Ajme cure samo da se prijavim. Noćas u 0.28h stigla nam je Lena. 3,130kg, 49 cm. Danas se učimo dojiti… I tako. Pozdravljam vas sve. I šaljem puse. :*
Cestitam!!! 😍☺
Hedgehog, cestitkeee!!! 😍😍😍😍😘😘😘 Jos jednom!!! 😘😘😘😘😘 A za popis... moram i Hope dodati a nisam zapamtila kad je rodila.... i sta
Osli gosti! Dobila sam sal, kapu i tortu ☺
Prejeli smo se 😥😆
Sad smo rasirili kauc u dnevnom boravku i umiremo 😂😂😂
Ema mi budna od jutra, samo je 1x zaspala na 20min.
Al sva sreca dobra je bila.. samo je gledala okolo i smijala se.
Evo me, stigla sam u zadnji tren na hitnu, tako su rekli. Doma nisam imala temperaturu a vec na hitnoj 37,3, kazu da bi do jutra sigurno imala 40. Uglavnom, upalile su se neke zlijezde, mastitis ali blazi i pocetni. Dobila sam antibiotik al normalno mogu dojiti i dalje. Uopce ne znam kako sam to dobila...sisa mi je skroz mekana, nema kvrga ni nista i dojim non stop, al eto, moguce je.
Cestitam novim mamicama! ❤️❤️🎉🎉
Evo me, stigla sam u zadnji tren na hitnu, tako su rekli. Doma nisam imala temperaturu a vec na hitnoj 37,3, kazu da bi do jutra sigurno imala 40. Uglavnom, upalile su se neke zlijezde, mastitis ali blazi i pocetni. Dobila sam antibiotik al normalno mogu dojiti i dalje. Uopce ne znam kako sam to dobila…sisa mi je skroz mekana, nema kvrga ni nista i dojim non stop, al eto, moguce je.
Ajde super da si reagirala i da su sprijecili daljne komplikacije. Mene vise gotovo nista ne boli
Sretna super da te ne boli! Mozda je tebi bilo samo neko blago zacepljenje koje je beba izvukla.
Evo me, stigla sam u zadnji tren na hitnu, tako su rekli. Doma nisam imala temperaturu a vec na hitnoj 37,3, kazu da bi do jutra sigurno imala 40. Uglavnom, upalile su se neke zlijezde, mastitis ali blazi i pocetni. Dobila sam antibiotik al normalno mogu dojiti i dalje. Uopce ne znam kako sam to dobila…sisa mi je skroz mekana, nema kvrga ni nista i dojim non stop, al eto, moguce je.
Vidis, ja sam mislila da je kod mastitisa dojka crvena bolna i tvrda. Znaci moze biti i mekana..nisam to znaka. dobro da si na hitnu otisla.
I me, to sam i ja mislila, zato sam i pomislila da je mozda soor. Meni se pojavilo crvenilo uz bradavicu mozda prije dva sata, ali dojka je i dalje skroz mekana. I to crvenilo je skroz malo. Al tko zna kako bi to izgledalo do jutra...
I me, to sam i ja mislila, zato sam i pomislila da je mozda soor. Meni se pojavilo crvenilo uz bradavicu mozda prije dva sata, ali dojka je i dalje skroz mekana. I to crvenilo je skroz malo. Al tko zna kako bi to izgledalo do jutra…
Nisam ni ja znala da je mastitis moguc na taj nacin. Ali ti si bila rekla i da se ne osjecas dobro, dok meni nije bilo nista. Tko zna sta je meni bilo, ali dobro da.je proslo i tebi i meni!
Sretna da, ja se od jucer osjecam lose, kao da imam gripu ili virozu, boli me sve, i to mi je od tog mastitisa najvjerojatnije. Kad dode do upale obicno se ne osjecas dobro, a mozda sam stvarno bolesna. Kako god, antibiotik ce sve rijesiti. Bitno da malom nije nista.
Sortiraj odgovore
Najstariji