Napokon je zaspala idem i ja jer ce brzo budjenje😴😴😴
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Mi smo do sada svasta dobili... i.novce i poklom bonove u DMu i to 300 i 500 kn.. i opreme i kremice... a sve to suuupeer dodje 😊 a novce cuvam i otvorit cu mu stednju... nisam bas sve novce sacuvala... bila je kriza
Sretna, je zaspao
Kiki, sto je to SOOR?
Violeta, kroz dan su vecinom prazne jer je cesce na cici a eto sad se probudio i vec su tvrdje....
Bbrletic, ohhhhoooo... ti bi jeeeelaaa???? pa ne ide ti to tako... hahaha... Beba odlucuje Ima sretna pravo.... u jednu ruku Petra a u drugu hrana... Bome sam se ja ispea
*Ispraxirala sam.se u tome..
cak sad mogu u hranu ba sporetu provjeravati
D je zaspao TOT kad smo legli muz i ja oko 22.30 a od 20.30 je kljucao u kreveticu.... i evo u 1h se zbudio da bi jeo... Pojeo je sve iz jedne cice i onesvijestio se a
Boook barbs 😄 probudio se oko 23 h, ami sam mu uvalila dudu i tako drzala pa je zaspa sad do 1 h. Pojeo jeo, pokakao se i sad cekam ds se smiri i da ga orebacim u kinderbet. Nadam se da kod drugog budenja nece ooet imat period budnosti od 2h!
Panica kod mene nije soor. Ako to imas onda bi bol , peckanje i ostalo imala na bradavici, a mene bradavice ne bole niti mi imaju kakav drugaciji oblik ili boju..
Sretna, aaa uuuu ... Ja se sjecam prosli tj kad je D bio jeo negdje oko 18-19h i nakon kupanja je zaspao odmah i ja legla oko 22.30 kad eto njega u 23h trazi jesti... komaaaaaaaaa... Nadam se da ce izdrzati duuuze
Mislim na P-a, Sretna.. D znam da ce se oko 4-4.30 probuditi... a ja umjesti da spavam surfam hahhahaha
Sretna mene isto ne bole bradavice niti imam promjena vec me samo boli sisa na dodir i to samo jedan dobji dio sise. Ne znam, citala sam da ne mora boliti bradavica i da ne mora biti vidljivih promjena, da moze biti i samo bol u sisi. Sutra cu zvati pedijatra ili savjetovaliste za dojenje pa javim sto kazu. Mali isto nema nikakvih vidljivih naslaga u ustima...
Jel ti svome dajes da jede iz te sise? Ja sam sad dala jer bi pukla od prepunjenosti.
Zasto se ovakvo nesto uvijek dogada VIKENDOM??
Barbs soor je gljivica, candida, koja moze nastati i na/u dojci. Moze je imati mama, beba ili oboje. Ako ima beba onda u ustima ima onaj bijeli sloj, a mamu boli bradavica ili sisa. To je sto sam nasla na netu..
Sortiraj odgovore
Najstariji