Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    19. Studeni 2017. 08:52

juuutrooo 😍😍😍😍
    hvala na info o ozdajalicama... ja imam od Medele aaaaliiii mi je pocela pustati... 
    Bella, juhuuuuuuuu, naapokon je u to proslo kod vas i super za sppavanjeeee... 😍😍😍😍
    I me, aaaaahhh daaa.... 😂😂😂😂😂 a sto cu kad me razbudi kad ga hranim + tek onda imam vise free time za surfanje 

barbs
    19. Studeni 2017. 08:55

Bebushka, vidis, bas cu pitati frendicu koja ima el.izdajalicu ako je tsko i kod nje...
    Onda kad sam pisala da D spava se zbudio nakon toga... oko mu se zacepilo   sutra cu zvati pedijatricu da posalje kapi...  iiii do 6 nije zasp

barbs
    19. Studeni 2017. 08:58

i me, 2 MJ DANAAAS!!!!  Cestitkeeee 😍😍😍😍

barbs
    19. Studeni 2017. 09:01

AAAAA  nije mi se gore poslao komentaaarrrrr 
    Ugl... Malo prije sam se probudila i gledam: wtf? Otkud mali u nasem krevetu???  uopce se ne sjecam kad je dosao hahaha
    Fali mi koji sat sna...  pa eeeetoooo ti  Barbs suuuurfaaaajjj 

I_me
    19. Studeni 2017. 09:27

Ej jutro! 
    Barbs-hvalaaaaa! 😘😍
    I ja surfam nocu kad ema papa..😂😂 inace bi zaspala dok mi je na sisi..
    Danas se probudila u 6 i guguce i smije se.. nikad nije bila tako raspolozena kao danas. Pa sam ju uzela i nahranila i kao zaspat ce mos mislit. Muz ju je uzeo i odnio u dnevni i upali joj lampice.. tek tada je poludila.. kako se smijala 😍😍😍 i stalno neki aaaa,uuuu, mlatila rukama i nogama,bas sreca😍.. kaze muz : 100% moja,luda za lampicama 😂😂😂. Nakon pola sata je zaspala. Ja sam sad spremala malo stan jer mi kumovi dolaze na rucak. (Muz kuha,nedjelja je njegov dan za pecenje 😂😂)

I_me
    19. Studeni 2017. 09:37

Belle i brletic-drago mi da ste se naspavale 😊☺

violeta1
    19. Studeni 2017. 09:57

Barbs ja imam tommy tippe posudila od sogorice, ali koristila sam ju samo dva puta, meni izdajalica uopce ne treba doma. 2 dana su mi sise bile pune i tvrde i malo sam izdojila, a ovako ne, bas su kao inace, vise ni ne osjetim nista, mali sve izvuce. Glados. Ja kad cujem da se vi izdajete pitam se jel ja imam mali ili... mozda se stvorila ponuda i potraznja pa je sve u redu.
    Mali se jutros oko 5h budio pa se zabavljo s tajom i oko 7h siso, sad spava al malo se javlja. Sinoc je tek oko pola11 zaspao. A bio budan od 6h.

Belle84
    19. Studeni 2017. 09:57

Curke jel se vama skroz povukao trbuh od poroda ili ga imate jos?

barbs
    19. Studeni 2017. 10:02

I me, preeeeslatkaaaa jeeeee!!! 😍😍😍😍😍 A muz, opet sa svojim legendarnim bombama!! uuuuu... nek je nedjelja njegov dan 😁😁😁😁 moze uzetu i jos koji hahhahahahaa
    Belle, nije..
    Violeta, ja se izdajem kad negdje idem bez njega... A cice su mi puuuneeeee 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Na to me upozorava muzeva rodjaki

• Barbi13
    19. Studeni 2017. 10:04

Belle84

Curke jel se vama skroz povukao trbuh od poroda ili ga imate jos?

Mlohav mi je trbuh😭😭😭😭

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.