno dijete, osjecaju da je obitelj potpuna tako i mozda se vise posvete/priuste tom jednom, iako je i to sve relativno.
Jedina muka mi je opet proci porodaj, iako je oovaj bio relativno ok i lagan al sva ta neizvjesnost i bol , to mi muka opet prolazit. al zelja za bebom je veca.
Sortiraj odgovore
Najstariji