Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    20. Studeni 2017. 00:56

mamisita27

sanjchi255

mamisita27

sad sam probudila muza da mu napravi flasicu a on kralj pjeva:"Nema sna, za me nema, budi mene moja zena, napravi de sinu mlika, umorila se cika!"😂😂😂

Koji kralj😂😂😂😂😂😂😂
    A gle, ak je stalno na cici i jos trazi onda ga AD nece ubit. Super za one koji nemaju potrebu dodavat al jbg ima nas koji imamo tu potrebu..al to nr znaci da ce nam djeca bit manje ili vise zdrava nego ova druga…samo je to tako…najbitnije da djeca napreduju😊

Potpisujem ovo od rijeci do rijeci!😚Iako je moj sad popio ad, pa je bljucnu pa se ukskio pa sam ga svlacila i opet urla i sad sam ga opet stavila na sisu ne znam sta da radim s njim!!!! Sisa ko lud, ak sad ne zaspe, krepat cu. Nisam oka sklopila cijeli dan…Blago se tebi Sanjchi😣

Mamisita i kod nas je tako,sad mi je na rukama i spava ako je spustim urlanje da cijela zgrada ori.....

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    20. Studeni 2017. 01:07

Bradavice me bole,stavila sam pelenu a i to me iritira a oci jedva drzim otvorene,cijeli dan sama s njom jer je dragi radio rucak sam doslovno progutala,a svi govore moras odmarat pa kad da odmoram,bitno da dolaze selfie radit a jeb.....nemojte se ljutit al malo se moram zalit,danas su mi dosli od dragog roditelji i odmah je uzmu i cim pocne plakat ona je po njima gladna ajde brzo sisu van da se umiri joj idu mi svi na k....

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

20. Studeni 2017. 01:47

vjerujem ti bbrletic i ja sam van sebe jos imamo show. popio je 60 ml u dahu pa se pokako, pa je opet sisao i opet urlao pa sam vidila da ima smrklje reko to mu smeta pa sam usisala smrklje pa smo mu dali jos 30 ml bocice i to je sve slistio i jos gleda ko sova😢

20. Studeni 2017. 01:52

Zaspao je...idem se bacut kroz prozor hahahah jao idem soavat nemrem dalje

• Dena1009
    20. Studeni 2017. 02:42

Mamisita kod tebe je to skok u razvoju kolko vidim, sa 3tj.? 
    Nadam se da ces se sad naspavati, bar malo. Svaka vam cast mame, izdrzite❤

url=https://lilypie.com]

Barkleys
    20. Studeni 2017. 04:08

Joj drage moje klokanice, eto mene s prvim problemom. Naravno, dojenje. -. - znači, jučer sam cijeli dan pokušavala staviti L na sisu, zvala sam sestre, btw divne su, one su ju stavljale, ali maloj to nije interesantno. Kužim da ja možda krivo stavljam, ali i sestre su komentirale kako neobično. Povukla je par puta taj kolostrum. Ali ono ili je uspavana, ili je nervozna ili se smije i prodaje zjake... Sviđa joj se biti u mom naručju, puno se mazimo... Ali sisu neće. Ja sam mislila da će ona prirodno htjeti sisati. O. O 

barbs
    20. Studeni 2017. 04:47

Hedgehog, tako je i Diego... stavio bi cicu u ustima, povukao 2-3x i pustio i naravno VRISTAAANJEEEE cijeli dan jer je gladan i kad su mi ga sestre pravilno stavile na cicu je poceo jesti...

barbs
    20. Studeni 2017. 04:49

Marijana, zao mi je radi suma na srcu ali bit ce sve u redu 😘😘😘😘😘😘 Javljaj nam svakako novosti..
    Dena, jooojjj, preslatkii jeeee!!! 😍😍😍😍😍😍😍😍
    Sanjchi, jedva sam ju skuzila HAHAHAHA 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 dobro je ona zamotana... da joj ne bude hladno 😉😉😉

barbs
    20. Studeni 2017. 04:50

Mamisita i Sretna, uufffff.. dobro da ste mu dale AD da mozete i vi malo odmoriti a ne samo on...
    Mamisita, hm ,da... i meni se cini da je skok u razvoju... Diego je isti bio aaaaliiii navecer bi barem zaspao od umora...

barbs
    20. Studeni 2017. 04:52

Idem spavati... bit ce naporan ponedjeljak... Grlo me boli... nos mi se zacepljuje... Da li znate sto dojilja moze piti za prehladu?? Jedem med, propolisom pospricam grlo i aquamarisom nos....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.