Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    22. Studeni 2017. 10:30

Mamasita takvu kontracepciju i mi koristimo i nikad nije zakazala 🤣

Suncokretica
    22. Studeni 2017. 10:52

Jutros mi moja cura dala spavati i obaviti doručak, suđe i veš na miru, čak sam stigla i kavu popiti. Tko bi rekao da će mi biti luksuz pojesti i oprati zube 
    Jučer navečer me uhvatio takav umor, baš sam se osjećala iscrpljeno pa je muž preuzeo. Navečer sam ju ja uspavala i evo sad smo na samo jednom noćnom hranjenju, srećom pa mi po noći relativno dobro spava, očito se grčevi smire...
    S koliko mjeseci bi dijete moglo prespavati noć? 
    Zna da je individualno ali eto zanima me neki prosjek...

Maja 3
    22. Studeni 2017. 10:57

Sanjchi Kim k! Hahhahha! I ja slicni problem,ali samo guzica i bokovi! Tako je baka imala,teta,a nije ni mene zaobislo! I onda mi ruzno ak su mi nogice mrsave,a ovo strsi..tako da uvijek budem na nekih 70-75 kg. Na 171 cm. Tjesim se da budem lagano popunjena..a ne debela. Hahhaha!
    Kontracepcija? Evo ja sad s 32 godine prvi puta pocela pilule koristit! Zelimo jos jedno dijete,al ne zelim se brinut oko plodnih dana i vgv metode.
    Sad vec nekih 2 tjedna pijem kontracepciju..a muz je zaduzen da me podsjeti da popijem,i da ih kupi! 
    A bebicu bi tamo 2020,da mi ovi malo porastu!

Maja 3
    22. Studeni 2017. 10:59

Suncokretica

Jutros mi moja cura dala spavati i obaviti doručak, suđe i veš na miru, čak sam stigla i kavu popiti. Tko bi rekao da će mi biti luksuz pojesti i oprati zube
    Jučer navečer me uhvatio takav umor, baš sam se osjećala iscrpljeno pa je muž preuzeo. Navečer sam ju ja uspavala i evo sad smo na samo jednom noćnom hranjenju, srećom pa mi po noći relativno dobro spava, očito se grčevi smire…
    S koliko mjeseci bi dijete moglo prespavati noć?
    Zna da je individualno ali eto zanima me neki prosjek…

Moja mala do 8 mjeseci nije noc prospavala!
    A mali evo s 4 mj spava od cca pola 10 do 5-pola 6 ujutro! Razlika dan i noc!

I_me
    22. Studeni 2017. 11:18

sanjchi255

I me, vi bi samo 1? Jel to oduvijek tako zelite ili? Sorry ak je preosobno pitanje…😅 ja imam brata i sestre i nezamislivo mi jr da sam jedino dijete (koliko god nam odnosi klimavi bili)….

sanjchi255

I_me

tak da sam sad luda sta i kako

Ako ste sigurni da ne zelite vise djece, zasto muz ne ode na ✂✂😅
    Ok mozda previse pitam…ako ne zelis, nemoras odg na pitanje…😁

Hahahahaha ✂✂ rekla sam muzu al ne da blizu jajca!! 😂😂😂
    Da! Samo jedno! Oduvijek smo tako pricali i takvi bili planovi.. i trenutno smo jos uvijek u toj fazi..samo jedan bebac. A tko zna,mozda nam za par godina pukne nesto pa odlucimo jos jedno.. ne zelim reci nikad jer nikad ne znas sta ce biti sutra. 

22. Studeni 2017. 11:25
    evo nas u setnji, nije more al posluzi! Malo se sunce povuklo
    evo nas u setnji, nije more al posluzi! Malo se sunce povuklo

• Barbi13
    22. Studeni 2017. 11:28

Bas ljepo mamisita,je li spava?

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    22. Studeni 2017. 11:30

Bila nam je patronazna za sedam dana je dobila 245 grama juhuuuuuuu........

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

MY_life <3
    22. Studeni 2017. 11:33

Mame koje imaju bebe od 2 mj, koliki vam je razmak izmedu podoja? Mi smo jos na dva sata razmaka tako je on sebi odredio...

Bela
    22. Studeni 2017. 11:51

Buba_mara

Mame koje imaju bebe od 2 mj, koliki vam je razmak izmedu podoja? Mi smo jos na dva sata razmaka tako je on sebi odredio…

Isto tako, 2, 2 i pol, kako kad, nekad i manji razmak...ali preko noci samo jednom, dvaput papamo...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.