Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    19. Studeni 2017. 18:30

Hedgehog

Ajme cure samo da se prijavim. Noćas u 0.28h stigla nam je Lena. 3,130kg, 49 cm. Danas se učimo dojiti… I tako. Pozdravljam vas sve. I šaljem puse. :*

Cestitam!!! 😍☺

barbs
    19. Studeni 2017. 18:34

Hedgehog, cestitkeee!!! 😍😍😍😍😘😘😘 Jos jednom!!! 😘😘😘😘😘 A za popis... moram i Hope dodati a nisam zapamtila kad je rodila.... i sta 

I_me
    19. Studeni 2017. 18:47

Osli gosti! Dobila sam sal, kapu i tortu ☺
    Prejeli smo se 😥😆
    Sad smo rasirili kauc u dnevnom boravku i umiremo 😂😂😂
    Ema mi budna od jutra, samo je 1x zaspala na 20min. 
    Al sva sreca dobra je bila.. samo je gledala okolo i smijala se.

Kiki156
    19. Studeni 2017. 18:58

Evo me, stigla sam u zadnji tren na hitnu, tako su rekli. Doma nisam imala temperaturu a vec na hitnoj 37,3, kazu da bi do jutra sigurno imala 40. Uglavnom, upalile su se neke zlijezde, mastitis ali blazi i pocetni. Dobila sam antibiotik al normalno mogu dojiti i dalje. Uopce ne znam kako sam to dobila...sisa mi je skroz mekana, nema kvrga ni nista i dojim non stop, al eto, moguce je. 
    Cestitam novim mamicama! ❤️❤️🎉🎉

• sretna
    19. Studeni 2017. 19:00

Kiki156

Evo me, stigla sam u zadnji tren na hitnu, tako su rekli. Doma nisam imala temperaturu a vec na hitnoj 37,3, kazu da bi do jutra sigurno imala 40. Uglavnom, upalile su se neke zlijezde, mastitis ali blazi i pocetni. Dobila sam antibiotik al normalno mogu dojiti i dalje. Uopce ne znam kako sam to dobila…sisa mi je skroz mekana, nema kvrga ni nista i dojim non stop, al eto, moguce je.

Ajde super da si reagirala i da su sprijecili daljne komplikacije. Mene vise gotovo nista ne boli

Kiki156
    19. Studeni 2017. 19:02

Sretna super da te ne boli! Mozda je tebi bilo samo neko blago zacepljenje koje je beba izvukla. 

I_me
    19. Studeni 2017. 19:03

Kiki156

Evo me, stigla sam u zadnji tren na hitnu, tako su rekli. Doma nisam imala temperaturu a vec na hitnoj 37,3, kazu da bi do jutra sigurno imala 40. Uglavnom, upalile su se neke zlijezde, mastitis ali blazi i pocetni. Dobila sam antibiotik al normalno mogu dojiti i dalje. Uopce ne znam kako sam to dobila…sisa mi je skroz mekana, nema kvrga ni nista i dojim non stop, al eto, moguce je.

Vidis, ja sam mislila da je kod mastitisa dojka crvena bolna i tvrda. Znaci moze biti i mekana..nisam to znaka. dobro da si na hitnu otisla. 

Kiki156
    19. Studeni 2017. 19:06

I me, to sam i ja mislila, zato sam i pomislila da je mozda soor. Meni se pojavilo crvenilo uz bradavicu mozda prije dva sata, ali dojka je i dalje skroz mekana. I to crvenilo je skroz malo. Al tko zna kako bi to izgledalo do jutra...

• sretna
    19. Studeni 2017. 19:09

Kiki156

I me, to sam i ja mislila, zato sam i pomislila da je mozda soor. Meni se pojavilo crvenilo uz bradavicu mozda prije dva sata, ali dojka je i dalje skroz mekana. I to crvenilo je skroz malo. Al tko zna kako bi to izgledalo do jutra…

Nisam ni ja znala da je mastitis moguc na taj nacin. Ali ti si bila rekla i da se ne osjecas dobro, dok meni nije bilo nista. Tko zna sta je meni bilo, ali dobro da.je proslo i tebi i meni!

Kiki156
    19. Studeni 2017. 19:25

Sretna da, ja se od jucer osjecam lose, kao da imam gripu ili virozu, boli me sve, i to mi je od tog mastitisa najvjerojatnije. Kad dode do upale obicno se ne osjecas dobro, a mozda sam stvarno bolesna. Kako god, antibiotik ce sve rijesiti. Bitno da malom nije nista. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.