Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Studeni 2017. 11:24

ja onak ne znam kak se zovem a kamoli da pjevam

• Barbi13
    19. Studeni 2017. 11:51

mamisita27

Tako je meni bilo proslu noc😢drzi mi se mamisita

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

19. Studeni 2017. 12:00

bbrletic13

mamisita27

Tako je meni bilo proslu noc😢drzi mi se mamisita

😙😙😙😙😙😙

Kiki156
    19. Studeni 2017. 13:34

Zvala sam hitnu. Kazu da je bolje da dodem ako je dojka upaljena. Mozda je i mastitis 😭 Nemam temperaturu ali navodno ne moram ni imati. Kazu da ce vadit krv i masirat dojku - zamolit cu da to ne rade ako je ikako moguce jer bolesno boli. 

• sretna
    19. Studeni 2017. 13:38

Kiki156

Zvala sam hitnu. Kazu da je bolje da dodem ako je dojka upaljena. Mozda je i mastitis 😭 Nemam temperaturu ali navodno ne moram ni imati. Kazu da ce vadit krv i masirat dojku - zamolit cu da to ne rade ako je ikako moguce jer bolesno boli.

Hm, kod mene nije bas tako. Evo danas me jos samo boli na jednom dijelu manjem i to ne boli jako uopce. A mastitis kod mene nije sigurno

• sretna
    19. Studeni 2017. 13:59

sanjchi255

Ja bila u ducanu sad..wuhuuuu 😂😂😂😂 malo ME TIME😁

Suuuper! Jel da da pase kad malo sama odes negdje? 😄

• Barbi13
    19. Studeni 2017. 15:00

Ma kad idem bacit smece sam sretna😆😆😆

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Aurora1611
    19. Studeni 2017. 15:18

Hedgehog i Dolores su rodile, još Lucu cekamo s vijestima 😊

violeta1
    19. Studeni 2017. 15:25

Mamisita bravo za muza... najbolje je bit takav 😊
    Marijana ooa super kupnja dugo je trajalo. mi idemo sutra, bas me zanima kako ce biti. Inace vikendom je uvijek guzva pa gledamo da idemo radnim danom i to do podne. Malo ljudi i bas je bolje s bebom mi tako, prije sam uvijek vikendom isla u kupnju hehe
    Evo nas danas, kosa mu je otpala i bas je slaba, ali raste mu nova ima malo se vidi. 😊 Mislim da imamo isti kompletic kao Diego 😊 Bili smo na rucku kod mojih i tata moj ga je prvi put drzao, pa je plesao s njim hehe a drzi ga smjesno hahahah jadan covjek preznojio se 😂😂😂

violeta1
    19. Studeni 2017. 15:27

sanjchi255

Ja bila u ducanu sad..wuhuuuu 😂😂😂😂 malo ME TIME😁

Obozavam ove trenutke heheh 😊😊😊 Kratki a tako dragocijeni 😃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.