Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    20. Studeni 2017. 22:40

Ja sam jedino bila malo ljuta, svekrva ne dolazi cesto vidjeti malog a kad dode ne drzi ga, nikad ga nije uzela pred mnom i muz jucer odnese malog kod njih i ona ga odmah drzi (ja nisam isla, jer ne volim ici kod njih, zbog xy razloga, idem 3 puta godisnje tamo). Bas mi je to bilo pokvareno od nje i cinicno, sta mi se pred facom pravis neki kurac, a kad mene nema onda vodis svoju politiku. Ona je takva u vezi svega, ona je "sefica" i svekru i djeci svojoj, teskom mukom sam ja muza maknila od njenih zapovjedi.. Iako i dan danas se borim s svekrvinim ispadima, kao i to za drzanje djeteta. Ja tu zenu ne volim ni malo, i bila bih najsretnija da ju ne vidim nikad vise, imam punoo razloga za to, ali ju postujem samo zato sto je od muza majka. Iako opet ne zelim da mi se previse petlja oko djeteta, da prosipa svoj otrov 😂😂 15.12.planiramo muz i ja kod bratica na 18 rodos, bit ce festa i vec smo moje pozvalo da dodu kod nas malog cuvat. A svekrva nam je u dvoristu, ali ni muz ne zeli da nam ona cuva, sto sam se bas iznenadila, ja sam sutila i on kao iz topa, rekao,  zvat cemo tvoje, nek ostanu i spavat

violeta1
    20. Studeni 2017. 22:41

Ja se raspisala, vidi se da mali pava hehehe😊🤗

21. Studeni 2017. 00:33

I_me

Mom a jesi se vec narucila za Pulu? ili da probas sa tom uputnicom tu u dom zdravlja. Nazoves i pitas pa ti daju termin.
    052/ 453-453

Nisam jos zvala. Sutra sam mislila. Ma samo da mi daju dobar datum da mi odgovara, prije 20.12. ili poslje nove god.Neznam koliko se tamo ceka. Jel bi isli iduci mj u slavoniju neka dva tjedna. Zato sam mislila da bolje da nam je ovdje dala. Al dobro. 

21. Studeni 2017. 01:21

Barbi, sve ti je jasno onda. Ne kuzim te savjete i bas sto kazes filozofiranja. Neki ljudi jos uzimaju djecu bez pitanja. Mali je i jos kazem ima grceve i pocnu g uzunat da mi se kosa digla, malom glava visila, odmah sam ga copila i otisla u sobu dojit...
    Kiki, znam da nisi lose mislila, skuzila sam iz posta prvog i meni je iskreno malo to sve smjesno ali mi se i place vise , ne zbog malog vec tih ljudi i situacija.
    A sta da covjek radi, proci ce i to sve...
    Ja sam uspjela odspavat koji sat i sad dojim...
    Mozda sam ja vjestica kad sam takva prema ljudima koji dodu al ne vidim smisao svega toga babinanja, samo hocu mir i vidit ce malog kroz vrijeme, ko da moraju odmah... A i aki vec dodu radi maloh , cemu gratis savjeti npr.o uredenju doma, uzas...

21. Studeni 2017. 01:27

Violeza, kuzim te totalno , ne volis da ti netko sefuje a i zasto bi..  S bakama i djedovima treba biti kk tadi klinaca ali inace ak im previse dopustis, odmah bi gurali nos...I onda kazu kao mlade mame , ne daju da ista kazes.Ma poslusam ja normalne savjete , al 90% toga je "solim ti pamet".

Aurora1611
    21. Studeni 2017. 04:44

Cure Yel nam je rodila prije 3 sata 😊

21. Studeni 2017. 04:57

Cestitke Yel!

• Barbi13
    21. Studeni 2017. 05:37

Uspjele smo odspavat,papala je i opet spava i ona se izmorila....

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Maja 3
    21. Studeni 2017. 05:48

Yel,cestitam!
    Moj panj vec 3 noc zaredom spava 8 sati u komadu!
    Budi se u 5,prvo tako veselo prica,da vi to cujete..onda papamo..presvlacimo guzicu,jos malo pricamo..i spavanac.
    Al zato mala cijelu noc kaslje nesto i place,izgleda da donje trojke izbijaju..

• Dena1009
    21. Studeni 2017. 06:53

Jutro curke😊 Evo i mi budni, jucer oko 9 zapajkil i malo prije ga glad probudila i sad se jos izlezavamo. Inace bi ga jos uspavljivala ali moram  kod doktorice pa bih ga svakak morala buditi.
    Jucer sam dovrsavala ciscenje pa sam tek sad zaustatke pohvatala.
    Bebice pravi bomboni😍
    Babinje kod nas ce tek u veljaci, bit ce vec 5mj  pa se nadam da ce proci bolje.
    Treca sreca i mi neki dan uzivali u rivi, al nazalost samo smo je gledali u oglasima za apartmane😅 Blago vama🙄🙄🙄
    Bocice imamo od Nuka i zadovoljni smo, ma da V nije bas izbirljiv, njemu glavno da se jede😅
    Crijeva cuju se, a urin nema mirisa.
    Kako njegujete podrucje vrata?? Meni V neda bas to pocistiti, tiska glavu, pa se uvijek borimo. Dosta mu je crveno, ma da mazem svaki dan i to vise puta. Cak sam pocela da stavim kremicu ovu za guzu na vaticu pa sa njom pocistim i odmah ostaje kremica.

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI