cure, netko je bip spominjao kapsule/ caj od piskavice sta potice laktaciju. Di to ima za nabaviti i koliko kosta?

Barbs bas sam veliki i slatkiii decko
Treca super da napokon mozes sa kolicima van!
Hahaha, I me krenulo je kicenje

Aurora ja sam za da se sve prebace tu. Fale.mi cure, ali ne stignrm i tamo i tu pratit.,tako da sto se.mene tice, neka nam se pridruze 😊

Za ove cure sto neidu na drugi forum, hedgehog se sprema za bolnicu 😊

Za ove cure sto neidu na drugi forum, hedgehog se sprema za bolnicu 😊

Cure, mene boli (poprilicno!) desna sisa. Mekana je i malom sam dala da sise iz nje jer sam mislila da je od viska mlijeka. Ali evo sad nakon sisanja boli me jos vise 😭😭😭😭 sta bi to moglo biti?? Nema nikakvih kvrga i mislim da nije od zacepljenja. Cak me lagano i pecka. Izvana se ne vidi nista.

Cure, mene boli (poprilicno!) desna sisa. Mekana je i malom sam dala da sise iz nje jer sam mislila da je od viska mlijeka. Ali evo sad nakon sisanja boli me jos vise 😭😭😭😭 sta bi to moglo biti?? Nema nikakvih kvrga i mislim da nije od zacepljenja. Cak me lagano i pecka. Izvana se ne vidi nista.
Ista stvar i kod mene i isto desna sisa! Nema cvorova, nije crveno ni nateceno, ali boli za poludit i to onako sa strane pa prema dolje. I na najmanji dodir boli i kao da pecka kak si rekla. Prvi put se susrecem s tim. Cak sam masirala, ali nista. Ne kuzim

Aurora, slooobodno!! 😘😘😘 Nazalost, ne stignemo sve biti akvitne i tamo i tu... Poprilicno bude tesko i ovdje biti aktivna..
Kiki, mene bradavice znaju boljeti... ne previse ali ful neki neugodan osjecaj..
BOZIC-

Mjesto u krevetu - mislim da cu ga JA izgubiti jer Diego ga poprilicno okupira (moju stranu!!!) ujutro a muz spava na svojoj
Bili su nam frendovo u babinje do 20h... dobili smo hranilicu, Violeta pelene br 4 i

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji