Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Studeni 2017. 14:32

Bas je medena! :)) Ja cu vj svog malo kasnije izvest ako bude lijepo vrijeme. Sad spava. Skuzila sam da kad zaklopi oci na sisi, malo jos sisa i izvucem mu sisu van, podrigne razbudi se i onda place, ne dajem mu odmah dr sisu nego ga uspavam sta je nekad duzi proces al vise mi ne povraca onako ko kad je visio na sisi satima. I sad on place i isprva pljuje dudu, pa ga njisem i pjevam pa kad se malo smiri stavim mu dudu,  nekad ni to, smiri se i blazeno zaspe i spava po 2,3, 4 sata. U noci se manje budi itd. Jedino trebaju veci malo zivci za uspavat ga al niti povraca a i manje bljucka, brze podrigne itd.
    nemam pojma, mozda je i to faza

• sretna
    18. Studeni 2017. 15:20

treca_sreca

Osim na ciki, najsladje se spava - na suncu na svjezem zraku ☺

Slatkica 😊 blago vama na suncu!

I_me
    18. Studeni 2017. 15:30

Treca sreca- medena je! 😊
    Znaci uspjele ste izac iz stana i stat u lift! Si zadovoljna novim kolicima? 😆 vidim i Mila uziva vani.. 
    Mi smo danas napravili djir, obukla jaknu laganu, na kraju sam se skidala u kratke rukave koliko je sunce przilo. Mama me nazvala ( u slavoniji su) kaze vrijeme koma. Pravo jesensko. 😥

• sretna
    18. Studeni 2017. 15:40

sanjchi255

Treca areca, znaci dobro si izmjerila lift?😂😂
    Meni svekar digao tlak maloprije kad su bili…
    L je jela i kazr on: morat ces joj kasnije smanjit hranu da ne bude predebela (apelirajuci na to da bi mogla bit moje grade jer sam ja jaca)😤😤😤😤😤😤 izbacila bi ga kroz prozor i zabranila mu pristup na neodredeno😤

Da, malu bebu  ces stavljat na dijetu 😤 Boze budale!

violeta1
    18. Studeni 2017. 15:51

Sanjchi naljepnica je bas lijepa .. a svekar 😂😂😂 kimentrai i komentari, moj je rekao da je mali buco ali da mu je i tata postao buco, mamu ne smiju komentirat 😂😂😂 iako naravno djete sad ne mozes kontrolirat, moj samo sisa i kad hoce dobije sisu, ali kad odraste bude bio buco, bome ce mi pazit sta jede, necu dopustit kao moja sestra, kcer joj ima 54kg u 4 osnovne, ja sam imala toliko u 4 srednje. Al moju sestru puno toga ne sekira oko odgoja ma i oko svega, nad dvije smo nebo i zemlja.

violeta1
    18. Studeni 2017. 15:58

Treca samo uzivajte u voznji i na zraku 😃 kod nas je uzas vrijeme i stalno smo u kuci

violeta1
    18. Studeni 2017. 16:17

Bebushka bas su slatkice, premedeno je vidjeti tako dvije bebice 😍😍😍😍😍

barbs
    18. Studeni 2017. 16:34

Ciaaao curkeee... evo i meneee.. 😊😊😊😊😊😊😊😊 Isla sam jutros na kavu sa frendicom i nakon toga a muzem i Diegom kod mojih na rucak do malo prije... U 18.30 nam frendovi dolaze Diega vidjeti... Sad moram procitati sto nisam... hahahhha

• sretna
    18. Studeni 2017. 16:43

barbs

Ciaaao curkeee… evo i meneee.. 😊😊😊😊😊😊😊😊 Isla sam jutros na kavu sa frendicom i nakon toga a muzem i Diegom kod mojih na rucak do malo prije… U 18.30 nam frendovi dolaze Diega vidjeti… Sad moram procitati sto nisam… hahahhha

Ma vidi ga samo, koji frajer! 😍 super slika!!

barbs
    18. Studeni 2017. 16:46

Aurora1611

Cure Mrvica je rodila danas 🙂

JUPPPIIII😍😍😍😍 vise uuuoppppceeee ne stignem pratiti onu grupy... jel tko jos rodio???
    I me, dooooobroooo je malo iskoristiti muza HAHAHA.... dobro si napravila 😉😉😉😉😉
    OKO-ne preporuca se kamilica... kazu majcino mlijeko i/ili mlaka voda.. mi se borimo s lijevim okom ali nije upaljeno pa ne znam da li traziti kapi od pedice....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.