Hedgehog i Dolores su rodile, još Lucu cekamo s vijestima 😊
Super 😊😊 Stizu bebice ❤❤❤
Zvala sam hitnu. Kazu da je bolje da dodem ako je dojka upaljena. Mozda je i mastitis 😭 Nemam temperaturu ali navodno ne moram ni imati. Kazu da ce vadit krv i masirat dojku - zamolit cu da to ne rade ako je ikako moguce jer bolesno boli.
Javi nam kako je proslo... nadam se da nece jako boliti. Moja seka je imala upalu, zacepio se jedan kanalic i stvorila se kvrga i morali su joj rezat 😐
Mamisita, bravo za muza!!! 😍😍😍😍
Sanjchi, sto vooolim te solo trenutkeee 😂😂😂😂😂😂 ma cak ne miram biti soli bitno da se maknem od kuce
Violeta, slaaaaaaaatkiiii Imamo istiii kompletic 😉😉😉😉😉
Marijana, super za shopping!!! 😍😍😍😍
Kiki, javi nam se!!!
Aurora, juhuhuuuu 😍😍😍😍
Mi smo danas otisli do cITY MALLA, pa kad smo se vratilu u setnju s Diegom i sad crkamo sestricnu s family da dodju vidjeti Diega
Nama jos nitko osim obitelji nije bio u babinjama. Sad su se lagano poceli najavljivat
Ajme cure samo da se prijavim. Noćas u 0.28h stigla nam je Lena. 3,130kg, 49 cm. Danas se učimo dojiti... I tako. Pozdravljam vas sve. I šaljem puse. :*
E i da, ja sam vodila popis rodilja na drugom forumu a na popisu nedostaju mrvica, ja i dolores... :)
Hedgehog cestitam ❤❤❤ uzivajte i sretno s dojenjem.. mazite se i pazite 😊😊😊
Ajme cure samo da se prijavim. Noćas u 0.28h stigla nam je Lena. 3,130kg, 49 cm. Danas se učimo dojiti… I tako. Pozdravljam vas sve. I šaljem puse. :*
Cestitam i ovdje! 😙😙😙😙 javljaj nam se kada stignes 😊
Ajme cure samo da se prijavim. Noćas u 0.28h stigla nam je Lena. 3,130kg, 49 cm. Danas se učimo dojiti… I tako. Pozdravljam vas sve. I šaljem puse. :*
Cestitke i od nas!! 🤗🤗
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji