sretna* ne dena, kprosti jis nisam sebi dosla😂
Neka si mu dala. I on i ti ce te odmorit malo napokon
Frajer se probudio, pa sam probala napraviti nekoliko slicica...trajalo 3min, onda se on ukakao, a meni krepala baterija😅 Evo rezultata...
url=https://lilypie.com]
sretna* ne dena, kprosti jis nisam sebi dosla😂
Neka si mu dala. I on i ti ce te odmorit malo napokon
Hvala ti draga na podrsci 😙😙😙😙Bas ga gledam jadnog muci se i sisa bez pauze...
Dena, premedenko jeSlici na mog samo je moj u tamnijoj varijanti(kosa/ten)
Dena koje sretno, premedeno dijete! 😍
Mamasita ja sam P sad dala AD prvi put. Urlaa brate mili da sam vec bila izvan sebe, povuce par puta i nece sisat, ali znam da ima mlijeka jer curi kad pusti ali nece i nece i nece cicat. Izdojit vise ne mogu nis, i isla sam naoravit flasicu. Nije ni nju htio oa sam ooet davala cicu i povuce 2 outa i u plac onda opet flasicu e to je orihvatio i prvo cuclao kao dudu i kad je shvatio da curi, sve je popio. Eto, ne znam jer zbig te nervoze ne zeli cicat ili sta...ali sad se bar najeo i zaspao. Doduse nesto stenje jer ga crijeva muce, ali to je sad druga stvar
Dena presladak je V! Nama su na pregledu kod pedijatra ustanovili sum na srcu. Idemo u uto kardiologu, privatniku, jer ni ovdje u DE se nemre dobiti termin u najkracem roku ako je beba u pitanju... tek sredinom 12.mj. Nadam se da je sve u redu, pise na netu da puno novorodjencadi to ima. Ali ipak sam malo zabrinuta....
Dena presladak je V! Nama su na pregledu kod pedijatra ustanovili sum na srcu. Idemo u uto kardiologu, privatniku, jer ni ovdje u DE se nemre dobiti termin u najkracem roku ako je beba u pitanju… tek sredinom 12.mj. Nadam se da je sve u redu, pise na netu da puno novorodjencadi to ima. Ali ipak sam malo zabrinuta….
Hvala Marijana! I nama su rekli da se rađa jako puno beba sa problemima sa srcem. Nadam se da ce sve biti dobro, sumovi inace nisu toliko opasni kolko sam cula, mojoj mami su ustanovili da ima šum kad je prosla 40 i to kod pretraga za OP. Al naravno da se brines, ma brinemo se i kod prehlade, a kamoli takvo sto. Najbolje da idete cim prije i da se umirite. Sretno❤
Mamisita a moj je ispao na mene vise, tata mu je isto crn. Zanimljivo je sto su kumica i V rođeni na isti dan i imaju crnu kosu i blijedu put, ja ih zovem snjegulice 😂
url=https://lilypie.com]
Napisem komentar i ne ucita se ! 😣
Sretna, pa bolje da im damo nego da su gladni. Sta kaze Sanjchi, bitno da su zdravi i da napreduju...Ne znam zasto tvoj nece sisati...Moj hoce ko lud satima i nakin svega popije flasicu.Npr.Sad je od 21 sat na sisama, obje je isisao i zaspe i stavim ga na rame da podrigne, pidrigne i zaspe i stavim ga u krevetic i probudi se i urlaaàa...trazi ustima sisu.
sad sam probudila muza da mu napravi flasicu a on kralj pjeva:"Nema sna, za me nema, budi mene moja zena, napravi de sinu mlika, umorila se cika!"😂😂😂Kaze da je to njegova izvedba klape😁
Ak nis ovako jadnu me uspio oraspoloziti.
Sanjchi super za babinje😚
Marijana drzim fige da sve bude dobro, bas mi je zao, nadam se da ce na kraju biti sve ok. Drzi se😙😙
sad sam probudila muza da mu napravi flasicu a on kralj pjeva:"Nema sna, za me nema, budi mene moja zena, napravi de sinu mlika, umorila se cika!"😂😂😂
Koji kralj😂😂😂😂😂😂😂
A gle, ak je stalno na cici i jos trazi onda ga AD nece ubit. Super za one koji nemaju potrebu dodavat al jbg ima nas koji imamo tu potrebu..al to nr znaci da ce nam djeca bit manje ili vise zdrava nego ova druga…samo je to tako…najbitnije da djeca napreduju😊
Potpisujem ovo od rijeci do rijeci!😚Iako je moj sad popio ad, pa je bljucnu pa se ukskio pa sam ga svlacila i opet urla i sad sam ga opet stavila na sisu ne znam sta da radim s njim!!!! Sisa ko lud, ak sad ne zaspe, krepat cu. Nisam oka sklopila cijeli dan...Blago se tebi Sanjchi😣
Sortiraj odgovore
Najstariji