Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    18. Studeni 2017. 21:01

Kiki156

Cure, mene boli (poprilicno!) desna sisa. Mekana je i malom sam dala da sise iz nje jer sam mislila da je od viska mlijeka. Ali evo sad nakon sisanja boli me jos vise 😭😭😭😭 sta bi to moglo biti?? Nema nikakvih kvrga i mislim da nije od zacepljenja. Cak me lagano i pecka. Izvana se ne vidi nista.

Ista stvar i kod mene i isto desna sisa! Nema cvorova, nije crveno ni nateceno, ali boli za poludit i to onako sa strane pa prema dolje. I na najmanji dodir boli i kao da pecka kak si rekla. Prvi put se susrecem s tim. Cak sam masirala, ali nista. Ne kuzim

barbs
    18. Studeni 2017. 21:09

Aurora, slooobodno!! 😘😘😘 Nazalost, ne stignemo sve biti akvitne i tamo i tu... Poprilicno bude tesko i ovdje biti aktivna.. 
    Kiki, mene bradavice znaju boljeti... ne previse ali ful neki neugodan osjecaj..
    BOZIC-

barbs
    18. Studeni 2017. 21:10

Mjesto u krevetu - mislim da cu ga JA izgubiti jer Diego ga poprilicno okupira (moju stranu!!!) ujutro a muz spava na svojoj 
    Bili su nam frendovo u babinje do 20h... dobili smo hranilicu, Violeta pelene br 4 i

barbs
    18. Studeni 2017. 21:11

*100 kn....
    Mamisita, ne mislim da je prerano.. bitno da si ga lijepo obukla 

violeta1
    18. Studeni 2017. 21:58

Wuhu Barbs predobro babinje od frendova. Kod nas ni sestre tako ne daju 😂😂😂 500kn daju roditelji, a sestre 200-300kn i jos neke sitnice od robe. A frendovi vecina ne novce samo robica, ali me jedna frendica iznenadila 200kn i poklon je donela. Kad cujem tvoje babinje ostanem paf hehe

• Barbi13
    18. Studeni 2017. 22:22

Toliko sam bila sretna da cu vecerat u miru jer sam se namucila sa dudom i sve ljepo pripremim i pohedem jednu fetu i cujem plac ispala duda a jeb.....i evo je opet na cici a vecera ceka a gladna ko vuk i jos sama kuci😭😭😭😭😭😭

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• sretna
    18. Studeni 2017. 22:26

Bbrletic, u drugu ruku uzmi hranu i jedi 😄
    Nasa vecernja nervoza danas: pojdde malo, place i zaspi u 21h, probudio se prije 15 min i jeo i sad opet spava. Nadam se da ce sad odsoavat do pola 2-2 barem

• Dena1009
    18. Studeni 2017. 22:30

Dobra ideja o prebacivanju, ja isto vec neko vrijeme nisam bila tamo, a nije da me ne zanima😉👌
    Mamasita nije prebrzo, nas su u bolnici prakticki istjerali van na zrak, a nije imao ni 2tj.
    Bozic mm je isto lud za tim stvarima, pretproslu godinu smo morali imati na stolcima kape od djeda mraza😓😓
    Neki dan ide iz kuhinje vice "joj sta meni vec mirise na bozicne kolace", a ja taman mijenjam V  ukakanu pelenu, okrenem se i velim " i meni, vec 3. put danas" 😅

url=https://lilypie.com]

Kiki156
    18. Studeni 2017. 22:51

Sretna sad citam, da nije to soor?? 😱😱

Marijana12345
    18. Studeni 2017. 23:04

Mamasita kapsule piskavice s Amazona (Bockshornklee dr.Pandalis)
    Panica i Bela moja sister je od bolnice 3mj vukla konjuktivitis s malim, kapala majcino mlijeko pa je oko znalo biti ful sljepljeno od njega, cistila fizioloskom, kapala Tobrex... i nista... onda je procitala tu na forumu da mora malo zustrije masirati suzni kanal (do tada je masirala poprilicno njezno i cesto ali se nije otcepilo) i onda je pocela s tim i cak se malo bojala da prejako stisce, i tad je doslovno u par navrata sav gnoj iscurio i mali nikad od tad nema problema s ocima, sad je 6mj.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.