OOOOPEEEEETTTT mi se izbrisaaaoo
Ugl... muzeva me rodjakinja upozoravala na unos tekucine... kad osjetim da su mi punije da smanjim unos tekucine jer se onda pune mlijekom jos brze...
A sto cu... voliiimmm piti gagahahahhahhaha
Diego se sad igra u ljuljacki... obozava ono ogledalo hahahahahahaa cesto zna piljiti i po 10-15min u SAMOG sebe ahaahahah a ja doruckujem... mmmmm ... DOMACA MARMELADAAAA na meniju danas... i pijem kavu... muz surfa i prica mi o akcijama na BLACK FRIDAYu ahahha
(lijeva slika)2 mj i 10 dana nakon poroda
I me super izgledas ma povuci ce se i to bez brige
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
(lijeva slika)2 mj i 10 dana nakon poroda
I me super izgledas ma povuci ce se i to bez brige
Znas da mi uopce ne smeta i ne opterecujem se! To mi je samo ( kao i rez od carskog) znak da pokraj sebe imam svoju srecicu 😊
I me jel te boli jos uvijek rez? Meni je danas 3 tjedna od carskog i jos uvijek osjecam rez...boli manje naravno al i dalje boli i zateze
I me jel te boli jos uvijek rez? Meni je danas 3 tjedna od carskog i jos uvijek osjecam rez…boli manje naravno al i dalje boli i zateze
Belle osjetila sam ga nekih mjesec, mjesec i pol najvise. Sad skuzim da imam rez samo kad se idem tusirat i vidim da. Nista ne osjetim nit me zateze ni boli.
Belle meni se skroz povukao, gotovo je ravan ali imam onak malo viska koze u predjelu i ispod pupka. Ali zato na bokovima, guzi i nogama imam viska 😥 moram 10kg skinuti. 5kg od trudnoce i 5kg prije nje.
Barbs ja imam Aventovu elektricnu i zadovoljna sam (bila). Bilo bi bolje da je dvostruka ali sta sad... ionako se vise ne izdajam. Ako bih i trebala izdojiti, napravila bih to rucno jer istodobno izdajajuci obje u posudice u 10ak min mogu izdojiti 100ml. Kad su mi cice tvrde malo izdojim u umivaonik da smanjim pritisak, ali ne izdajam da ne navucem jos vise mlijeka... sta ce mi toliko zaliha u zamrzivacu? Izdojila bih se kad bih znala da cu nekamo ici i ostaviti malenog na cuvanje.
Shopping jucer smo proveli 4h u shoppingu i na rucku. Nauzivala sam se shushija kad ga nisam smjela u trudnoci. Njam! Malenog sam 2x podojila u prostoru za dojenje koji je zidom odvojen od komoda za prevlacenje u prostoriji shopping centra, jako sam se ugodno iznenadila vidjevsi da su unutra prave fotelje za dojenje. Sad stvarno mogu bez straha ici u kupnju, u centru grada npr to nije izvedivo...
ja jedva gledam imali smo ludu bic, sa sise na sisu. na kraju ga je muz preuzeo pa je odspavao nekih sat i pol , dva..pred zoru... glava me bolu
i mm ima takooo debele zivce, radi po cijeli dan al njemu je gust njega nosit i pjeva u 4 ujutro bez problema, taj je tak smiren uopce ne gubi zivce...ja ne znam kak tak moze...nije ni cudo da mali zaspe na njemu u roku 5 min
Sortiraj odgovore
Najstariji