I me, nek ste se vi najeli!!! 😍😍😍
Ni D nije previse spavao danas... i malo bi njorgao malo bi bio dobar i igrao se sa onim visuljcima u njihaljci ali sto je tu je... nije ni njima svaki dan isti...
mene boli grloooo Opet cu si napraviti kamilicu s limunom i medom...
Kiki, uuuu, dooobro da si reagirala na vrijeme!!!
Evo i mene curke moje! Konacno da se javim nakon 100 godina! Nadam se da me niste izbrisale s popisa! 😉
Mi smo super. Lucija je velika i zdrava! Mi smo isto preboljeli mastitis i sad je sve ok. U fazi smo selidbe u nas stan, pa kupujemo namjestaj i tehniku i bas smo u guzvi. No veselim se Bozicu u novom stanu!
Cestitke svim mamama! Vjerojatno vas je vecina rodila do sada! Uzivajte sa svojim smotuljcima!
Puse svimaaa!
Poz, Malena 😘😘😘😘😘 Javi nam se kad stignes... drago mi je sto je Lucija dobro i sretno sa seljakanjem..
Evo jedne slikice nakon poroda...
Barbs bas ste slatki 😍 Mi se nikad be slikamo u setnji jer uvijek zaspi pa mi ga milo buditi. Eto, danas smo isli oko 4 na setnju, zapajkil je i jos se nije probudil. A inace rijetko spava po danu, valjda mu godio svijezi zrak.
Ja se izlezavam i trazim apartman za more za iducu godinu 😄😄
Prije podne smo imali radno....spremanje, peglanje, kuhanje. 😓
Kiki drago mi je da si na vrijeme reagirala, brzo ozdravljenje ti zelim☺
url=https://lilypie.com]
hegdehog, cestitke!!!😚😚😚😚
Barbs, zgodni ste jako! ☺😚
Meni je cijeli dan sisica jedna, sisica druga, kratko rucak i pranje vesa i ponovno sisica, zaspe 5 min pa se probudi, gleda i opet trazi sisu.
Nadam se da ce noc bit bolja.
Kiki, brzo ozdravljenje!
Dena, ti vec na moru a jos ni Bozic docekali hahahha Al razumijem te, i ja vise volim ljeto i more nego ove hladnoce...
Dala sam mu 1x ad jer vise nisam mogla stajat, mislila sam da cu zaspat na nogama...
Hedgehog, cestitam, uzivaj🤗
Kiki, dobro da si reagirala na vrijeme, ni ja nisam znala da moze bez kvrga biti upala
Dala sam mu 1x ad jer vise nisam mogla stajat, mislila sam da cu zaspat na nogama…
Jel zaspao poslije ad?
Sortiraj odgovore
Najstariji