Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    21. Studeni 2017. 11:53

Babinje-s gustom dam Diega nekome da se i ja malo odmorim... s time da netko pita ako ga smije uzeti... nekome ga ja uvalim a neeeke si ga same uzmu i to je FAMILY OD SVEEEEEKIIII nitko tamo ne pita ako moze 

• sretna
    21. Studeni 2017. 11:53

Barbs, Sanjchi, na fb ima stranicu n.o.art.
    Sanjchi, evo i malil jer znam ds ti nemas fb:
    n.o.handmade@gmail.com
    Ja sam joj opisala kakav bi bodi htjela i ona je napravila

barbs
    21. Studeni 2017. 11:57

barbs

Babinje-s gustom dam Diega nekome da se i ja malo odmorim… s time da netko pita ako ga smije uzeti… nekome ga ja uvalim a neeeke si ga same uzmu i to je FAMILY OD SVEEEEEKIIIInitko tamo ne pita ako moze

I to me nervira!!!! Nije meni problem da ga uzmu ALIIIII da bar pitajuuuuu .....
    A sveki mi je tlak digla jucer... Trebali smo se vratiti u stan a ona ga nooosaaaa... malo je nervozan bio i ja kazem: sigurno je gladan... a ona: nije!! spava mu se!!! ma daaaaa, jer ona najbolje zna sto je MOME djetetu... na pola je spavao i cim smo dosli u stan je trazio sisu ..... eto al ona je najpametnija...

21. Studeni 2017. 12:01

sretna

Narucila sam od jedne zenske koja sama oslikava bodije ovaj bodi lijevo za P. Sad sam primila paket i ostala sokirana i ugodno iznenadena jer mi je poslala i ovaj bodi desno gratis! Prosle godine sam od nje za L narucila bozicnu majicu. Uopce ne znam cime sam ovo zasluzila

Predivni su! Koja je to zena tj. ima li svoju fb/web str.? Koliko je bkdi?

barbs
    21. Studeni 2017. 12:03

UUFFFF izbtisao se komentaaaarrr 

• sretna
    21. Studeni 2017. 12:03

mamisita27

sretna

Narucila sam od jedne zenske koja sama oslikava bodije ovaj bodi lijevo za P. Sad sam primila paket i ostala sokirana i ugodno iznenadena jer mi je poslala i ovaj bodi desno gratis! Prosle godine sam od nje za L narucila bozicnu majicu. Uopce ne znam cime sam ovo zasluzila

Fb stranica je n.o. art. Ima i mail, gore sam napisala.
    Platila sam 120 ili 130 kn..s postarinom. Bodije i majice uzima u h&m

21. Studeni 2017. 12:07

barbs

barbs

Babinje-s gustom dam Diega nekome da se i ja malo odmorim… s time da netko pita ako ga smije uzeti… nekome ga ja uvalim a neeeke si ga same uzmu i to je FAMILY OD SVEEEEEKIIIInitko tamo ne pita ako moze

I to me nervira!!!! Nije meni problem da ga uzmu ALIIIII da bar pitajuuuuu …..
    A sveki mi je tlak digla jucer… Trebali smo se vratiti u stan a ona ga nooosaaaa… malo je nervozan bio i ja kazem: sigurno je gladan… a ona: nije!! spava mu se!!! ma daaaaa, jer ona najbolje zna sto je MOME djetetu… na pola je spavao i cim smo dosli u stan je trazio sisu ….. eto al ona je najpametnija…

Takve ja savjete slusam u babinjama, nit pitam nit me zanima sta imaju za reci. Moje dijete je i ja znam sta je najbolje za njega. I ne treba mi uopce odmor od njega, radije bi da je na meni cijeli dan nego 5 min slusala gluposti ljudi koji brbljaju samo da nesto kazu, a nis pametno nemaju reci (izuzev iznimki)

21. Studeni 2017. 12:14

sretna

mamisita27

sretna

Bas cu pogledati, iako je dosta visoka cijena. To je samo za 1 bodi? Ali, posebni su...

• sretna
    21. Studeni 2017. 12:21

mamisita27

sretna

mamisita27

sretna

Bas cu pogledati, iako je dosta visoka cijena. To je samo za 1 bodi? Ali, posebni su…

Ja sam narucila 1 bodi, da. A gle, prosle godine sam L majicu sa postarinim platila 125 kn. Sama majica je 70 kn bila znaci ono, basic h&m majica, znacinda njen rad i nije tako puno. Sad cu poslat sliku majice. Predobra je!

• sretna
    21. Studeni 2017. 12:23

Znaci zena to sve sama crta..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.