Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    22. Studeni 2017. 08:02

Evo mog trbuha. Danas slikano. Nisam bas zadovoljna,ali rijesit cu to vjezbqnjem,nadam se.
    P.s. zanemarite ludacku pidzamu 😂

• sretna
    22. Studeni 2017. 08:04

Mrvica

Pozdrav mame! Evo i mene k vama. Ne zamjerite,nisam citala zaostatke. Samo se ubacujem ovdje i nastavljam druzenje. Moj bebac je evo danas 5.dan starosti. Snalazimo se nekako,znate kako je 😉
    I naravno,odmah imam pitanje. Davala bih muBiogaiakapi. Mogu li vec sad krenuti, daje li se 5 kapi odjednom ili 5 puta u danu po kap??
    Hvala 😘

Mozes odmah pocet davat. 5 kapi dnevno odjednom dajes. Nemoj preskakat dane jer ti nece imat ucinka. Njima treba 3 tjedna da krenu djelovat. Ali to je probiotik i stetit ne moze nikako vec samo pomoc 😊 
    I dobrodosla 😚

Maja 3
    22. Studeni 2017. 08:16

sretna

Evo mog trbuha. Danas slikano. Nisam bas zadovoljna,ali rijesit cu to vjezbqnjem,nadam se.

Jbt-e,kaj ste vec sve na predtrudnickoj kilazi?
    Ja cu se poslikat tamo negdje prije ljeta..valjda cu se do tad utegnut.
    Sretna,super izgledas!
    I treca isto-cini mi se da si i ti nekad sliku stavila.

Maja 3
    22. Studeni 2017. 08:19

Jutro cure! Vrijeme je za kavicu!

Maja 3
    22. Studeni 2017. 08:20

Biogaia,odmah 5 kapi,jos nije dobro ni van izasao..ja vec sve imala spremno!

• Barbi13
    22. Studeni 2017. 08:30

sretna

Sretna pa ti izgledas super,pa ne znam sto jos imas rijesit ravna tj je busina,struk ti je super......

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

22. Studeni 2017. 08:33

sretna

ŽMK, dobro vam sunčano jutro želim, i uspješan početak još jedmog sisomaratonskog dana!🤗
    Netko je sinoć spominjao sex! E pa imam novost! Ne, nisam se seksala, al sam uspjela odspavat od 7 navecer sinoc do jutro 8 sati s prekidima ali ipak 8 sati! I osjecaj je  bolji od sexa😆😆😆
    Barbi, toliko mi je drago da si malo odahnula i da se ona umirila! I normalno da skaces vise oko nje nego oko prve, kad si bila mlađa i neopterećenija!☺
    Sretna, ti ko i Treca izgledas ko da se slikas za audiciju za katalog, a ne slika post porodaj. Ja sam zatrudnila s 57 kg, dobila sam 20 kg u trudnoci, poslije poroda je otislo 10 kg i sad sam jos uvijek na tih 67, jos imam u trbuhu i guzi.Jer sam uvijek imala sise/guzicu itd pa nikad nisam bila full mrsav tip (visoka 170 cm).
    Zna li netko ( Sretna), mogu li davat biogaiu skupa s espumisanom?

Maja 3
    22. Studeni 2017. 08:35

mamisita27

sretna

ŽMK, dobro vam sunčano jutro želim, i uspješan početak još jedmog sisomaratonskog dana!🤗
    Netko je sinoć spominjao sex! E pa imam novost! Ne, nisam se seksala, al sam uspjela odspavat od 7 navecer sinoc do jutro 8 sati s prekidima ali ipak 8 sati! I osjecaj je bolji od sexa😆😆😆
    Barbi, toliko mi je drago da si malo odahnula i da se ona umirila! I normalno da skaces vise oko nje nego oko prve, kad si bila mlađa i neopterećenija!☺
    Sretna, ti ko i Treca izgledas ko da se slikas za audiciju za katalog, a ne slika post porodaj. Ja sam zatrudnila s 57 kg, dobila sam 20 kg u trudnoci, poslije poroda je otislo 10 kg i sad sam jos uvijek na tih 67, jos imam u trbuhu i guzi.Jer sam uvijek imala sise/guzicu itd pa nikad nisam bila full mrsav tip (visoka 170 cm).
    Zna li netko ( Sretna), mogu li davat biogaiu skupa s espumisanom?

Mozes. Biogaia je probiotik.

22. Studeni 2017. 08:35

I Treca, sta sam ja znala za mandarine, obozavam ih hahahaStalno sam ih jela

treca_sreca
    22. Studeni 2017. 08:37

dzenny

Budem vidila sutra kad joj obucem ove sto imam iz lidla 62/68 pa cu odluciti koji cu kupiti.. ili ako ne budem se mogla tako odluciti kupim kao sto je treca rekla.. nije mi lidl daleko 😉😉

Ako nisi jos otisla..
    nasla sam sad komade koje sam kupila na purecollection
    pidzamica jednodijelna br62 je isti kalup kao i next62 i ostale "normalne" 62ice, nije veca!!
    ALI BODIJI (oni su na dvobroj) jesu duzi u trupu od prosjeka (mada su uski pa tko je okrugliji ne pashe) 
    Evo foto mojih bodija tj bodibenkica dvi velucine uzeh
    livo je 62/68 a desno 50/56....valjda se vide centimetri na metru gradjevinskom 😂

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.