Preko dana ema je super i onda navecer poslije 7 zeza.. ne spava od 7 do ponoci.. budna da ne moze biti budnija 😂 i onda budjenje oko 2-3 i u 6. I onda dalje bez problema.. preko dana kaka normalno, a navecer ju malo pati.. i onda se iskaka, isprdi i u sekundi zaspi
I kako ju zabavis? Moj bi bio sam na rukama a to je bas tesko
Legnemo na krevet pa joj pricamo, malo ju nosam ja, malo tata,malo papa, pa ju stavim na rame kao da ce podrignut ( skuzila sam da joj pase taj polozaj).. ili ju pustim u kreveticu neko vrijeme ( ne place,nego kenjka pa se sama zabavi i smiri, pocne kljucat..)
Tako nekako i ja pokusavam, samo sto smo mi vecinom sami pa je sve na meni. Sad sam mu narucila viper, nadam se da ce se makar malo zabavit s tim.
i moja bi samo da ju nosam kad je budna, al zato jer nemamo nikakvu zanimaciju kao npr ljulju
htjela sam kupit onu šta ima vibraciju i mjuzu i ljuljanje - to mi se čini da bi moglo bit zanimljivo
ali taman kad sam dogovorila sa ženom, išla sam rodit
i sad mi je promakla ta prilika
a skupe su jaaaako nove da bih u dućanu kupila, nego treba vrebat priliku
žena-majka-carica:)
glede čaja - mi od drugog dana rođenja smo isključivo na sisi
bez duda varalica, bez bočice, bez čajeva i išta...
malo me jedino sad ova slina/sluz mori kako da ju riješim (ja sebi to riješavam nalijevanjem čajevima) ali nisam njoj htjela počet davat čaj samo zbog prehlade pa da mi se smanji količina mlijeka (šta beba više duda nešto osim sise = količina mlijeka u cicama se smanjuje nego da je samo na sisi....logično)
tako da ipak nisam još se odlučila na čaj, kapamo nos fiziološkom i to je to
toplomjer - s prvim sam kupila Braun ušni od 400+ kuna....i to je tad 400kn vrijedilo više nego šta danas vrijedi.
Ali svake lipe se isplatio, koristili smo ga i za drugo dijete i dobrih 5-6godina je bio u full pogonu. Praktičan jako i pouzdan šta je najvažnije. Ove jeftine varijante digitalnih radije zaobiđite.....meni je sveki kupila bila malome neki digitalac od 100tinjak kn i bacila sam ga u smeće doslovno. To je "koliko para toliko muzike"
Sad s njom nisam još kupila, zato jer taj imam još uvijek u kući....i radi on....mi (muž, dječaci, i ja) mjerimo sebi s njime ali ipak bih voljela možda novi uzet jer mi se nekako čini 10god predugo za elektronički uređaj (a zadnjih godina se i naputovao po izletima, pa dečki bacaju torbu/kufer na izletima, pa se to istrucka unutra) da bi bio 100% točan
Samo ga nisam još uzela jer kontam ipak imam ga kući....tako da sam nekidan radije ipak uzela inhalator (700kn, bio na popustu) npr nego da trošim na toplomjer kad i ovaj može poslužit
Sto se tice babinja i poklona i gostiju.. meni za sada samo 2 susjede bile i kumovi vjencani, moji i od muza..kako super! Mislila sam sad ce svi navalit kad ono.. 😂😂😂 na kraju mi super! Nema guzve, a i ko dodje je unutra i izadje van zapalit.. muz mi psuje stalno,na terasi pusi.. a prvi svima zabranio!! 😂
A ja samo zapalim 2 cigarete dnevno uz jutarnju kavu i poslije rucka. Nadam se da cu i to maknut.
pa nemate ni 3 tjedna......kud prije bi trebali doć?
ja bih ispalila da mi se ljudi počmu gurat
ne želim nikog vidjet u gostima prije mjesecipol starosti, pod cijenu da se svadim
bili su nam ofkors moji i njegovi odmah po dolasku iz rodilišta i redovno dođu
a osim njih jedino rodbina iz Italije kad je mala imala cca 10dana, i to samo zato jer su ljudi bili tu sad i tko zna kad će opet u Hrvatsku pa ne mogu njima reći "dođite kad uhvati mjesec dana malena"
to mi je krajnje nepristojno da bi mi netko radio presing dok beba nema ni mjesec dana, da mi smetaju
i da donose bebi boleščine izvana
dovoljno mi i mojih dečkiju iz škole šta donesu.
Mame pogledajte kako lice moj misic ima. Ja vec ludim 2 puta kod pedijatrice i samo nas otkanta, maloj djeci se ne daje nista za kozu, a ja imam osjecaj da ga to svrbi i da mu smeta. 😓🤤😢 Ovo mu je najgore podrucje...dode mi da placem
Danas sam rekla muzu da ak mu se ne smiri kroz 2 dana da cu mu uzet a derma kremu. Ne mogu to vise gledat... ja mislim da ovo nije normalno da bude ovako
Hvala, Treca sreca, za info!
Mi imamo ljuljacku i Diegu je super..
Violeta, ah jooooojjj I meni bi bilo tesko gledati ga...
Mi smo sada na suncu... Diego se sunca. Muzeva rodjakinja nam je rekla sa je mrvicu tamniji pa da ga stavim na sunce bez kapice i zastite od kolica... Hvatamo sunce i super nam je...
Eto nas na suncu. Muzeva rodjakinja je rekla da je mrvicu jos tamniji i da izadjem na sunce s njime… s time da sam i planirala…
Eeee, kuma mi je donijela steznik gace iz Lisce… yjest da sam platila 250kn aaaaaliiii cu iz iznositi… Samooo da nadjem negdje povoljnije da mogu mjenjati...
Treca sreca, koji ti steznik imas?? Gdje si kupila?? Za koliko, ako nije tajna???...
Diego nikakooo da zaspi.... A sad se isprdio hahahahhaha
Jedva cekam ruuucaaak
Sortiraj odgovore
Najstariji