trbuh, netko je pitao …belle ili bela….prvi mjesec (nakon carskog) je bio koooma
tako da, ovisi i o načinu poroda
nakon vaginalnog mi se oba puta vratio 3x brže
ali ne može ništa u 5dana se vratit, što se 9mj širilo
evo me pred 10ak dana, znači nekih 8 tjedana od poroda:
a prvi mjesec (pogotovo prva 2-3tj) je bio kao da sam još uvijek trudna:
https://klokanica.24sata.hr/forum/tema/jesenske-bebemame-2017-9699?page=170#position_288556
sad je okej, osim šta ima viška kože kojoj će trebat mjeseci da se "skupi u sebe" natrag
i kad se prejedem (a redovno pojedem 2 ili 3 procije ručka) jer kad uhvatim vremena za jelo onda se utrpam ko gladnik (šta inače nij emoj đir, nijeli život volim jest više puta po normalnu porciju, zato sam i imala uvijek prije uzak struk) onda nema stajanja dok mi na nos ne iziđe….a opet sam unatoč tomu pala još 2kg zadnjih tjedan-dva….koliko god se ja trudila prežderavat
Ajme super izgledaaaas;)) I ja se prezderavam kad god stignem😁

za kapi - malo mi je čudno da bi se smjelo prie svakog podoja ako imaš 10+ podoja dnevno šta onda????
ove tiba npr se mogu max 2 puta dnevno po onoliko kapi koliko beba teži pomnoženo s 5

žena-majka-carica:)
Cure super za dobre noci! 😁 Sad ce se malci ufurati i bit ce sve lakse. Moj vec tjedan dana ima super ritam, spava oko 22,23, pa se probudi oko 1 (prije je jeo tada, sad se samo javi i nastavi spavati), pa jede u 3 al odmah zaspi nakon jela i onda opet oko 7,8. Ja presretna! 😁
Danas nemam temperaturu, sisa jos boli. Ako ne dobijem temp, trpam malog u maramu i idemo kruzit po kvartu 😄
Drzim fige da sta prije sisa prestane bolit da mozete u dir!

Pa i meni je Tresa sreca, iskreno cudno kako to pise u uputama za dojencad, jer sigurno imam preko 10 podoja dnevno. I jos ide 25 kapi po jednom davanju. Nis, zvala sam sad patronazu i zamolila je da dode.

I da, nisam znala da moras potrefit trenutak za dojenje, ja sam mislila da to kad god.

Cure bebe su vam pravi manekeni!
Kad čujem kako vaše lijepo spavaju, baš sam ljubomorna. Moja spava lijepo ali ju ti grčevi muče dan i noć i onda ju bude dok spava pa plače i tako u krug. Ne mogu ju ostaviti ni pola sata da je na miru i da ne stenje, crveni se i grči. Ja se nadam da će nas to proći nakon 3 mjeseca jer je stvarno postalo teško i meni i njoj. Najgore što se ona stalno muči i plače jer ju boli. A ja se osjećam tako umorno i bespomoćno.
Treća sreća, mi imamo dr Browns bočice koje su antikolik i imaju dudicu koja oponaša bradavice pa probaj s tim ak ti neće ove ostale, malo su skuplje al nama vrijede s obzirom na grčeve.
Babinje, meni ne smeta što ju drže, ona se voli nositi i njihati zbog grčeva pa taman mama malo odmori. A meni treba socijalizacije pa dobro dođe malo razbiti rutinu

Samo da vas pozdravimo, nisam sigurna koliko cu uspjeti biti aktivna i popratit vas.
Toni je rođen 11.11. u 08.50h, 51cm/3300.
Jos je na neonatologiji radi bakterije no sutra ide doma. Jučer su nam rekli da ima proširenje bubrežnih kanala pa mu se dio urina vraća u bubreg. Dobit ćemo antibiotik preventivno za doma dok ne odemo najkasnije idući tjedan u Polikliniku Helenu na daljnju obradu.
Čuvajte mi se, šaljemo puse svima ❤️

Samo da vas pozdravimo, nisam sigurna koliko cu uspjeti biti aktivna i popratit vas.
Toni je rođen 11.11. u 08.50h, 51cm/3300.
Jos je na neonatologiji radi bakterije no sutra ide doma. Jučer su nam rekli da ima proširenje bubrežnih kanala pa mu se dio urina vraća u bubreg. Dobit ćemo antibiotik preventivno za doma dok ne odemo najkasnije idući tjedan u Polikliniku Helenu na daljnju obradu.
Čuvajte mi se, šaljemo puse svima ❤️
Mc_mouse jos jednom cestitam!
Ti si imala streptokok ako se ne varam?
A mis mali Toni.. drago mi da sutra ide kuci 😊

Mi prezivjeli noc ☺
Malena spavala ko top, 2x sam ju budila za sisanje,sise su bile ko beton,silikoni, a ona bi pajkila 😋.. pa sam joj odmah i temp mjerila i sve ok. 😊
Vjv uspavana bila od cijepiva..
Probudila se u 9h nasmijana raspolozena,guguce.. sad je opet papala i zaslala a ja idem malo spremit stan.. mozda i usisat 😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji