Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    19. Studeni 2017. 19:43

I me, nek ste se vi najeli!!! 😍😍😍
    Ni D nije previse spavao danas... i malo bi njorgao malo bi bio dobar i igrao se sa onim visuljcima u njihaljci ali sto je tu je... nije ni njima svaki dan isti...
    mene boli grloooo  Opet cu si napraviti kamilicu s limunom i medom...
    Kiki, uuuu, dooobro da si reagirala na vrijeme!!! 

• M@lena
    19. Studeni 2017. 19:46

Evo i mene curke moje! Konacno da se javim nakon 100 godina! Nadam se da me niste izbrisale s popisa! 😉
    Mi smo super. Lucija je velika i zdrava! Mi smo isto preboljeli mastitis i sad je sve ok. U fazi smo selidbe u nas stan, pa kupujemo namjestaj i tehniku i bas smo u guzvi. No veselim se Bozicu u novom stanu!
    Cestitke svim mamama! Vjerojatno vas je vecina rodila do sada! Uzivajte sa svojim smotuljcima!
    Puse svimaaa!

barbs
    19. Studeni 2017. 19:52

Poz, Malena 😘😘😘😘😘 Javi nam se kad stignes... drago mi je sto je Lucija dobro i sretno sa seljakanjem..
    Evo jedne slikice nakon poroda...

1.slika 19.11. a druga 21.09.
    1.slika 19.11. a druga 21.09.

• Dena1009
    19. Studeni 2017. 20:17

Barbs bas ste slatki 😍 Mi se nikad be slikamo u setnji jer uvijek zaspi pa mi ga milo buditi. Eto, danas smo isli oko 4 na setnju, zapajkil je i jos se nije probudil. A inace rijetko spava po danu, valjda mu godio svijezi zrak.
     Ja se izlezavam i trazim apartman za more za iducu godinu 😄😄
    Prije podne smo imali radno....spremanje, peglanje, kuhanje. 😓
    Kiki drago mi je da si na vrijeme reagirala, brzo ozdravljenje ti zelim☺

url=https://lilypie.com]

19. Studeni 2017. 20:51

hegdehog, cestitke!!!😚😚😚😚
    Barbs, zgodni ste jako! ☺😚
    Meni je cijeli dan sisica jedna, sisica druga, kratko rucak i pranje vesa i ponovno sisica, zaspe 5 min pa se probudi, gleda i opet trazi sisu.

Nadam se da ce noc bit bolja.
    Kiki, brzo ozdravljenje! 
    Dena, ti vec na moru a jos ni Bozic docekali hahahha Al razumijem te, i ja vise volim ljeto i more nego ove hladnoce...

19. Studeni 2017. 20:54

Dala sam mu 1x ad jer vise nisam mogla stajat, mislila sam da cu zaspat na nogama...

panica
    19. Studeni 2017. 21:09

Hedgehog, cestitam, uzivaj🤗
    Kiki, dobro da si reagirala na vrijeme, ni ja nisam znala da moze bez kvrga biti upala

• sretna
    19. Studeni 2017. 21:11

mamisita27

Dala sam mu 1x ad jer vise nisam mogla stajat, mislila sam da cu zaspat na nogama…

Jel zaspao poslije ad?

19. Studeni 2017. 21:12

Dena, je ko top

19. Studeni 2017. 21:13

sretna* ne dena, kprosti jis nisam sebi dosla😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.