Jutros mi moja cura dala spavati i obaviti doručak, suđe i veš na miru, čak sam stigla i kavu popiti. Tko bi rekao da će mi biti luksuz pojesti i oprati zube
Jučer navečer me uhvatio takav umor, baš sam se osjećala iscrpljeno pa je muž preuzeo. Navečer sam ju ja uspavala i evo sad smo na samo jednom noćnom hranjenju, srećom pa mi po noći relativno dobro spava, očito se grčevi smire...
S koliko mjeseci bi dijete moglo prespavati noć?
Zna da je individualno ali eto zanima me neki prosjek...
Sanjchi Kim k! Hahhahha! I ja slicni problem,ali samo guzica i bokovi! Tako je baka imala,teta,a nije ni mene zaobislo! I onda mi ruzno ak su mi nogice mrsave,a ovo strsi..tako da uvijek budem na nekih 70-75 kg. Na 171 cm. Tjesim se da budem lagano popunjena..a ne debela. Hahhaha!
Kontracepcija? Evo ja sad s 32 godine prvi puta pocela pilule koristit! Zelimo jos jedno dijete,al ne zelim se brinut oko plodnih dana i vgv metode.
Sad vec nekih 2 tjedna pijem kontracepciju..a muz je zaduzen da me podsjeti da popijem,i da ih kupi!
A bebicu bi tamo 2020,da mi ovi malo porastu!
Jutros mi moja cura dala spavati i obaviti doručak, suđe i veš na miru, čak sam stigla i kavu popiti. Tko bi rekao da će mi biti luksuz pojesti i oprati zube
Jučer navečer me uhvatio takav umor, baš sam se osjećala iscrpljeno pa je muž preuzeo. Navečer sam ju ja uspavala i evo sad smo na samo jednom noćnom hranjenju, srećom pa mi po noći relativno dobro spava, očito se grčevi smire…
S koliko mjeseci bi dijete moglo prespavati noć?
Zna da je individualno ali eto zanima me neki prosjek…
Moja mala do 8 mjeseci nije noc prospavala!
A mali evo s 4 mj spava od cca pola 10 do 5-pola 6 ujutro! Razlika dan i noc!
I me, vi bi samo 1? Jel to oduvijek tako zelite ili? Sorry ak je preosobno pitanje…😅 ja imam brata i sestre i nezamislivo mi jr da sam jedino dijete (koliko god nam odnosi klimavi bili)….
tak da sam sad luda sta i kako
Ako ste sigurni da ne zelite vise djece, zasto muz ne ode na ✂✂😅
Ok mozda previse pitam…ako ne zelis, nemoras odg na pitanje…😁
Hahahahaha ✂✂ rekla sam muzu al ne da blizu jajca!! 😂😂😂
Da! Samo jedno! Oduvijek smo tako pricali i takvi bili planovi.. i trenutno smo jos uvijek u toj fazi..samo jedan bebac. A tko zna,mozda nam za par godina pukne nesto pa odlucimo jos jedno.. ne zelim reci nikad jer nikad ne znas sta ce biti sutra.
Bas ljepo mamisita,je li spava?
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Bila nam je patronazna za sedam dana je dobila 245 grama juhuuuuuuu........
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Mame koje imaju bebe od 2 mj, koliki vam je razmak izmedu podoja? Mi smo jos na dva sata razmaka tako je on sebi odredio...
Mame koje imaju bebe od 2 mj, koliki vam je razmak izmedu podoja? Mi smo jos na dva sata razmaka tako je on sebi odredio…
Isto tako, 2, 2 i pol, kako kad, nekad i manji razmak...ali preko noci samo jednom, dvaput papamo...
Sortiraj odgovore
Najstariji