Evo mog trbuha. Danas slikano. Nisam bas zadovoljna,ali rijesit cu to vjezbqnjem,nadam se.
P.s. zanemarite ludacku pidzamu 😂
ŽMK, dobro vam sunčano jutro želim, i uspješan početak još jedmog sisomaratonskog dana!🤗
Netko je sinoć spominjao sex! E pa imam novost! Ne, nisam se seksala, al sam uspjela odspavat od 7 navecer sinoc do jutro 8 sati s prekidima ali ipak 8 sati! I osjecaj je bolji od sexa😆😆😆
Barbi, toliko mi je drago da si malo odahnula i da se ona umirila! I normalno da skaces vise oko nje nego oko prve, kad si bila mlađa i neopterećenija!☺
Sretna, ti ko i Treca izgledas ko da se slikas za audiciju za katalog, a ne slika post porodaj. Ja sam zatrudnila s 57 kg, dobila sam 20 kg u trudnoci, poslije poroda je otislo 10 kg i sad sam jos uvijek na tih 67, jos imam u trbuhu i guzi.Jer sam uvijek imala sise/guzicu itd pa nikad nisam bila full mrsav tip (visoka 170 cm).
Zna li netko ( Sretna), mogu li davat biogaiu skupa s espumisanom?
Mozes. Biogaia je probiotik.
Odlicno! Hvala ti, Maslacak! Ja jos kavicu nisam popila vec sam ulila u sebe 2 case vode prije dojenja
žena-majka-carica:)
Prvi su 40cm cca u trupu a ovi 5056 su cca 36cm...sad tek vidim da je muuuutna slika. Los mob imam...
Ma je, a kad sjednem sve se prelije 😣
Mamasita vidim da ti je maslac vec odgovorila, smijes biogaiu uz sve davat
I veliki lajk za spavanje! 😊
Sretna wauuuuuuuuu koja pidzama 😂 a i ti super izgledas😉👌 - obozavam lude pidzame, meni je najdraza moja na Zlatokosu i jednoroga 😅
Mamisita hahaha, bravo za spavanje 🤗
Biogaia mi smo pri kraju 2. bocice, dal da nastavimo ili? Grceva vise nema.
url=https://lilypie.com]
sretna nadams se da će te preletit, jel se loše osjećaš ili ti je samo temp skočila tak?
a da "liđačka pidžama" (da vidiš moju sad za dojenje "opravicu" !!!! ) i baš ti je lijep trbuh, a naravno uć će on još malo u sebe ne brigaj...još kad ti udreš s vježbanjem
na iduće ljeto opet uuuuuske haljinice u điru!
LIDL - mamisita - nije to u nas nego u DE (? jel od tamo naša dzenny...ak nisam pobrkala)
kiki - thnx!
sex - nakon nekih 5 tjedana 1. put a odonda kad stignemo....al još nisam bila u ginekologa, sram me bilo.
spirala, tko je pitao (sanjchi?) - ja imam jako loše iskustvo....većini žena utječe da se zdebljaju koliko sam čula a meni je izazvala da sam se sva ispila kao starica od 50 godina, sjebala mi je hormone (estrogen kao u menopauzi, pa tko voli nek izvoli) i štitnjaču....kad sam skužila bilo je već kasno....od mlade zdrave žene u par godina došla sam na ocijeđenu babuskaru. ne kažem da je jedina krivac za to (tu si i stres i obveze kad imaš dvoje male djece + odgovoran posao full time) ali ne bih ju nikad više...i nikom ju ne bih preporučila.
Dena obzirom da je biogaia probiotik, ja bih na tvom mjestu nastavila.
Mojoj maloj doduše nije odgovarao (inače ja sam alergična, tj da budem točnija INTOLERANTNA na suncokretovo ulje...pa možda zato....on je u sastavu a ne znam dal se alergije propagiraju na dijete...neke da a neke ne) pa smo na tiba kapima a one nisu probiotik nego kamilica+matičnjak+... za smirenje....tak da kad joj stanu grčevi, mi ćemo stat s time jer nema potrebe.
a probiotici su uvijek dobra stvar i korisno ih je piti redovno (i nama velikima, pa tako i njima malima kontam....preventivno jelte...iako kažu da je pametno mijenjati vrstu probiotika svako malo)
mamisita - koja si ti kraljica!
baš mi je drago da si se naspavala
ja imam danas babine, a kuća mi je blaaaago rečeno prljava (mm na poslovnom putu van države, ja sama s njih troje, možete zamislit koliko viška vremena imam woohooo)
pa ajd idem makar potegnit metlom da nema krupnih komada
Evo mog trbuha. Danas slikano. Nisam bas zadovoljna,ali rijesit cu to vjezbqnjem,nadam se.
P.s. zanemarite ludacku pidzamu 😂
ŽMK, dobro vam sunčano jutro želim, i uspješan početak još jedmog sisomaratonskog dana!🤗
Netko je sinoć spominjao sex! E pa imam novost! Ne, nisam se seksala, al sam uspjela odspavat od 7 navecer sinoc do jutro 8 sati s prekidima ali ipak 8 sati! I osjecaj je bolji od sexa😆😆😆
Barbi, toliko mi je drago da si malo odahnula i da se ona umirila! I normalno da skaces vise oko nje nego oko prve, kad si bila mlađa i neopterećenija!☺
Sretna, ti ko i Treca izgledas ko da se slikas za audiciju za katalog, a ne slika post porodaj. Ja sam zatrudnila s 57 kg, dobila sam 20 kg u trudnoci, poslije poroda je otislo 10 kg i sad sam jos uvijek na tih 67, jos imam u trbuhu i guzi.Jer sam uvijek imala sise/guzicu itd pa nikad nisam bila full mrsav tip (visoka 170 cm).
Zna li netko ( Sretna), mogu li davat biogaiu skupa s espumisanom?
Sisomaratonski dan hahahahah a moja Mamisita jesi me nasmijala,uspijela sam jos odspavat 😆pa ne mogu doc k sebi e a bradavice su mi kao kod pinokia nos a inace su mi uvucene....
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Ja sam babinje pocela nazivat ispiranje mozga,jer svi su pametni i sve znaju,e zamislite cak su mi rekli da mi je mljekara slaba jer je plakala nakon cice a niko se ne pita da li place zbog njih jer joj se krevelje sa onim glupim facama a boze dragi....
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sortiraj odgovore
Najstariji