Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Belle84
    22. Studeni 2017. 09:26

Joj kad citam kako vasi spavaju po noci po 6-7 sati u komadu 😩 mi smo imali najduzi period od 3h, nikad duze od toga...

violeta1
    22. Studeni 2017. 09:27

dzenny

Wuuuhuu .. ja vam se sinoc u kasne sate nisam javila,jer moja Alara je opet bila doobra mamina curica.. znaci nesto malo poslije ponoci je zaspala ii nikako me nije budila.. ne bi ni sad,nego sam se ja probudila i skontala da mi dijete nije jelo,a ona u dubokom snu..(7h u komadu je zaista luksuz) nisam ju budila,nego sam ju polako stavila da cica,najela se i nastavila spavati.. 😊😊

Bravo za Alaru 🤗🤗🤗🤗 Dobra bebica ☺☺

violeta1
    22. Studeni 2017. 09:33

Barbi13

Ja sam babinje pocela nazivat ispiranje mozga,jer svi su pametni i sve znaju,e zamislite cak su mi rekli da mi je mljekara slaba jer je plakala nakon cice a niko se ne pita da li place zbog njih jer joj se krevelje sa onim glupim facama a boze dragi….

Hahhahaha predobra si 🤣😃🤣😃 probaj ako gosti zasjedni reci da bebi treba mira i otici u sobu

violeta1
    22. Studeni 2017. 09:38

Ja sam jutros malo ustala na lijevu nogu, L me probudio, previla ga i igrali se sat i pol vremena i vidim spava mu se i legnemo u krevet dam mu sisat i pocne spavat i odjednom kreveljenje, ajde na ruke pa zaspi i onda ga pustim on probudi se i kreveljenje e onda sam poludila i ostavila ga da se krevelji i ja osla umit se i isplakala se jer grooozno mi je bilo cut ga, onda sam dosla, stavila ga na bok i upalila mu fen, i gledo je bas zbunjeno i zaspo, sad spava, al mrda se malo. Ja ne znam, moram naci nacin kako da on ide spavat, a ne svaki put ista prica kreveljenje-sisa-nosanje-pjevanje. Postaje bas naporan..uh

• sretna
    22. Studeni 2017. 09:38

Belle84

Joj kad citam kako vasi spavaju po noci po 6-7 sati u komadu 😩 mi smo imali najduzi period od 3h, nikad duze od toga…

Bez brige, ni mi nismo imali duze od toga 😂
    A pidzama, to sam dobila na poklon prije par godina 😄 a neka, bolje da je tako sarena, "mlada" sam 😄

22. Studeni 2017. 09:45
    evo mene hahahaha samo sam se sliknula dok spava al se budi pa kasnije procitam zaostatke
    evo mene hahahaha samo sam se sliknula dok spava al se budi pa kasnije procitam zaostatke

• sretna
    22. Studeni 2017. 09:48

Treca sreca osjecam se suoer. Jucer kak sam popila lupocet, vise nisam imala temp. Sad sam opet cicu pod vrucim tusem masirala.
    Idemo P i ja do grada malo 😊

• Barbi13
    22. Studeni 2017. 09:56

Mamisita i ti imas liniju super,je li ja to vidim da je kod vas sunce ajme blago vam se ovdje u Ri je oblacno i tmurno.......

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    22. Studeni 2017. 09:58

Cure,kako da joj danas dam espumisan kapi?

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Bela
    22. Studeni 2017. 09:59

Belle84

Joj kad citam kako vasi spavaju po noci po 6-7 sati u komadu 😩 mi smo imali najduzi period od 3h, nikad duze od toga…

Nije ni moja spavala vise od 2,3 h u komadu prvih dva mjeseca....sad je pocela tek po 5,6 h ali jako nemirno spava pa ni mi ne spavamo kako treba

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.