Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    19. Studeni 2017. 15:27

Aurora1611

Hedgehog i Dolores su rodile, još Lucu cekamo s vijestima 😊

Super 😊😊 Stizu bebice ❤❤❤

violeta1
    19. Studeni 2017. 15:29

Kiki156

Zvala sam hitnu. Kazu da je bolje da dodem ako je dojka upaljena. Mozda je i mastitis 😭 Nemam temperaturu ali navodno ne moram ni imati. Kazu da ce vadit krv i masirat dojku - zamolit cu da to ne rade ako je ikako moguce jer bolesno boli.

Javi nam kako je proslo... nadam se da nece jako boliti. Moja seka je imala upalu, zacepio se jedan kanalic i stvorila se kvrga i morali su joj rezat 😐

barbs
    19. Studeni 2017. 16:26

Mamisita, bravo za muza!!! 😍😍😍😍
    Sanjchi, sto vooolim te solo trenutkeee 😂😂😂😂😂😂 ma cak ne miram biti soli bitno da se maknem od kuce 
    Violeta, slaaaaaaaatkiiii  Imamo istiii kompletic 😉😉😉😉😉
    Marijana, super za shopping!!! 😍😍😍😍

barbs
    19. Studeni 2017. 16:27

Kiki, javi nam se!!! 
    Aurora, juhuhuuuu 😍😍😍😍
    Mi smo danas otisli do cITY MALLA, pa kad smo se vratilu u setnju s Diegom i sad crkamo sestricnu s family da dodju vidjeti Diega 

• sretna
    19. Studeni 2017. 16:46

Nama jos nitko osim obitelji nije bio u babinjama. Sad su se lagano poceli najavljivat

Barkleys
    19. Studeni 2017. 17:47

Ajme cure samo da se prijavim. Noćas u 0.28h stigla nam je Lena. 3,130kg, 49 cm. Danas se učimo dojiti... I tako. Pozdravljam vas sve. I šaljem puse. :*

Barkleys
    19. Studeni 2017. 17:49

E i da, ja sam vodila popis rodilja na drugom forumu a na popisu nedostaju mrvica, ja i dolores... :) 

violeta1
    19. Studeni 2017. 17:49

Hedgehog cestitam ❤❤❤ uzivajte i sretno s dojenjem.. mazite se i pazite 😊😊😊

• sretna
    19. Studeni 2017. 18:07

Hedgehog

Ajme cure samo da se prijavim. Noćas u 0.28h stigla nam je Lena. 3,130kg, 49 cm. Danas se učimo dojiti… I tako. Pozdravljam vas sve. I šaljem puse. :*

Cestitam i ovdje! 😙😙😙😙 javljaj nam se kada stignes 😊

• Dena1009
    19. Studeni 2017. 18:27

Hedgehog

Ajme cure samo da se prijavim. Noćas u 0.28h stigla nam je Lena. 3,130kg, 49 cm. Danas se učimo dojiti… I tako. Pozdravljam vas sve. I šaljem puse. :*

Cestitke i od nas!! 🤗🤗

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.